Отговори
# 75
  • София
Какво означава това стори на Афито? Някой знае ли?

Вчера две момичета са били убити в Турция от такива психопати, каквито непрекъснато ни натрапват в сериала.
Емрулах пак се е обяснявал. Ако иска някой да го качи, глупости на търкалета е писал.

# 76
Какво означава това стори на Афито? Някой знае ли?

Афито е споделила този пост

Не се чувстваме в безопасност

https://www.instagram.com/p/DAtv3ylotJp/?img_index=1

В него описват какво се е случило в Турция с жени, с млади момичета, само за последните 48 часа

# 77
Това ли, Мистери? Или има и друго?

# 78
И аз мисля, че изнасилването не се е състояло. Съдя по мутрата на Синан, когато среща погледа на Ферит. По-скоро неспокоен, отколкото триумфиращ, а все пак насреща му е конкурентът, на който е бесен.
Дано си права, Кате, но ако доводът ти е изражението на Синан, не е убедителен. Не искам да съм груба и ще спестя всякакви обиди за този Джан, но това е актьор, който не борави с голяма палитра от изражения и погледи. Аз не бих се наела да чета по погледа му, честно.

# 79
Изблика на Синан го дават като паралел на 14 еп.- реакцията на Ферит, когато разбира, че Юсуф е закарал Сейран на летището.

# 80
Аз пък не оставам с убеждението, че се чува какво става, особено след "плеядата" на Дияр към Ферит-"те току що са се оженили и са в съседната стая..." и т.н. Ако се чуваше, Ферит щеше ли да предлага брак...но пръстена син ли е, Сейран разбра за кого е.
Еванджелин, за мен Синан и Дияр са събирателни образи на предните психопати и "приятелки" на Ферит.
Това изражение на Сейран е многослойно, но се чете и почуда и разочарование.

Напълно съм съгласна с теб. Да залагаме на това кой какво чул е доста несериозно. Все пак действията не се разиграват в съседни стаи на панелка, а в луксозен хотел, където има определени стандарти и изисквания за шумоизолация. И хич няма да споря за лошото строителство в Турция, така че никой да не го изтъква като довод. Simple Smile Черният ми хумор взе да се обажда, значи нещата са сериозни!

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:53 от Fi79

# 81
Да поправям се ,не й предлага в коридора,ами в стаята .

# 82
Понки, за двата сезона, които сме преживели, могат да напишат каквито искат паралели. Въпросът е, защо и кому е нужно това? И как се връзва със сърцераздирателния пост на Емрулах, че трябвало да се поучат от грешките си? Като изживеят цялото си общо минало с трети лица?
Вчера Емрулах беше писал и за Мотивът на съдбата. Какъв мотив, какви пет лева?
Всичко идва от болната глава на буля ни Гюлса, Бонче и сие са само марионетки.

# 83
И аз не вярвам да има изнасилване.Не може две серии да ни "убеждават",че Сейран е "чиста" и после хоп да я "омърсят" и то по толкова долен начин.Моята версия е,че ще успее да се отскубне от Синан,ще се заключи в банята и ще се обади на Суна.Суна веднага  с Абидин ще хукнат към хотела.Абидин сигурно ще звънне на Ферит и той ще хукне да я спасява.Думите му "Ако докосне Сейран ще полудея" явно са заради това.Видяхме и Диярията как се обърна след като и ги каза.Спомних си думите на Сейран,колко беше "уверена",че се е справила с Халис пък с Айля ли няма да може да се справи.Само не мога да разбера защо не помисли как ще се "справи" със Синан,като му каже,че е приела предложението на Ферит да работят заедно.Наистина ли си въобразяваше,че ще го лъже и той изобщо няма да разбере за това?Никаква логика.
Двете двойки си тръгват по едно и също време от хотелскатите стаи и се засичат в коридора. Никой никого няма да спасява.
А защо да не допуснем,че Абидин и Суна чакат пред хотела Сейран или ще ни хареса повече ако Сейран се върне в дома на свекървата заедно със Синан след всичко преживяно?
Ние можем да допуснем, че и Кязъм я чака (добре знаем, че според осакатената му бащинска гледна точка само той има право на насилие върху девойките), но я видяхме, че си тръгва заедно със Синан, не поотделно.
А защо да не допуснем,че Абидин и Суна чакат пред хотела Сейран или ще ни хареса повече ако Сейран се върне в дома на свекървата заедно със Синан след всичко преживяно?Защо и не допуснем,че Ферит и Дияр все пак са чули изблиците на Синан и това "Ако той се докосне до нея ще полудея" не е накарало Ферит да реагира като чука по вратата на стаята и това именно да е спасило Сейран?Нали само по едноминутен фраг не можем да съдим как са се стекли обстоятелствата.Интересно как така изведнъж,без повод,Ферит прави предложение за брак и в следващия момент казва на новата избраница ,че "ще полудее ако някой се докосне до бившата му жена."

# 84
Малко да се поразсмеем, че след снощи ни потънаха гемиите.

https://x.com/DuzNurdan/status/1842292887196713340?t=AM5xP8nZXnNcQEzpkKphVg&s=19

# 85
Изблика на Синан го дават като паралел на 14 еп.- реакцията на Ферит, когато разбира, че Юсуф е закарал Сейран на летището.

Доста лош начин отново да създадат паралел. Ферит като се опита да направи скандал, толкова смешно го направи, че беше чак сладичко изревнуване в моите очи. Той осъзнаваше, че става смешно и го обърнаха на забава  особено тя като започна за го имитира, или с др думи мн хубава сцена беше онази. А този тук е звяр, готов да я разкъса...
Съгласна съм и с Fi не бих разчитали на разчитане на мимикити на този Джем, не са мн надежна референция. Кой им е кастинг директора на тези мисля, че само след избора на този сам трябва да си подаде оставката.
Мисля че Афра с това стори показа по мн интелегентен начин какво мисли за сценария им...

# 86
Това ли, Мистери? Или има и друго?

Защо не отидеш да си направиш едно сепуко, Емруллах ефенди?! Да правите Сейран и Ферит добри и правилни хора, като ги събирате и омъжвате с лоши и неправилни е вашето разковниче?! Идиоти сте всички до един ТОЧКА Напуснете с достойнство УДИВИТЕЛНА

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 13:58 от Fi79

# 87
Значи,можеш да изградиш "нетоксична" връзка само ако преминеш през такива с трети лица.Интересна логика.Този изобщо осъзнава ли какви ги пише?Нали все пак имат и психиатър в екипа си?

# 88
Значи,можеш да изградиш "нетоксична" връзка само ако преминеш през такива с трети лица.Интересна логика.Този изобщо осъзнава ли какви ги пише?Нали все пак имат и психиатър в екипа си?

Сигурно и психолога им е за психолог! Друго обяснение няма.

# 89
Понки, за двата сезона, които сме преживели, могат да напишат каквито искат паралели. Въпросът е, защо и кому е нужно това? И как се връзва със сърцераздирателния пост на Емрулах, че трябвало да се поучат от грешките си? Като изживеят цялото си общо минало с трети лица?
Вчера Емрулах беше писал и за Мотивът на съдбата. Какъв мотив, какви пет лева?
Всичко идва от болната глава на буля ни Гюлса, Бонче и сие са само марионетки.

Точно !
Толкова да подценяват публиката си
От Х
1) НЯМА герои, които мога да наричам Сейран или Ферит. 2) Бяха ли представяни като лоши хора в продължение на 2 сезона, за да станат добри хора? Не минаха ли толкова много за 2 години, защото бяха толкова състрадателни към хората? 3) Нямаше така наречената токсична двойка в последните епизоди на последния сезон, забравяте ли какво излъчихте? 4) Защо трябва да прилагат събитията от новите си взаимоотношения с другите към себе си? Какво общо има това, което се случва сега с нещата, които са преживели, когато са били заедно? 5) Защо биха отплавали за друга връзка, вместо да коригират грешките си в собствените си връзки? 6) ЩЕ СИ СПРЕШ ЛИ ШИБАНАТА СИ УСТА И ПРЪСТИТЕ СЕГА? Махнете този човек от сайта! Плюя на манталитета ти, ти си измамник, който не следва една дума на друга. Първо, разберете в ума си уместността на това, което сте написали, към секциите, които поставяте на екрана, след това коментирайте!!

За рейтинът  ОГМ доказаха , че управляват историята , която разказват
Постоянно въртят едни и същи събития , чак досадно става вече

Мистери HeartFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт