Отговори
# 30
Рейтинга е лош, трябваше да получат урок и АВ да е под 1. Жалко, пак ще продължат противните глупости на сценаристите.
Споко,другия петък ще е -1 след снощната гавра.

# 31
Благодаря, Мистери за новата тема.
Поне тук да намерим отдушник за нервите които ни образуваха сценаристите.
То бива тъпотии, но толкова не бива. Още не мога да си обясня безсилието и
некъдърността на тези "творци".
Как ще ги съберат двамата не ми е ясно. Дали въобще ще се изясни причината
за тяхната раздяла. Как се получи разрухата на тази фамилия....и още куп въпроси.
Очаквам рейтинга.

# 32
Както предположих, рейтингът не е кой знае какво, но не е надолу.

Явно обаче не е достатъчен за телевизията, щом тръгнаха да променят схемата на излъчване и да принуждават хората да гледат по телевизията. Да не говорим какви молби за гледане отправяха в социалните мрежи. 🙄

# 33
Благодаря за новата юбилейна тема , Мистери🤍

# 34
Всички ли избягаха от Турция
Пелин Акил в Казахстан

https://www.instagram.com/stories/pelinakil/3471614188659075401/

# 35
Едно стана ясно, че Синан е планирал запознанството със Сейран, че следи Ферит, знае за запознанството му с Дияр. Да е със Сейран може да е отмъщение. Явно има пръст за развода.
Пилин да не се връща!!!!!!!!!!!!!! Затворете границата.

# 36
Въпреки взетите мерки, от телевизия и продукция, едва ли рейтингът е това, което са очаквали.
Другата събота ще е интересно.

# 37
Другата седмица дали пак ще кажат Tekrar yok, youtube yok?😂 Я вижте как хубаво се е дигнал рейтингът, особено в abc - почти с 0.5. Онур ще е доволен от тактиката, даде му това, което искаше.
 Да видим днес ще има ли сет, няма ли да има...ако има, то къде ли ще е? Еп.78 изглежда, че ще е пълен откъм събития , интересно ще ми е да какво ще се случва след хотела.

# 38
А как ще работят по договора? Синан ще следи изкъсо Сейран и ще види рисунките. Дияр, сигурно и тя ще следи Ферит. Може да смени лекарствата за по-добър контрол. Жалко, че Ферит не е вече стария Ферит, който ще нарами любимата и ще отиде в хижата.

# 39
Благодаря, Мистери за новата тема🤗

Не мога да си простя,че ги гледах тези глупости снощи,а времето беше чудесно и можеше да се правят далеч по-приятни неща…
Стигам до извода,че въпреки буламача сценаристите,които все пак се предполага,че са образовани,че са чели книги и познавайки народопсихологията си имат добър замисъл…..Но,изводът ми е,че са в абсолютна немощ да го изкажат и режисират красиво и приемливо.
Уморих се да очаквам смислено обяснение за случващото се….
Дори Афра и Мерт казаха “Ай, Сиктир!” и си биха камшика в открито море…
Стигнах и до извода, че дори и да има кома и да ги изкарат от нея….после какво ще правят?Нищо…Каквото и да стане от тук натам, те просто от самото начало си залагат на втора жена за Ферит….
Обаче всяка втора много зле….И Дияр с нищо не ни впечатли🤷♀
А, Синан просто не ми се коментира даже🤯

# 40
Честита юбилейна тема! Благодаря, Мysterу, че успяваш да правиш темата най-прекрасна! Истински професионалист! 💖🩵🩷

# 41
Хващам се аз за тезата на Бели Ели от снощи. Но вчера като четох ,то не беше изнасилване,то не беше побоища. Ние какво гледаме,ужас. Някъв психо маниак. Възможно е за мен Ферит в стремежа си да предпази Сейран колкото се може , да се сгоди за Дияр . Не напразно й предлага в коридора,не напразно се обърна после. Сякаш й казваше "добре ли си" или "аз ще те пазя". Пък Сейран изглеждаше потресаващо зле. Следващия Петък някой ми каза ,че има мач. Не следя аз програмата ,но Онур му пожелавам с 2 да му падне следващия петък. До къде стигнахме,ужас🤦

# 42
За мен сега на Ферит му трябва план, ако е усетил в очите на Сейран нейното отчаяние. Трябва му и помощник. Това може да е Абидин или Кязъм. Дано да се разбере и за побоя върху брокера. Сейран трябва да разбере със 100% сигурност, че Синан е много опасен. Струва ми се, че тя вижда агресивността му, но не знае големината й и докъде може да стигне. И продължава да се държи за него, не се отказва от женитбата.
Но дали имаше изнасилване? Ако е имало и ние сме чули, това е хотел, ще са чули и други, щеше да има намесване...Ако е имало, то би трябвало тя да иска развод.
Чета в Х за "гласът на враната", че се чува 2 пъти в дома на Дияр и в тази серия в дома на Синан и означава кръвопролитие. Някой знае ли нещо за това?

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 11:33 от ani.zaiche

# 43
# 44
Според мен не е имало изнасилване, а Сейран изглежда така, защото е шокирана от Синан. Кой знае как е чупил и крещял и й е взел акъла.

Общи условия

Активация на акаунт