Отговори
# 210
Добро утро, момичета!Аз също съм на мнение,че ако разяснят обстоятелствата около раздялата и замесените  в нея ще ни бъде  малко по-лесно да понесем за гледане трансформацията на ГГ,действията им и хрумките на сценаристите.Мислех,че последните държат приза за малоумие,но имат яка конкуренция.Огнената и голямата любов няма да коментирам,че там е неспасяемо дереджето.

# 211
Аз също имам проблем с възрастовата разлика.Имах колежка,много красива жена на 36 години,залюби се с най-младия ни колега на 23 и гледахме и не вярвахме на очите си.Ожениха се,имат 2 деца,семействата им ги отхвърлиха,накрая той замина за Гърция,там си намери млада жена а кака ти Вида остана сама.Наскоро го видях,станал е разкошен,красив мъж а тя е бабичка вече.Историята е от преди 20 години.Та няма как да просъществува такава връзка.Когато е по възрастен мъж с по-млада жена,да,има такива случаи.

# 212
# 213
Така е,но примери много….Като цяло и аз исках да поясня,че във времеви план тези връзки са неуспешни……..Но Ферит още не го знае това😂😂😂

# 214
Аз също имам проблем с възрастовата разлика.Имах колежка,много красива жена на 36 години,залюби се с най-младия ни колега на 23 и гледахме и не вярвахме на очите си.Ожениха се,имат 2 деца,семействата им ги отхвърлиха,накрая той замина за Гърция,там си намери млада жена а кака ти Вида остана сама.Наскоро го видях,станал е разкошен,красив мъж а тя е бабичка вече.Историята е от преди 20 години.Та няма как да просъществува такава връзка.Когато е по възрастен мъж с по-млада жена,да,има такива случаи.

По принцип е точно така и сигурно в 99% от случаите е вярно, но има и изключения, особено ако мъжът работи примерно президент! Това е шега, но публиката често прекалява с обсъждането и осъждането на подобни връзки, особено при публични личности. Всичко е много индивидуално и всеки има право на избор в този живот.

# 215
  • София
Понеже говорихте колко е нелепа сцената във фитнеса, когато Ферит се запознава с леля си я гледах току що. Синан има снимка от тази среща на телефона си, точно до снимка на Сейран от университета. Едва ли ще е както предполагам, но според мен тази сцена е много възможно да е преди Ферит да се запознае със Сейран. Това подсказва другата девойка, която дойде да го дърпа. Иначе наистина голяма дупка в сценария, уж той се пропил, пък ходи на фитнес и сваля мацки.
Та мисълта ми е, че като нищо Дияр е поредната обсебена идиотка, която е хвърлила око на Феро и го е следяла. Синан е разведен. Дали не се познават от преди и тя не му е водила делото?

# 216
По темата за възрастовата разлика.Според мен проблема не е във физическото остаряване,я в емоционалните промени и възприятията към живота,които се видоизменят с годините.

# 217
По темата за възрастовата разлика.Според мен проблема не е във физическото остаряване,я в емоционалните промени и възприятията към живота,които се видоизменят с годините.
По принцип си права,но и физическото остаряване си казва думата.Всички знаем,че жените остаряват по бързо от мъжете.А за кака,Феро и срещата им във фитнеса,Мистери може би е права,но и знаем че Ифакат има информация за всичко,деде също.Аз залагам на велик план на деде,Ифакат,може би Серпил и Суна.Всички знаем,деде иска внук,Сейран е била болна,трябва да се отърват от нея.Ифа я мрази,тя и Серпил може да са манипулирали Суна,а Синан да е следствие.Обсебването е станало после,според мен.Знаем че е имал достъп до телефона на Сейран,може да си е прехвърлил снимката от университета Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе много съждения,но крайна дума имат сценаристите ни...

# 218
  • Яко в Матрицата...
👍🏻

# 219
  • София
Снимките на телефона на Синан са от някой, който е следил и Сейран и Ферит.

Аз и за друго залагам. Деде няма да я иска тази леля. Сори, ама и той колко да е зле, тя е на 40. Какъв брак, какви деца???

# 220
Вал, просто теорията с комата дава отговори на абсурдите, които гледаме...
В новия епизод има всъщност доста интересни неща, доста 🫣😵‍💫. Аз чак днес седнах да гледам със субтитри (руски). И ми направиха впечатление някои неща- Синан вероятно е ударил (пребил) бившата си, Дияр е адвокат, Дияр и колежката имат интересен разговор сън/реалност, Сейран мислено си казва за работилницата- Значи тук се лекуваш....С две думи Не се отказвам от теорията за комата!🤗🫣
Иначе и Ферит и Сейран са подло манипулирани от ремаркетата 🤕🤕.

# 221

Аз и за друго залагам. Деде няма да я иска тази леля. Сори, ама и той колко да е зле, тя е на 40. Какъв брак, какви деца???
MysteryG,при всички положения не е случайно,че показаха тези снимки.Дано не забравят,че ни ги показаха.

# 222

Може и той да се завърне с промит мозък и да се зарадва на новата снаха, която е близо до годините на сина му, а не на внук му. Сега да видим и Деде дали ще се радва на новия наследник подсигурен от Орхан. Надявам се, че Четин няма да се навие да играе тези зесмислици, като човек на години и с име в индустрията (с такова впечетление съм от вашите коментари) така че той внесе малко надежда в мен.
Искам да ви попитам до сега гледаме все лоши паралели на всичко преживяно до сега, коя е следващилото нещо, което ще нарежат на парчета, сдъвкат и изплюят? Лично много се надявам да не е целувката на летището или епизода в хижата 🥺

# 223
Мистери, интересен поглед, мисля, че Синан и Дияр се познават и може да са комбина - един и същи хотел, айбе и съвпадение. А идеята за комата дойде от това, че има нелогичност в действието на сериала, което е типично при подсъзнателни фантазии. Мисля, че в анализ на психоложка го четох в Х.  Феновете оглеждат много прецизно сцените и виждат предмети, които са били в други сцени. Реакциите на Ферит и събитията са проекция на неговите страхове, затова много от нас си мислят за състояние на диабетна кома. Той припадна, когато чу виковете на Сейран при отвличането, а сега държеше безжизненото й тяло. Тогава си спомни в мислите за гласа й и се събуди. Но е възможно сценаристите нарочно да ни представят събитията така, че ако оплескат нещата да се възползват от комата, за което се молят много фенове. Молим се нещо да застраши живота на Сейран и той да се събуди.

# 224
Това да са в един и същ хотел бе дело на майката на Синан. Не е съвпадение.

Общи условия

Активация на акаунт