Отговори
# 375
# 376
И още 🧿❤️🧄

# 377
    • Яко в Матрицата...

След като мина месец от старта на сезона отново излиза на преден план въпросът до каква степен ОГМ познават турската публика. Каквито и да са продажбите на един сериал, първо родната публика трябва да го одобри, да достигне някакви рейтинги. Виждаме, че не се церемонят особено при спирането на нови проекти с ниски рейтинги. Нашият все пак се е доказал някак си, може втори сезон да разочарова, но да кажем, че е успешен, след като в петък ще гледаме 78 серия. Та... до каква степен познава публиката си ОГМ? И не иде реч само да им се дадяло това, което искали. Виждат, че доста интелигентни хора, с образование и солидни професии гледат сериала, коментират го, отделят време за анализи и т.н. На хората им липсват посланията, а не 77 серии да гледат как не остана гадост, която да не преживее Сейран. Точно в този момент ОГМ и Гюла по-конкретно трябва да дадат нещо на тази публика. А те какво правят - женим се и се сгодяваме за добър ден. Искаха с репликата на Ифакат това да мине за шега, ама не се засмях. Не се засмях и на сцената с петлите. Беше изключително нелепа и не на място. Боя с тоягата заради чувствителното тейзе също. Разбирам, че не ги вълнува рейтинга, ама като гледам вече няма и онази активност в соц. мрежи.

# 378
    .

Много интересно ще е как ще се впише Дияр,като снаха  в Ялъто
    Несъмнено ведага ще се направят  сравненията  ,Дияр  на мястото на Сейран ,а Сейран на мястото на Пело
    Колко трябва да се  търпи   бившата на Ферит ,когато си   му съпруга ?.Какви ще са разликите?

Ще провокира ли Ферит и Дияр да прави скандали ?
     Сейран ще пренесе  ли скандалите  в  нейното семейство?

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 16:13 от seungri

# 379
    В подкрепа на Еви , ще кажа , че снощи късно пак са трити постове Например ,  на FI беше доста интересно наблюдението
    Този пост беше импулс, който трябваше да потисна. След като не успях и го публикувах, не се почувствах по- добре и ми стана някак си тъжно. Аз го премахнах, защото ден преди рождения ми ден, не исках да имам угризения на съвестта. Това все пак е човешко или човешки същества, а аз искам да започна новата си година на чисто.

# 380
    • Яко в Матрицата...

# 381
    Малката булка ще я искат, за да я зарежат следващата серия или още в края на тази. 😂

https://x.com/futbolsadecetut/status/1843272824750018593?t=KF_tq … X_lDV81VtLVg&s=19

# 382
    Честита нова година, Fi.

Чак и Хаттуч завели да я иска. Тц, тц.

# 383
    • Яко в Матрицата...

Лилия, направо знам какво ще напишат в Х по повод искането на ръката на тейзето JoyJoyJoy

# 384
    Малката булка ще я искат, за да я зарежат следващата серия или още в края на тази. 😂

https://x.com/futbolsadecetut/status/1843272824750018593?t=KF_tq … X_lDV81VtLVg&s=19

Нещо което забелязах, онзи ден качиха от имението снимки и Мерт беше облечен в костюм, а Гюзде беше облечена по същия начин както сега от годежа, а вчера в една от сцените в хана Мерт беше със същия костюм дали не е възможно да са му се обадили да му кажат,че Синан е разбил ателието и така годежа да бъде прекъснат

# 385

Лилия, направо знам какво ще напишат в Х по повод искането на ръката на тейзето JoyJoyJoy

Сещам се за доста неща, но нито едно няма да се хареса на продукцията, барабар с рейтингите. 😜

# 386
    • Яко в Матрицата...
    Ааа, не! Първо Феро да се сгоди, после да спасява каквото или когото ще спасява. Не може да обиждаме така тейзето, нали не можем да живеем без него.

# 387
    Честита нова година, Fi.

Чак и Хаттуч завели да я иска. Тц, тц.

Благодаря, Stasha! Heart Утре е денят, просто аз писах в малките часове на днешния ден. Simple Smile

# 388
    • София
    Мерт наистина снима вчера с костюм в хана, но годеж ще има. Може после да отиде там по друг повод.
    Хем знам какво снимат, хем много се нервирам.
    🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

# 389
    Мерт наистина снима вчера с костюм в хана, но годеж ще има. Може после да отиде там по друг повод.
    Хем знам какво снимат, хем много се нервирам.
    🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Аз тайно се надявам по време на годежа да му се обадят, но явно много искам. Нищо, рейтинга ще им падне и Бирсен ще напише че след 2 серии е финал и ние ще се отървем от тази продукция

Общи условия

Активация на акаунт