Отговори
# 390
Честита нова година, Fi.

Чак и Хаттуч завели да я иска. Тц, тц.

Благодаря, Stasha! Heart Утре е денят, просто аз писах в малките часове на днешния ден. Simple Smile

Гюлгюн изглежда по-добре от сардината, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 391
Аман от прост сценарии 🤦♀

# 392
Горчиво ми стана и тъжно, да си оправим още вкуса ❤️❤️❤️

# 393
  • Яко в Матрицата...

Сори, ама не се стърпях Joy

# 394
Малко извън темата ще напиша нещо в скрит текст

Скрит текст:
Това, което се е случило с двете момичета в Истанбул е много брутално…. Умът ми не го побира как може да има такива психопати и да са на свобода..
Бог да ни пази!

# 395

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Всички в службата ме разбраха 🤣🤣🤣🤣
Имай милост 😆😆😆

# 396

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Всички в службата ме разбраха 🤣🤣🤣🤣
Имай милост 😆😆😆

Това ли е малката булка 🤣🤣🤣🤣

# 397
Рени,не мога.....Sweat Smile
.SmileLaughing

# 398
  • София
Горкият, ще го оженят за наборка на майка му....

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 19:51 от MysteryG

# 399
  • Яко в Матрицата...
Горкия, ще го оженят за наборка на майка му....
Той си я пожела, че нали не може да живее без нея. Буйрун! Да се жени. Хич не ми е жал.

# 400
Както пишат в Х, гнусно е лелята на бившата да ходи да иска новата. 🤐

# 401
Fi,честит рожден ден на патерици. Здравето в изобилие ти го пожелавам.
Сериала не го приемайте навътре или тролчето дето дразни и му отговаряме,то затова пише ,щото му отговаряме. Не знам каква съвест ви гризе , но няма смисъл. Всеки отговаря сам за постъпките си. А ясно е ,тя какво иска . Иска да ни предизвиква

# 402
Горкия, ще го оженят за наборка на майка му....
Той си я пожела, че нали не може да живее без нея. Буйрун! Да се жени. Хич не ми е жал.
Reni, оправи ми настроението с тая снимка. И на мен не ми е жал,ще гледаме "внимавай какво си пожелаваш".Все се мисля,че тейзе ще излезе скрита лимонка,има някъде скрит заек да видим дали ще изкочи и кога.

# 403
  • Яко в Матрицата...
Както пишат в Х, гнусно е лелята на бившата да ходи да иска новата. 🤐
По-притеснително е какво са измислили за Сейран. Драмата на Феро не може да ме впечатли в момента.

# 404
Fi,честит рожден ден на патерици. Здравето в изобилие ти го пожелавам.
Сериала не го приемайте навътре или тролчето дето дразни и му отговаряме,то затова пише ,щото му отговаряме. Не знам каква съвест ви гризе , но няма смисъл. Всеки отговаря сам за постъпките си. А ясно е ,тя какво иска . Иска да ни предизвиква
Сърдечно благодаря, Албена! Heart Всъщност пожеланието ти идва в аванс. Simple Smile
Много съм пристрастна към този сериал и аз не знам защо. Дори осъзнавам, че са успели да ме превърнат в кучето на Павлов този сезон. След като излъчат епизода, два дни бълвам огън и жупел по всички, които стоят зад кулисите, а и към част, които са на екрана. После за няколко дни се кротвам и си казвам, че не съм добре да се оставям да ме правят на луда калинка. И в петък, в 21 ч. като ми светне лапмичката, пак съм пред екрана, като зависима за дозата.
Що се отнася до тролчето... писах само свои наблюдения, като определено съм спазила добрия тон. Не е в стила ми да използвам обидни епитети, още повече към напълно непознат човек. И все пак ми стана тъжно, че човечеството е на прага на глобална война, а аз хабя енергия и влагам негативна емоция към човешко същество, което всъщност не ми е направило нищо.

Общи условия

Активация на акаунт