Отговори
# 465
Това съвсем ще счупи тъпомера. Какво толкова ще развият за още 4 серии като стъпиха накриво още в самото начало?!
Ами ще съберат Ферит и Сейран и в 8-ма серия ще ги дадат в 2029 г. с три деца и това е.

# 466
С една дума ще претупат сценария и ето ти финал.
Тази показност и снимки на Афра и Мерт, разрешени вече
също ни води към финала на сериала.
Ами ще продължим да си гледаме първи сезон  и това ще е.

# 467
Искам сериала да не свършва, още дълго да гледаме СейФер, но не с тия тъпотии.

# 468
Не съм в час с договорите между актьори и продуценти,но във всеки договор има защита и за двете страни.Не ми се вярва,че екипа не е защитен с някакви неустойки при ранно финализиране на сезон.Канала,който излъчва сериала,най-вероятно и той има някакви такива клаузи.И сега какво,всичките пари дето ги спечели Онур от продажби ще трябва да ги даде за неустойки ли?Във втори сезон задника му спаси Гюнгер като се върна.Криво ляво го избута.Сега вече и него не може да върне.Тоя защо изобщо се захваща с продуцентство?Сам си "ритна" трудовата книжка.Първо трябваше да съумее да си запази сценариста след като е смятал да прави три сезона и да го остави да работи без да се меси ама,...има една поговорка:"Като ти е слаб акъла,да ти е здрав гърба."

# 469
  • София
Не знам къде ги четете тези неща за 8 серии, но ако беше вярно Х щеше да е гръмнал. Онур е продал сериала в чужбина, трети сезон мисля, че вече се излъчва в някои държави.
Афра, Мерт, Берил никога не са имали Фейсбук. А снимката по-горе от инстаграм и от страница, в която 99 процента от новините са лъжа.

# 470
Добро утро, мацки! 🫶
На няколко места от съмнителни акаунти, солови естествено пише за 8 епизода на Ялъто и финал! Абе алооо, много ви се иска, ама няма! В кожата си не могат да се поберат, нито СейФер признават, нито АфРам! Добре, че точно тях никой не ги пита! 😂 От два дни са в шок, първо от кадрите между сетовете в хана, после от последната публикация на Афито в инстаграм! Няма ПР при АфРам, обаче солотата отказват да разберат - много важно! 😂
АфРам ги има, щастливи заедно и много, много влюбени един в друг! ❤🔥

Хайде, бай, бай! 🤣

# 471
Белче, аферин за този изпълнен с позитивизъм пост Kissing HeartGrinning

Здравейте, девойки Kissing Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

Малко чесън против зли сили

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 472
  • Яко в Матрицата...
Бел, лайкнах тЪ Heart

Върнах се да видя кога съм писала, че няма да коментирам отношенията на Афра и Мерт. 1-и септември е било. Бая съм издържала Joy

Няма да комнетирам отношенията им, а отношението на соло феновете към тези отношения. Какво значение има какви са им отношенията? Гаджета, приятели, колеги... Ти за какво си хареал/а Мерт или за какво си харесал/а Афра? Защото са добри актьори, заради проекта, в който участват или защото са били необвързани или пък с някого, когото си "одобрявал"? Никаква логика не намирам в това да налагаш собствените си пристрастия на хора, които изобщо не те познават, не знаят, че съществуваш. Аз на сина си не казвам с коя девойка да излиза, ще ходя да се тръшкам, че някакви популярни личности са приели едни хора в живота си. Глупости Joy

# 473
Тенкю, сладурки! ❤
Значи прави ми впечатление, че на Рамо плъх да му сложат за партньор повече ще го харесат от Афито! 😂😂😂 Щом предпочитат тоя Ат - леля  му правете си изводи! 😂

# 474
  • Яко в Матрицата...
Бел, как ще е ат кака ти? 😳🤣 Я я виж каква е фиданка 🤣 Мердо, пардон Феро няма да намери по-хубава от нея. Каква Сейран какви пет лева? 🤣🤣🤣

# 475
Бел, как ще е ат кака ти? 😳🤣 Я я виж каква е фиданка 🤣 Мердо, пардон Феро няма да намери по-хубава от нея. Каква Сейран какви пет лева? 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

Ами Рамо е за бой, като я храни нощно време със специалните си сосове Stuck Out Tongue Winking Eye
Ауу сори, обърках реала със сериала Sunglasses

# 476
  • Яко в Матрицата...
Еве❤, бива ли така? Съсредоточи се 🤣

ФИ, честит рожден ден! Много любов и късмет ти желая! 🎂🍾🥂

# 477
Леле в другата тема изтрещяха 😂
Лелчето изглеждала много по-добре от Афра!Да знаете!
Значи , нищо лошо , жената изгледжа чудесно , но от зор да очернят Афра в изкараха неземно красива , стройна .. ама все пак е с едни 10 години отгоре и си личат.В това да изглеждаш на годините си няма нищо лошо.
А леля я наричаме , защото е леля на тези 25-26 годишни , за тях е точно такава.

# 478
Дооообре, взимам си бележка! 😂😂😂
Имаше един виц, ще перифразирам: Цялата е маркова, роклята и Гучи, обувките Фере, а в главата ЛАКОСТА! 😂😂😂 Като леля му на нашия! 😂😂😂
Афито през очите на Рамо! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 479
  • София
По въпроса с ПР връзката, мисля, че това е видеото, което най-добре показва, че няма такова нещо

Откъсът е от 35 минутно видео, а човекът, който го е правил няма никаква представа кои са Афра и Мерт и за какво се борят.

И две от последните снимки на Афито, без грим, без корекции и без фотошоп

После да пишат леля Пелин (защото жена на 38 години е леля, не е кака), че била по-красива с нейните минимум 4 пластични операции само на лицето 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
О, той Билал бил разправял за 8-те серии. Значи като говореше, че има АфРам си измисляше, но сега се молят да е прав, няма такъв смях.

Общи условия

Активация на акаунт