Отговори
# 480
  • Яко в Матрицата...
Марбелла, солотата на Мерт доказаха за пореден път колко са двулични. Говоря за всички солота. Голяма защита удрят на Пелин, не била стара, не била леля, била красива като Луната, ама после при всеки удобен случай хейтят Афра и я унижават. После били за справедливост и женска солидарност. Дръжки!

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 12:10 от Reni 🧿

# 481
Еве❤, бива ли така? Съсредоточи се 🤣

Направо фъстъче, как няма да я схруска Рамо, бе Heart Eyes

Значи нищо лично против тейзето нямам и аз (все пак съм жена на години), но каква се пада на Мердо конкретно, че тръгнала да се заиграва там Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама и пак да гледат някои хора сцената във фитнеса. Със сигурност няма баклавичка, както се опитва да се докара в инстаграм Sunglasses Да живее фотошопа!
Белче, баш Лакоста в главата, но и ата беше добро попадение 🤣🤣🤣

Мистери, същите тези хора вярваха на Мюге, когато писа лятото, че са разделени Афрам, Билал лъжеше. Сега вярват ли на Мюге, която от седмица-две вече говори за любовта им и че лятото просто е било временна сръдня, предвид младата възраст и страстната им връзка? Аййй ахахахах

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:01 от Еванджелин

# 482
Вече ми е жал за тези сола или там каквото са
Не харесват/разбират сериала Не харесват отношенията на главната двойка Не харесват главната актриса  И упорито стоят 77 седмици пред екрана по мин 2ч 40 мин Като в почивката между сезоните не спират да не харесват всичко де що видят .Понякога и Мерт не харесват Grinning Е , каква може да бъде причината сам да си причиняваш това? Grinning Въпросът ми е риторичен

# 483
  • София
Вече ми е жал за тези сола или там каквото са
Не харесват/разбират сериала Не харесват отношенията на главната двойка Не харесват главната актриса  И упорито стоят 77 седмици пред екрана по мин 2ч 40 мин Като в почивката между сезоните не спират да не харесват всичко де що видят .Понякога и Мерт не харесват Grinning Е , каква може да бъде причината сам да си причиняваш това Grinning Въпросът ми е риторичен

JoyJoyJoy

Много точно казано!

# 484
KrasiAnna, Мерт го харесват и подкрепят професионално само Rolling Eyes🤣🤣🤣

# 485
.📍Спойлер от мрежата!/превода е автоматичен/
Скрит текст:
Скоро ще видим дългоочакваното завръщане на Khalis Agha, той неочаквано ще се появи в момента на годежа на Ferit и Diyar. Всичко, което се случва по-рано в сериала, не е илюзия/сън, всичко е в съзнанието, всички сцени са реални. Зрителят ще види истинското лице на Синан и втората му агресивна личност в 78-ия епизод. Ревнивият човек ще започне да шпионираСейран, който ще се отправи към работилницата, след като е видял рисунките на Синан, ще полудее и ще започне да унищожава всичко наоколо, ще атакува Сейран, може би ще замахне или удари, но Ферит няма да стои отстрани и да наблюдава изясняването на отношенията между съпрузите, той ще покрие Сейран със себе си и ще я защити от агресор.

Серпил е заела изчаквателна позиция, тя е лудо влюбена във Ферит, но все още не възнамерява да разкрива чувствата си, иска да стане спасение и изцеление за него в момента, когато Дияр го отхвърли. Новият любовник на Ферит, Дияр, поставя на момчето условие, че тя ще се омъжи за него само ако той вече не вижда Сейран, но Ферит няма да спази това обещание и ще търси тайно комуникация с Дияр и ще се вижда редовно със Сейран. Халис Ага, след като научи за намерението на внука си да се ожени повторно за Дияр, ще се противопостави на подобно решение, той разбира, че внукът му все още изпитва чувства към бившата си жена и с подобно действие само ще съсипе живота на себе си и на Дияр.

Мама-Гулгун наистина харесва Дияр и се радва, че Ферит е решил да свърже бъдещия си живот с прилично и интелигентно момиче, тя ще придружи сина си, когато поиска ръката и сърцето на Дияр от нейните баба и дядо. Годежът на по-младия Корхан с Дияр все още ще се проведе; ден преди активното заснемане на тази сцена присъства цялото семейство Корхан, включително Хатуч. Туристите твърдят, че Дияр е в интересно положение, според една версия тя не е бременна от Ферит и бившият й съпруг е на път да се появи и да разкаже лъжите и триковете на Дияр; според друга версия Дияр няма да е бременна, но използва тази лъжа, за да ускори брака с Ферит, но тази сватба никога няма да се състои.

Годежните сцени ще бъдат изпълнени с красиви и интересни детайли, феновете на двойката SeyFer ще намерят тези сцени за възможно най-неприятни, но не се разстройвайте преждевременно, защото събирането на SeyFer предстои. Скоро ще видим много сцени в Yali, легендарният, завръщащ се dede-Khalis отново ще обедини цялото семейство и ще възстанови предишния ред. Ферит ще стане герой, уверяват туристите.

# 486
KrasiAnna, Мерт го харесват и подкрепят професионално само Rolling Eyes🤣🤣🤣

Ясно ,харесват го и го подкрепят  в нещо , което не харесват Grinning 

Интересно виждане има и за Швеция на Халис -Стокхолмски  синдром за Ферит

# 487
Минавам да ви почерпя . Днес се подмладявам с още една година. От мен подаръка за вас е здраве🍀😗. Ударете една чаша с мен и се усмихнат ден ви пожелавам 🤍

# 488
При рускините писаха, че фраг вероятно утре ще има 🤔🫣.
И малко Афрамчета ❤️🧿🧄

Албенчеее честита да си 🥳🥳🥰🥰🎂🎂
Fi79 честит рожден ден и на теб!🥳🥳🎂🎂🌷🌷

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 11:51 от Dichkata

# 489
Бени, честит рожден ден Heart
Честит рожден ден и на Фи Heart
Бъдете здрави, щастливи и вдъхновени Flowers Rose

# 490
Последваха се ❤️🧿🧄❤️🧿🧄 Всъщност Афи още не, но ще го направи ❤️
Мерт е лайкнал и снимките от Суми ❤️
Да кажа, че Онур Акай отново позна 😁😁😆😆

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 12:02 от Dichkata

# 491
Албена Heart Eyes  Фи Heart Eyes

Честити да сте момичета ! Flowers Rose

Афра и Мерт Ви направиха подарък Kissing Heart

# 492
Браво бе ,аз в момента . Ама как да не е подарък това..ще ги изям . Чакаме Афра сега

# 493
Вече го последва Heart

Честити Ви нови години, момичета. Здрави да сте!

# 494
Албена, Фи, честити ви рождени дни!
Афра е прекрасно младо момиче, и Мерт много й отива. Добре че Афра не се впечетлява от разни лелки или солота, както им викате. То и аз съм в тази възрастова категория (лелка) от гледна точка на 25 годишните. Но важното е всеки да си знае мястото, да не се излага дет се вика. Това по повод Деията/Пелин и нейните фенове ли, фенки ли. Май само фенки има тя, интересно... Wink то антифенството се превърнало във фенство на Пелин. Брей.

Общи условия

Активация на акаунт