Отговори
# 585
Аз Сейран не можах да разбера, другите са ясни. Ревнува ли, опитва се да предпази Ферит ли... Или и двете?
Много беше напрегната, докато му обясняваше за приятелството им.

Благодаря, Рени Heart

# 586
Ферит се страхува за Сейран, а не иска да работи заедно с нея в хана. Как тогава ще я наблюдава и пази?

# 587
Сейран изглеждаше напълно изгубена и безсилна. Ферит объркан и тотално изгубил пътя. Но ето това ми е най-трудно да разбера защо се случва. Синът ти е съсипан и вместо подкрепа го буташ в бездната. Не разбирам...

# 588
  • Яко в Матрицата...
Аз Сейран не можах да разбера, другите са ясни. Ревнува ли, опитва се да предпази Ферит ли... Или и двете?
Много беше напрегната, докато му обясняваше за приятелството им.

Благодаря, Рени Heart
Само от фрага няма да разберем защо Сейран казва тези неща. Заради това не исках да коментирам. Трябва контекст. Мисля си, че тя иска да е възможно най-дълго време далеч от онази къща и от сиганина, за да забрави за проблема с брака си. Но той няма да се реши от само себе си.

Да, това исках и аз да напиша. Гюлгюн отново се показва като много "разбираща". Вижда, че нещата не са ок, Ферит не скача от щастие да се жени, но ти му казваш, че трябва да приеме някого, когото не обича. Не обича кака си така, както мъж обича жена.

# 589
Миличкия, ще се жени за жената на живота си Head Band Ах, Феро, Феро Broken Heart

# 590
Рени,ако си права,това е доста егоистично от нейна страна

# 591
Абсурд до абсурда Grinning

# 592
Това е , което гледаме

https://x.com/Ezellottteeee/status/1843715531494567979

Скрит текст:
Аз, баща ми, който изневери на майка ми с жената на починалия ми чичо, майка ми, която се разведе с баща ми и залагаше с чичото на новия съпруг на бившата ми жена, моята сладка баба, която е леля на бившата ми жена и новата жена на дядо ми , моята леля, която е изневерявала на починалия си съпруг с брат си и брат си с чичото на любовницата ми, любовника на баща ми, от когото имаше извънбрачно дете, и извънбрачния ми брат, ние сме голямо семейство

# 593
Чакайте да ви разсмея с едно стори от сета 😂 Ифото и Орхан и те са на работа днес 🐔😂

# 594
Сейран се моли на Ферит, за да рисува и тя там. Иска да избяга от нейното ремарке, поне така ми се струва. А Ферит не я иска там.

Марва много ми хареса какво предполага. Феро бил с Бяла риза, вероятно след годежа, който не се е състоял, виждало се лека усмивка, от облекчение. Айде, дано правилно е разчела този кадър.

А да не е преди да идат да искат кака му.

# 595
Синан в каква заблуда е, че казва на майка му, че той е в ума и сърцето на Сейран.
Изперкал е нацяло, щом е изпратил сестра си да следи Сейран дали отива в хана.
Дано не и навреди, че наш Феро ще си загуби ума .
Ред е на каката да си покаже зъбките и дано се разбере какви са и мераците.
Искам да има паралел с обаждане по телефона по време на годежа и той да не завърши
с пръстените. А, ултиматума, че не иска Ферид да работи със Сейран е напразно казан.

# 596
Искат да върнат рейтинга и ще пожертват новите ...нямам нищо против, Ако успеят!

# 597
Благодаря ти за превода Рени! 🌹
Трея ми хареса, не е уаууу , но не е и лош! Само ремаркетата да са с по - малко сцени!
Доста ми е смешно това, обаче!

Любовници, бивши, бъдещи, лели , баби - манджа с грозде и всички строени за Феровата леля! 😂

# 598
В кадъра Ферит с майка му, той държеше годежния пръстен - това ли е светлината в тунела? Но това преди или след годежа е?
Халис го няма , а Аби идва ядосан в Ялъто. От кого ще дири сметка? Кои са родителите му? Баща му сигурно е брат на Халис.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 21:48 от ani.zaiche

# 599
Моля ви не качвайте тази "семейна" снимка повече, че ще сънувам кошмари с нея. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт