Отговори
# 705
Добро утро! 🙂

# 706
Очаквам Фуат да възкръсне и да разреши всичко! 😂

# 707
Очаквам Фуат да възкръсне и да разреши всичко! 😂

Че защо не? Може би неслучайно "възкресителят" Халис е в Швеция или Швейцария /така и не разбрах/и оттам ще се върне с Фуат. Актьорът вече има договор с продукцията. Остава само един анекс да му спретнат...

# 708
А на мен сериалът ми прилича на пружина.
Натягат,натягат....да видим,дали ще се изстрелят,или пружината ще се скъса

# 709
Върнах се да гледам някои серии от 2 сезон. И се загледах в сцената след телевизионното интервю. Колко лошо звучеше Ферит (бе прав) и като, че ли това бе краят на СейФер и връщане назад няма. После следваше сцената с другото интервю пред ресторанта, където Ферит нарани Сейран. И тук пак бе сложена точка на СейФер, а после постепенно това бе загладено с отвличането на Кязъм и историята с Пилин. Сега пак ли сме на това изпитание. Но сега има бракове - ситуацията е по-сложна, защото двамата са с други, изневеряват на чувствата си (Ферит дори вече го е направил).  В серията в болницата, Суна му каза да изчака Сейран да дойде при него, но той не изчака, а побърза да легне с други (според това, което знаем до тук). При първа възможност е с друга. Това е най-грозното нещо в сценария. Това е непоправимо, само с прословутата кома, която надали е предвидена в сценария, може да бъде изтрито. Любовта на СейФер е опетнена, отнеха й чистотата и силата. Това обиди зрителите. За да видим зрял, пораснал, помъдрял Ферит, трябваше да няма сексуална връзка с Дияр. Едно платоническо приятелство, както при Сейран бе правилното.

В болницата кой изпраща снимки на Синан с Ферит и Дияр? Някой е в комбина с него, дали не е Дияр.  Докато Сейран се бори, Ферит си живее живота, хич не страда (или пък се опитва да замаже страданието си, като го замести с безразборен секс). Двамата, Синан и Дияр, са манипулатори и умело подтикват Сейран и Ферит към действия, с които да се обвържат с тях.

Сейран бе казала на Ферит, че нейната вярност е започнала с поставянето на подписа при брака в Антеп. И тя я поддържа и в момента. При нея любовта е жива, но тя я отрича и иска да я заличи, а в последната серия май започна да осъзнава действителността. Кога Ферит ще се осъзнае и покае?

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:58 от ani.zaiche

# 710
Суна му каза да изчака Сейран да го потърси, но ние не знаем какво се е случило, защото не са ни дали ретроспекция. Не се знае и колко време е минало от този разговор до запознаването му с Дияр. За мен е пълен абсурд Ферит да се е хванал с която и да е, ако е знаел че има дори и минимална възможност Сейран да поиска да са заедно. Някой е направил някаква интрига, за да ги раздели.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:59 от Lilia*

# 711
А на мен сериалът ми прилича на пружина.
Натягат,натягат....да видим,дали ще се изстрелят,или пружината ще се скъса

Люлка ми звучи по-романтично, особено с нас вътре...А иначе да - пружина, махало...

# 712
Ето отговора по въпросите за рейтинга и печалбите 😁🫣

# 713
  • София
Тъкмо това щях да пиша. Вече официално се продава в 130 държави. Освен това ОГМ е на второ място по продажби миналия сезон, предвид, че се знае, че продава основно един сериал

И другата интересна информация е, че 50 процента от продажбите в чужбина отиват в Стар, та и с рейтинг 1 ще ги дундуркат. Въпросът е, че Онур няма право на такива грешки и не е като да не се интересува от от реакциите на публиката.

# 714
Лилия, извинявам се и се коригирах.

Отностно рейтингите - Онур зависи от тях, доверието на зрителите му носи пари. Загуби ли го, губи гледаемост и следващи печалби от чужбина. Гледаемостта, доверието в чужбина също е важно, според мен. Следващия сериал никой няма да го иска. А ако този има успех и следващите ще са добре приети. Не, че разбирам нещо от продажби на сериали, но това е бизнес и в бизнеса е така - доверието в качеството е важно.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 11:05 от ani.zaiche

# 715
Тъкмо това щях да пиша. Вече официално се продава в 130 държави. Освен това ОГМ е на второ място по продажби миналия сезон, предвид, че се знае, че продава основно един сериал

И другата интересна информация е, че 50 процента от продажбите в чужбина отиват в Стар, та и с рейтинг 1 ще ги дундуркат.
Въпросът е, че Онур няма право на такива грешки и не е като да не се интересува от от реакциите на публиката.

Те да не вземат да направят и 4-ти сезон, че тогава ще я втасаме. 😂

# 716
Сериалът ще си продължи до края на сезона Нито ранен финал ще има , нито сценарият му ще се промени  Само ,  когато ОГМ поиска , тогава ще свърши

Гледането е личен избор Никой не може да накара някой да гледа , каквито и манипулативни тактики да използва ПР
От рейтинг 15% , сега е 4% Това означава , че около 11% (милиони хора) са се отказали Не им действат тактиките

Не ме интересува как ще го нарекат , халюцинации , кома или някакви други терапии Да се върнем в реалността по бързо Joy
Халис ще се появи , когато Ферит се опомни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 717
Мистери, 50 % за телевизията ми се струва прекалено. Все пак Онур има вложени средства, Стар само излъчват, та... Не знам, не ги разбирам нещата, но отстрани погледното...

# 718
  • София
Качвам това, което пишат. Със сигурност Стар взима пари от продажбите. Това не значи, че не се интересуват от рейтингите.

https://x.com/Laikamars/status/1844264334387708377?t=lXojpCJtry97sbjQ81Y3ig&s=19

# 719
Пак досаждам. Стигнах до серията с Невра. Ферит се отвърна от нея и си тръгна, защото не може да бъде с друга, след като е бил със Сейран. Как така сега може да е с Дияр (поведението му, когато е с Дияр е както със Сейран, същите погледи, дори целувката бе същата, добре, че бе кратка, но пак ме отврати, не знам как Мерт успява да го изиграе)- сценарият е много нелогичен и странен. Чак е дразнещо, зрителят наистина има чувството, че тези сценаристи не са гледали 1 и 2 сезон, но пък повтарят някои събития, макар и променени. Логиката обаче хич я няма.

Общи условия

Активация на акаунт