Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 556
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Желязно ветрило, единствено се сещам за Alfaparf Moisture Mask и Biolage Hydrasource.
Другите не са много бюджетни но не пречи да ги разгледаш
System Professional Hydrate Mask
Kevin Murphy Hydrate Me Masque
Bumble and Bumble Ultra Rich
Joico Moisture Recovery Treatment Balm

Балсамът го слагаш след маската,винаги.Ако ти е много богата маската я измий и нанеси балсам,ако е лека маска няма нужда да я миеш,нанасяй директо балсама и после изплакни.
Арганът ще заглади изпръхналите връхчета,слагай спокойно.Само да са изпръхнали,не изгорели

bonibon,някои от тези,които познавам
Joico Youth Lock Blowout Créme
Moroccanoil Hydrating Styling Cream
L'Oréal Blow Dry Fluidifier Cream
Alfaparf Smoothing Cream
Olaplex Bond Smoother 6
Redken Еxtreme Bleach Recovery Cica

Kabile, тея Монтибело се оказаха скрита лимонка.Винаги съм подценявала марката,но наскоро по случайност се сблъсках с тях и съм много доволна.
Точно серията  Hop Smooth Hydration съм нацелила като следващи покупки.Пиши как ти се отразяват като ги пробваш

# 151
Аз деля времето с м/у София и Варна, пътувам също доста ( не толкова като преди ковида ) и има огромна разлика как се държи един продукт спрямо водата с която се използва. Във Варна водата е много твърда, е не толкова колкото НюЙорк - където по онова време ме спасяваха само едни продукти за които научих в темата MalibuC (мисля потребителка Neli ги беше споделила беше активна много в темата тогава ) Климата  и влагата също оказва огромно значение - в тропически такъв косата ми се начупва и е мноооого фризи, не задържа форма дори след оформяне с четка и сешоар, в СОфия ми е супер гладка и прибрана, но пък много бързо се замърсяват корените и и клепва по скалпа.
Кабиле мисля, че косата ти има нужда просто от добро оформяне, ако отидеш при професионалист пак ли е така фризи ?

# 152
Момичета, от днес има черен петък в арлен Simple Smile

# 153
# 154
Много зависи какво търсиш да постигнеш, двата продукта са добри според мен, но е важно какво искаме от тях?

# 155
И аз живея във Варна близо две десетилетия и ако допреди 3 години имах гъста, буйна уау коса, след няколко руси прически, едни плитки и ковид останах почти без коса. ... Все си е тъжна и вече без обем, оредяла и отчаяна от живота.
От снимката, която мернах набързо останах с впечатлението (може и да греша, извинявам се ако е така!), че след русото и ковида сте се озовали с доста порьозна и суха коса? А самата дебелина на косъма каква е?

# 156
Използвали ли сте продукти на Neuma и конкретно силно хидратиращия и подхранващ шампоан в синя опаковка?
Аз направих доста силен пазар в рибата - еластисайзър, хидратиращата маска на Лалга, поне 5-6 вида ампули на Олиосета, Лалга и Алфапарф и сега се чудя и на този шампоан на Neuma, защото е с доста голямо намалание с код.

# 157
  • Някъде там
Използвали ли сте продукти на Neuma и конкретно силно хидратиращия и подхранващ шампоан в синя опаковка?
Аз направих доста силен пазар в рибата - еластисайзър, хидратиращата маска на Лалга, поне 5-6 вида ампули на Олиосета, Лалга и Алфапарф и сега се чудя и на този шампоан на Neuma, защото е с доста голямо намалание с код.
Преди съм използвала тази серия и ми беше харесала.
Не съм подновявала.
Аз искам да попитам някой дали е пробвал Moroccanoli Revitalizing Tonic Scalp ревитализиращ и уплътняващ тоник против косопад, продукта е сравнително нов, но ако някой го е пробвал ще се радвам да прочета отзив.

# 158
Здравейте, ще ми препоръчате ли боя за коса, подходяща за бременни? В Златна рибка ми препоръчват боите на Фито, но както знаем консултантките там не заслужават доверяване на сляпо... затова се обръщам към вас 🥰

Освен че искам да е безвредна максимално, също ми е важно после да не се окаже някаква, която няма покриване от нормална боя, ако реша да сменям цвят след половин година...👀

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 08:43 от bonibon_

# 159
  • Някъде там
Здравейте, ще ми препоръчате ли боя за коса, подходяща за бременни? В Златна рибка ми препоръчват боите на Фито, но както знаем консултантките там не заслужават доверяване на сляпо... затова се обръщам към вас 🥰

Освен че искам да е безвредна максимално, също ми е важно после да не се окаже някаква, която няма покриване от нормална боя, ако реша да сменям цвят след половин година...👀
Абсолютно коректно са те насочили според мен. Това е боя без амоняк, която е обогатена с растителни съставки. Покрива до 100 % , има слаба миризма и е подходяща за чувстивителен скалп. Друг вариант е oway hcolor, която е с минилано количество химикали, но пък не винаги успява да покрие белите коси.

# 160
За хидратация Марокан или Джойко ?

# 161

И аз се присъединявам към по-горното мнение. Фито е доста изчестена, "проблема" там е че идва с един вид оксидант, тоест не можеш да избираш колко волюма. Другото е, че е с по-малко видиове цветове. При Oway вече е различно, там имаш варианти за оксидант, но пък цената беше по-висока по спомен. При мен се получава обратното на горното мнение - Oway ми покрива отлично бялата коса, което го отдавам на ниския процент оксидант, който избирам. При Фито не получавам такава покривност. И с двете не би трябвало да имаш проблем по нататък с боядисването. Това не са бои тип да си ги купиш от кварталния супермаркет.

# 162
Много благодаря, прекрасни Искрица и Karamele. Поръчвам значиии 🍀😍😍😍😍за мен е по-добре, че идва с оксидант, защото това щеше да ми е следващият въпрос - дали стандартните оксиданти са ок или се ползват специални. Това ще ми реши всички чуденки ❤️

# 163
  • Варна
Oway е по-скъпа да, но е 100мл. и аз лично си боядисвам корените 3 пъти с 1 боя. За мен е най-добрата боя и се отказах от каквито и да било експерименти откакто я ползвам.

# 164
INOA също е много хубава според мен

Общи условия

Активация на акаунт