Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 232
  • 727
  •   2
Отговори
# 720
Здравейте! Каква е разликата между коприната на Чи -с черната и червената капачка?
Май никаква, някъде бях чела, че фирмата е отговорила на запитване от потребител, че са им свършили червените капачки.

В златна рибка ми препоръчаха това
Аз имам този продукт, но го купих и оставих в БГ за ваканциите - не мога да се изкажа категорично, защото съм го ползвала много малко, но не е лош (моята коса като цяло се разбира със продуктите на ЧИ)

https://zlatnaribka.com/products/termozashtiten-zapechatvasht-kr … nt=49911696720163
^^^ само като видя "nourish" в заглавието и веднаг ами вдига червен флаг, че продуктът може да идва твърде тежък за тънкия ми косъм. И освен това: "Nourish Thermo-Seal ефективно предпазва гъстите и буйни коси от бухване и деформиране. Доставя супер доза хидратация.

# 721
Може ли снимка на тази термозащита Be Technik? И откъде я купувате?

# 722
  • София
Може ли снимка на тази термозащита Be Technik? И откъде я купувате?

https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html

Днес писах на Арлен с въпрос, какво се случва с поръчката ми , та отговориха, че вече е наличен и да очаквам доставка.

# 723
Някой, който вече го има, може ли да постне съдържанието?

# 724
Ванеса ,моля те кажи с коя боя правиш тониране сега ,още ли си ниво 8ца?

# 725
  • Варна
Prinzesata, има ли съществена разлика между стандартното термо на лалга и блондинското? Имам първото и разбира се, не мога да спра да мисля за второто 😄

От класическото им термо нямам много спомен честно казано. Доста отдавна съм го купувала. Там определено повече ми харесваше хидратиращия спрей вариант.
 Блондинското мммммм това е продукт, който дебна и подновявам откакто е излязло. На кантар ми е с CPR термото Grinning. Има един много специфичен озаряващ ефект,който го няма при другите им финиши.

# 726
  • София
Аз използвам блондинското на Лалга въпреки,че не се изрусявам. Любимо ми е! ☺🥰

# 727

Общи условия

Активация на акаунт