Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 244
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Гледах ревюта на сешоара Orenda и доста се впечатлих, пък и цената му е наполовина на Дайсъна. Някой има ли го и може ли да сподели впечаления, че съм на един клик да го поръчам?

# 706
Moroccanoil Purple Trio Brilliant Blonde 2x70мл+25мл
Здравейте, някой ползвал ли ги я за матиране на руса коса и доволни ли сте

# 707
Здравейте, зарибена от няколко поста в небезизвестната група на Ради, искам да си купя някои продукти на Shu uemura, засега съм се спряла на ш+б и спрея на Изуми серията. Подходяща ли е за много суха коса, фин косъм, средна гъстота, с балеаж, който вече е израснал на половина? Или да заложа на серията за обем?
Шампоаните на Шу не ти трябват.Ако държиш да пробваш нещо,вземи маска или балсам.
Шу са глезотия,няма да поправят щети,по-скоро ще поглезят сетивата и ще замажат проблем,временно

# 708
Благодаря за съвета, Ванеса Simple Smile а някаква препоръка за техен продукт без отмиване? Ще зачеркна шампоаните им със сигурност, не е и като да нямам шампоани Grinning

# 709
Здравейте, моля да ми препоръчате термозащита.
Използвам dyson airstrait
В златна рибка ми препоръчаха това
Привет, аз из групите някъде видях препоръка за термозащитата на SteamPod. Нищо, че се води саво за тяхната преса, всъщност си се препоръчва изобщо като термозащита при използване на такива уреди. Още от първия път, в който я използвах, имаше видима разлика във външния вид на косата ми - в работата ми го забелязаха, иначе аз толкова не се вглеждам, особено полузаспала сутрин Joy. Косата беше по-пригладена и с блясък. Друго, което ми харесва е, че защитата е с течна консистенция - лесно се нанася и не се усеща изобщо върху косата. Като аромат също ми допада.

Препоръчва се ползването само на една помпичка продукт, не повече. Сега, вероятно ако сте с коса до кръста и супер гъста, може и повече да сложите от необходимост, но за моята тази помпичка си е ок. Казвам го и защото заради течната консистенция лесно може да се прекали.

Пропуснах да кажа - точно с airstrait я ползвам.

Здравейте! Гледах ревюта на сешоара Orenda и доста се впечатлих, пък и цената му е наполовина на Дайсъна. Някой има ли го и може ли да сподели впечаления, че съм на един клик да го поръчам?

Към края на месеца мисля да го поръчам (ако всичко е наред Sweat Smile). Ако искате и не ви е късно, ще дам отзив след няколко употреби. Мен ме впечатли това, че го дават да е сравнително тих. Ще видим Hug

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 16:58 от Pipylotta

# 710
Скрит текст:
Здравейте, моля да ми препоръчате термозащита.
Използвам dyson airstrait
В златна рибка ми препоръчаха това
Привет, аз из групите някъде видях препоръка за термозащитата на SteamPod. Нищо, че се води саво за тяхната преса, всъщност си се препоръчва изобщо като термозащита при използване на такива уреди. Още от първия път, в който я използвах, имаше видима разлика във външния вид на косата ми - в работата ми го забелязаха, иначе аз толкова не се вглеждам, особено полузаспала сутрин Joy. Косата беше по-пригладена и с блясък. Друго, което ми харесва е, че защитата е с течна консистенция - лесно се нанася и не се усеща изобщо върху косата. Като аромат също ми допада.

Препоръчва се ползването само на една помпичка продукт, не повече. Сега, вероятно ако сте с коса до кръста и супер гъста, може и повече да сложите от необходимост, но за моята тази помпичка си е ок. Казвам го и защото заради течната консистенция лесно може да се прекали.

Пропуснах да кажа - точно с airstrait я ползвам.

Към края на месеца мисля да го поръчам (ако всичко е наред Sweat Smile). Ако искате и не ви е късно, ще дам отзив след няколко употреби. Мен ме впечатли това, че го дават да е сравнително тих. Ще видим Hug
Ще чакам с нетърпение! Кодът за намаление е до края на февруари,  така че имам време.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 19:37 от bubanka

# 711
Преди години , поръчвахме едно прахче от ибей за деминерализация , абе дълбоко почистване ДПШ , някой дали продължава да го поръчва ?
Термозащитен озаряващ серум с алгае за руса коса  на L'Alga е намален в златна рибка , срока му е до края на март , дали би имало проблем още два -три месеца да се ползва и въобще хубав ли е ?
https://zlatnaribka.com/collections/lalga/products/lc39226
За Термозащитен запечатващ крем при влажно време на OLIOSETA  също търся отзиви ?
https://zlatnaribka.com/products/termozashtiten-zapechatvasht-kr … nt=49911696720163
Косата ми е в кофти състояние , но за трети път ми се появава алопеция /кръгов косопад / и ако успея да спра ще питам още , ако ли не ще тъся тема за перуки .
И за да не е само питане - от К18 съм много доволна , още с първото ползване преди около година косата ми живна .

# 712
Преди години , поръчвахме едно прахче от ибей за деминерализация , абе дълбоко почистване ДПШ , някой дали продължава да го поръчва ?
последно от немския Амазон си бях поръчала прахчета и шампоан
malibu C

# 713
Golfo_di_Orosei честно казано,единственото което си струва за мен е Ultimate Reset,който е аналог на Kerastase
Resistance Serum Therapiste,имаш серум и крем в едно.
Не че другите не са хубави,но са неоправдано скъпи.
Color Lustre Sealer Spray и Ashita Supreme Serum не са лоши

# 714
  • Варна

iliana_
  никакъв проблем с възрастните Grinning финиши на Лалга и не само ..... Хубаво е блондинското термо. Като цяло Лалга правят страхотни финиши.

За кремът на Олиосета пуснах ревю тия дни в групата на Ради. Приличен бюджетен финиш е, но трябва да се внимава с количеството. Държи косата права и невпечатляваща се от влага до следващото миене.

# 715

iliana_
  никакъв проблем с възрастните Grinning финиши на Лалга и не само ..... Хубаво е блондинското термо. Като цяло Лалга правят страхотни финиши.

За кремът на Олиосета пуснах ревю тия дни в групата на Ради. Приличен бюджетен финиш е, но трябва да се внимава с количеството. Държи косата права и невпечатляваща се от влага до следващото миене.
Е ти откъде мислиш ,че съм го забелязала 😂
Ще взема и двете .Благодаря
.Casual ,благодаря ,влизам да го търся .
Скоро се сетих за това прахче ,след него все едно имах друга коса

# 716
Prinzesata, има ли съществена разлика между стандартното термо на лалга и блондинското? Имам първото и разбира се, не мога да спра да мисля за второто 😄

# 717
  • Някъде там

iliana_

Влязох в групата за да прочета мнението ти за крема на олиосета и определено мисля, че няма да е подходящ за тънката ми коса.
Аз съм тотално пристрастена към новата си термозащита на Be Tecnik, винаги косата е копринено гладка без фриз. Така остава до следващото измиване, като връхчета не ми изпръхват и не е необходимо да добавям олио или крем в периода между измиванията.

# 718
  • Бургас/Пз
Потвърждавам , че крема на Олиосета против влага не става за тънка и нетретирана коса. Трябва да се сложи много малко , което пък не е достатъчно, за да е защитена косата. Слагам го само на краищата, но дъщеря ми, която е с дебела, плътна и гъста коса най-вероятно ще го отмъкне .
От спрея на Be Tecnik и аз съм очарована, благодаря на Искрица.
От шампоана на Алфапарф за обем само от едно миене не бих могла да кажа кой знае какво, но като цялостно усещане ми хареса

# 719
  • Бургас
Този спрей на ВЕ technik самостоятелно ли го ползвате, т.е не  в комбинация с ботокс тератпията?

Общи условия

Активация на акаунт