Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 258
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Joana, забелязала ли си напълняване или увеличен апетит от Биотина? Много искам да се подпомогна с такъв, но се притеснявам като чета, че на някои момичета действа така.

Лавандулова гора - нямам опит лично с такъв проблем, но от четеното тук и там помня, че дехидратирания скалп води до прекалено омазняване. Дрогерийните продукти със сигурност доста изсушават. Има група във ФБ - Hairholic, погледни там с търсачката, коментирана е темата доста.
Не съм забелязала напълняване от биотина. Аз пия и много други добавки, за да регулирам хормонални нива.

# 691
Искам и аз да намеря вариант с тониране да уплътня косата ,предишна фризьорка много хубаво ме тонираше самият косъм сякаш беше двоен,а сега не работи, новата прави хубав балеаж и цвета след матиране е топ ,всеки месец ходя ,но уви краищата са изтънели .
Преди имаше с 00 clear  тонер се водеше чудя се дали да не пробвам пак, имам и на goldwell ,но не е същият резултат.

# 692
Дами, кой от термиците на Керастаз е подходящ за фина и права коса, която губи обем от въздуха (боядисана, но не изсветлявана, генерално е здрава, но пък три пъти седмично търпи топлинна обработка) - или въобще не са за мен?

Искам някаква термозащитка, която да дава и грижа, досега бях на две опаковки от Напура, но хем ми се иска разнообразие, хем и термозащита, която ще е подходяща за когато се къдря. Не да имам една за изправяне и една за къдрене...

Заглеждам и Redken Extreme Play Safe Leave-In Treatment, понеже съм почитател на бранда, и по-конкретно на розовата им серия за обем. Ако се сещате и за ефективен термозащитен спрей, също съм отворена към препоръки. Този на Редкен изхабих и не успях да си изградя мнение Grinning

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 13:40 от Ironfeather

# 693
Може ли да ми препоръчате хубав сух шампоан. С тънка и бързо омазняваща се коса съм.  Искам да е нещо, което да не изсушава косата, да придаде обем и да отложи миенето с един ден.

# 694
Следя, аз така и не открих. Преди оригиналния батисте беше много добър, сега няма тоя ефект.

# 695
Може ли да ми препоръчате хубав сух шампоан. С тънка и бързо омазняваща се коса съм.  Искам да е нещо, което да не изсушава косата, да придаде обем и да отложи миенето с един ден.

Любимият ми, не го сменям от поне 4-5 години. Батист не може да му стъпи на малкия пръст...
С права, фина и тъмна (!) коса съм.

# 696
Аз харесвам много Клоран, изберете вид, спрямо типа коса.
На мен този ми е любим, но и другите са хубави:

# 697
Аз харесвам тези:

Creates separation and and texture
 Helps absorb daily oil
 Boosts volume
 Medium hold
 Soft flexible formula

# 698
отдавна не съм ползвала сухи шампоани, но тези които най ми харесваха са на
Лейбъл М и Living Proof Perfect Hair Day
https://zlatnaribka.com/collections/suh-shampoan/products/suh-sh … ition-dry-shampoo
https://www.notino.bg/living-proof/perfect-hair-day-sukh-shampoan/p-16037354/

този май е нов, не съм го ползвала
https://www.notino.bg/living-proof/perfect-hair-day-sukh-shampoa … -kosa/p-16247329/

# 699
Много Ви благодаря за бързите отговори. Ще пробвам няколко и ще пиша на мен, кой ми харесва!

# 700
Здравейте, прекрасни дами.
И аз идвам за съвет при вас. На 33 години съм, не си боядисвам косата, с Хашимото съм (мисля, че и това е от значение). Имам ужасно мазен скалп, измия ли си косата тази вечер утре вечер блести от мазнина. Съветват ме да я мия по рядко за да не превиква косата, към честото миене. Да но аз не мога да се търпя, дори да я вържа от метри личи, че е мазна. Косъмът ми е тъник и косата ми седи залепена за главата. Пробвах различни марки шампоани за мазна коса, които се продават по дрогериите. Дайте ми съвет какво да правя? Много ми се иска, поне малко да овладя това положение.
Със същият тип коса съм, оправия няма.Шампоан от 2 лв. И от 50 лв.  все тая Какво ли не съм пробвала през годините. БОядисването е задължително всеки месец, заради  корените.А за деня, в който вече е мазна втривам бебешка пудра, но ефектът не е уау ,а по-скоро замаскиране.

# 701
Здравейте, прекрасни дами.
И аз идвам за съвет при вас. На 33 години съм, не си боядисвам косата, с Хашимото съм (мисля, че и това е от значение). Имам ужасно мазен скалп, измия ли си косата тази вечер утре вечер блести от мазнина. Съветват ме да я мия по рядко за да не превиква косата, към честото миене. Да но аз не мога да се търпя, дори да я вържа от метри личи, че е мазна. Косъмът ми е тъник и косата ми седи залепена за главата. Пробвах различни марки шампоани за мазна коса, които се продават по дрогериите. Дайте ми съвет какво да правя? Много ми се иска, поне малко да овладя това положение.
Със същият тип коса съм, оправия няма.Шампоан от 2 лв. И от 50 лв.  все тая Какво ли не съм пробвала през годините. БОядисването е задължително всеки месец, заради  корените.А за деня, в който вече е мазна втривам бебешка пудра, но ефектът не е уау ,а по-скоро замаскиране.
Ако не сте опитали Shu Uemura
Muroto Volume може да го направите. В серията има балсам и маска, които да допринесат допълнително за подобряването на ефекта.

# 702
Здравейте, зарибена от няколко поста в небезизвестната група на Ради, искам да си купя някои продукти на Shu uemura, засега съм се спряла на ш+б и спрея на Изуми серията. Подходяща ли е за много суха коса, фин косъм, средна гъстота, с балеаж, който вече е израснал на половина? Или да заложа на серията за обем?

# 703
Цитат

Съветвам ви да не ползвате бебешка пудра с талк, талка е много вреден и разбърква хормони. Купете си хубав сух шампоан.

# 704
Здравейте! Каква е разликата между коприната на Чи -с черната и червената капачка?

Общи условия

Активация на акаунт