Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 265
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Rimmona разкошна коса!
Кои от продуктите от серията използва в протокола?

Сериите Acidic на Redken са в две разновидности:
Redken Acidic Bonding (бяло-сивата)
Redken Acidic Color Gloss (черно и розово)

Аз доколкото разбрах, Rimmona ползва втората - Redken Acidic Color Gloss.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:38 от Sensaya

# 661
Благодаря, аз ползвах бяло-сивата, която им се води в подраздела за увредена коса.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 15:03 от Rimmona

# 662
Здравейте, реших тук да попитам дали някоя от Вас знае от кой сайт  сешоарите на Парлукс са оригинални?
Към кой модел да се ориентирам - косата ми е средна дължина, фин косъм, гъстичка, лесно ми се накъсва обаче. Благодаря!

# 663
Благодаря, аз ползвах бяло-сивата, която им се води в подраздела за увредена коса.
Ахаа не съм разбрала!
Да, тя е страхотна Simple Smile

# 664
Здравейте, моля да ми препоръчате термозащита.
Използвам dyson airstrait
В златна рибка ми препоръчаха това

# 665
Днес бях на фризьор за освежаване на връхчета. Ето я и моята коса. Какво бихте препоръчали? 2-3 години експериментирам с професионални продукти. Стигнах до извода, че не са ми нужни тежки серии, защото косата ми е здрава, не е боядисана, скалпа ми е спокоен и за капак косата расте бързо. Иска ми се да ползвам качествени продукти с добър състав, а не Елсев от Лили за 10 лв например ( съвсем произволно го споменавам ). В момента привършвам шампоан и маска за блясък на Олиосета и после? Дайте съвет, моля. Мия косата два пъти седмично, два пъти месечно ползвам ДПШ. След миене винаги слагам маска, а не балсам - греша ли? Използвах две опаковки от крема всичко в едно на Олиосета, като го нанасям на влажна коса, понякога самостоятелно, друг път в комбинация с малко олио/финиш. От една седмица ползвам това и на първо четене ми харесва повече от Олиосета крема, ще видя в дългосрочен план как ще ми се отрази

Ето и косата ми :

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 00:54 от *Сладкодъвка*

# 666
dreamer, не разбрах въпроса.Кое как се постига,тонирането ли?

Сладкодъвка, Милкшейк са много по-добри от Олиосета,поне за мен.Пробвай повече техни продукти.

Всеки път като вляза в групата ми се набива на очи корицата Joico Defy Damage и все се каня да ви похваля един от продуктите и все се отнасям.
In a Flash,на пръв поглед изглежда като всички ламеларни води,които заляха пазара-течна като вода консистенция,7 секунди действие...След нанасяне обаче се масажира по дължините и се превръща в бяла кремообразна маса,точно като маска.Изчаква се 7 секунди и се изплаква,без да се нанасят други маски,балсами и т.н.
Резултатът при мен винаги е уау,косата е много напоена,с добре оформени подредени къдрици,нулев фриз.Харесва ми как се усеща плътна и тежка,но без да е увиснала.Косата изглежда и се чувства като след перфектната хидратираща маска.
Не съм ползвала продукта обаче на поредни миенета.Обикновено го ползвам след няколко поредни протеинови измивания или след ДПШ. Косата ми е къдрава и нямам представа как би действал на прави коси,като изключим снимките и ревютата в интернет.

Маската KBOND20 също не е лоша,тя е от сорта на миметиците.Не виждам обаче особена разлика с обикновената маска ДД.Не съм я ползвала на поредни миенета като К18,вероятно при натрупване ще се види някаква разлика. А и косата ми в момента е в добро състояние и избягвам да я претоварвам.На изтощена коса ефектът ще е по-видим предполагам

# 667
Vanessa, събуди ми любопитството с In a flash - след какъв шампоан я ползваш и затваряш ли после с балсам?

# 668
Redken Acidic Bonding  само за руса коса ли се препоръчва, дали е подходящ за тънка, небоядисвана, светло кестенява?
На моята небоядисана светлокестенява действа добре, уплътнява я.

# 669
  • Някъде там
Римона, страхотна коса имаш!
Сладкодъвка, твоята коса е като коприна, много и се радвам винаги, когато я видя.
Може да тестваш продуктите на Milk Shake -  имат хубави шампоани и балсами.

# 670
  • Някъде по Дунава
Здравейте, реших тук да попитам дали някоя от Вас знае от кой сайт  сешоарите на Парлукс са оригинални?
Към кой модел да се ориентирам - косата ми е средна дължина, фин косъм, гъстичка, лесно ми се накъсва обаче. Благодаря!
Аз от Арлен поръчах моя Парлукс. Ето този https://www.arlen.bg/product/25107/profesionalen-seshoar-s-difuz … r-tech-2250w.html
Цената му беше с някакъв инфлуенсарски код   270 лв.

# 671
Моят Парлукс е от Нотино, златния вариант на Alyon, цената зависи от модела.
Доста е мощен моят, всеки ден се чудя дали не ми вреди на косата и дали не сбърках.

# 672
Благодаря ви момичета за всички полезни съвети Yellow Heart
Ще пробвам и аз Redken, серията. Прилагам състоянито на косата ми в момента, без преса, оформяне, за да се види каква е формата. Много ми се иска да има повече обем на този тънък косъм, но така изглежда винаги. Видях че питате за хубав сешоар и ще се радвам и аз да прочета повече за подходящи и тествани марки, подходящи за тънък косъм. И аз си търся нов, в момента ползвам Rowenta, но мисля че ми изсушава доста косъма.

Скрит текст:

Също така, ще се радвам на мнения, според вас на тази коса ще  и отива ли подстригване "butterfly cut"? Исками се да се вдигнат малко етажите, за да придаде лек обем, лицето ми е продълговато...Всеки път обаче фризора си взема супер малко, което изобщо не личи.

# 673
Момичета, вече се отчайвам!
Ползвам само качествена козметика- най вече керастас, шампоани, серуми, масла техни..
Правя и маски с други олиа спрямо моята порьозност, косата ми е като гъбка, хвърчаща…
Постоянно си подрязвам един по един косъмчетата, защото цъфтят и просто не спират, нивото на косата ми постоянно се вдига нагоре.
Горе имам коса, долу е три косъма, установих че заради цъфтежите се получава, но как да се спрат Cry
Суша я само с термозащита, като разресвам с много широк гребен след нанасянето й, не се заплита, не се къса… ползвам преса веднъж на три месеца, не знам вече какво да я направя.

# 674
Ако я връзвате на опашка/кок косата се претърква от ластици, фиби и т.н., които я държат, и се чупи и цепи в тези точки.
Ако се цепи точно връхчето на косъма, може да се е изтъпила ножицата, с която се подсригвате и вместо чист разрез да остава сдъвкано крайчето.
Това са моите предположения.

Общи условия

Активация на акаунт