Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 274
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде там
Боя на медавита не съм използвала, на Loreal Professional съм пробвала всички.Доволно съм, но не бих казала, че са най-щадящите. Може би Иноа е най-щадящата от техните бои.
Да попитам някой използвал ли е този серум? Ако да, какво ви е мнението.
.

# 646
  • Варна
Искрица хубав е. Мирише си на Генезис и е добра грижа за скалпа, но има и по-добри. Аз съм го ползвала когато излезе серията и ампулите също. Ако трябва да избирам сега бих избрала ампулите.

# 647
  • Някъде там
Искрица хубав е. Мирише си на Генезис и е добра грижа за скалпа, но има и по-добри. Аз съм го ползвала когато излезе серията и ампулите също. Ако трябва да избирам сега бих избрала ампулите.
Кой серум би препоръчала?

# 648
Мини версията на К18 за колко нанасяния ще стигне? Примерно, за коса малко под раменете.

Леко съм скептична, защото останах очарована от минито на маската Олаплекс 8 и когато взех нормалната опаковка, вътре сякаш имаше друг продукт и не останах доволна.

# 649
1 помпичка от най-голямата опаковка к18 е 1мл. Средно хората ползват по 2-3 помпички на процедура, ако имат дълга коса. Ако сте с къса коса, и половин помпичка може да Ви е достатъчна. Ако имате мнооого гъста коса, може и 5 помпички да са Ви добре. Индивидуално е.

# 650
  • Пловдив
Мини версията на К18 за колко нанасяния ще стигне? Примерно, за коса малко под раменете.

Леко съм скептична, защото останах очарована от минито на маската Олаплекс 8 и когато взех нормалната опаковка, вътре сякаш имаше друг продукт и не останах доволна.
На мен ми стигна най-малката за 3-4 пъти за малко по-дълга коса от Вашата, която не търпи прекаляване с продукти 😊 Беше като подарък от поръчка в Арлен.

# 651
Аз имам малко странен опит с К18… направих 4 последователни миения с терапията, доста ми се поизсуши косата, защото я ползвах всичките пъти в протеинов протокол, имах необичаен фриз, въпреки хидратиращите leave-in продукти за финиш. Привидно беше заздравена, терапевтично. Около месец обаче след последното нанасяне, косата ми брутално се накъса. Може и да е съвпадение, не знам.

# 652
  • София
Този протокол при мен също не работи. За да съм доволна от К18, трябва да я редувам със силно хидратиращи продукти.

На мен най- малката опаковка 5мл ми стигна точно за едно нанасяне - дължина до средата на гърба, гъста, руса и жадна:grinning:

# 653
  • София
Моята поръчка с Революционния уплътнител все още я няма.Най- вероятно е бил изчерпан и не съм видяла,че пише изпращане след 14.01. та все още го очаквам.😌

# 654
Идвам да кажа, че вчера за първи път ползвах серията на Редкен (шампоана и балсама, както и крема) и съм меко казано впечатлена. Косата ми стана мекичка и не се заплете изобщо откакто я изкъпах, а напоследък непрекъснато ми се заплиташе. Определено продължавам да я ползвам, а ако се окаже ефектът траен, то ще ми стане любим.
Относно възможното отмиване на цвета, при мен не е мръднал, че даже е много избистрен и по-светъл ми се струва, въпреки че скоро ще ходя за подновяване на кичурите към корена (израснала е моята си кестенява коса). Аз не съм и с боя де, а само блондор и тонери, доколкото знам.
Прикачвам снимка:

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 22:20 от Rimmona

# 655
Цвета ти е невероятен! Flowers Bouquet Redken Acidic Bonding ли имащ предвид? Тези в сребристата опаковка? Имам мостри на шампоана и крема-серум, чудя се с коя маска-балсам да ги пробвам, имам Лалга Seacure, Joico Moisture recovery Balm, Lanza Moi Moi mask, Macadamia Weightless repair, Loreal Metal Detox, Wella Color Service и балсам на Керастаз Архитект.

# 656
Благодаря! Да, за тях става въпрос.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 10:45 от Rimmona

# 657
Rimmona,страхотна коса Heart Eyes

# 658
Прекрасна коса, Rimona:yellow_heart:
Redken Acidic Bonding  само за руса коса ли се препоръчва, дали е подходящ за тънка, небоядисвана, светло кестенява? ИСкам да тествам Редкен, но вече не искам да си  купувам скъпи продукти и след това да не стават за моята коса. Вече изхвърлих голямо количество шампоани, балсами...
Ще тествам мострите от notino, но забелязвам че при мен от един път не мога да придобия представа.. Случва се така че при второ ползване скалпа ми се раздразва.
За момента се спрах на продукти на макадамия, от тях няма реакция, но искам да си взема и още нещо.

# 659
Redken Acidic Bonding  само за руса коса ли се препоръчва, дали е подходящ за тънка, небоядисвана, светло кестенява?
В описанието на продукта пише, че е за всеки тип коса, но предполагам, че по-скоро е за увредена или изтощена коса от бои/блондори, а твоята като си е естествен цвят, вероятно си е и по-здрава и може и нещо по-леко да ѝ подейства. Трябва да пробваш с някое малко тестерче да, не си заслужава да купуваш и да не ти пасне.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 21:46 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт