Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 547
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Аз си ползвам обикновена дървена, не съм имала проблеми със заплитане и наелектризиране, не ми накъсва. Ама аз имам проблем, че се реша веднъж на ден- два 😃😃😃

# 301
И аз с въпрос, става дума за два вида коси, които искаме интензивна хидратация/до лигавост .

Майка ми има дълга бяла коса, твърда, права и гъста, а моята е силно изрусена до раменете на кичури /почти руса от тях/ , гъста но с тънък косъм, и мека. От това, което съм чела дотук: На Макадемия съответните серии ли са по-подходящи или Джойко Хидрасплаша? /искам да взема шампоан, балсам и маска съответно за мен и нея?

И още един въпрос - този шампоан на Лакме k.therapy против косопад дали ще е ок за много суха коса /защото по описание е за мазна със сухи краища? До момента съм доволна от Генезиса на Керастаз и се чудя дали си струва експеримента?

https://zlatnaribka.com/collections/protiv-kosopad-active/produc … kme-active-300-ml

Побут, че искам да правя поръчка вече Trollface

# 302
От тазгодишното намаление в рибата поръчах серума с Прокапил на Лакме. Заради сезонен косопад, който не е фрапантен, но все пак го има. Днес го почвам, пък ще видим.

# 303
Тези за които питаш съм ползвала отдавна и не мога да се "застъпя" за едната или другата. М/у двете Джойкото по ми омекотяваше ( дълга, суха, балеаж в русо, боядисана коса )
Най близкото до лигавостта на кафявата капачка на Марокан - която ми беше топа на топа преди да я променят - Балсама на Филип Кингсли от лилавата мойсчър серия на Джойко Хидратора.

# 304
Тия Wetbrush много ги хвали една блогърка, която следя, хубави ли са наистина? Че на мен ми приличат на стандартните четки от едно време дето скубят и наелектризират.
Средна хубост са. При мен не наелектризира нищо.
Вярно, аз имам само една и съдя само по нея - комплект четка за разресване на мокра фина коса и гребен.

Но винаги пред нея си предпочитам четките на Olivia Garden - виж от тях имам поне 3-4 различни вида!

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 17:14 от Agent Provocateur

# 305
За мокро разресване имах преди една специална на Tangle Teezer (wet detangler май се казваше, с дълга дръжка е), но не усетих някаква съществена разлика. Сега си ползвам само нормалния тийзър и се справя чудесно и на суха и мокра коса. Имам и четка от тези с глиганските косми, но нея я ползвам по-рядко.

# 306
Тези за които питаш съм ползвала отдавна и не мога да се "застъпя" за едната или другата. М/у двете Джойкото по ми омекотяваше ( дълга, суха, балеаж в русо, боядисана коса )
Най близкото до лигавостта на кафявата капачка на Марокан - която ми беше топа на топа преди да я променят - Балсама на Филип Кингсли от лилавата мойсчър серия на Джойко Хидратора.

Много благодаря! Тост тези двете, нали правилно съм разбрала /кафявата капачка я имам и още не мога да я изхабя, много я развалиха:

https://zlatnaribka.com/collections/moisture-extreme-ekstremna-h … re-extreme-200-ml

На Джойко имам https://makeup.ee/ru/product/66563/, даже снощи го сложих, ами не мога да кажа, че ми прави косата лигава, посто ми е като нормален балсам, значи ми е слаб...

Тоест, май е време за Кинсли, дано да е по-силен от Джойко...

# 307
Loreal Blowdry Fluidifier, както и серията Liss Ultime

Здравейте момичета , някой би ли препоръчал серия или продукта с ефект ''лигава коса''
Само да попитам Unlimited аналог на Ultime li e ?

# 308
  • * Under the stars *
Здравейте! Някоя от вас ползвала ли е продукти на българския бранд glowingessencebg и по-специално серумът им за скалп и коса? Чета доста хвалби колко бързо растяла косата от него, пък колко хубава и гъста. Харесва ми фактът, че е българска марка, но по-важното е дали наистина има ефекта, за който говорят или всичко е поредният рекламен трик? Simple Smile

# 309
Всичко това е лъжа. Най-доброто което може да направи е да възстанови нормалния растеж ако е забавен.
Косата е генетична. В ютюб има много видея с момичета с хубави коси, които ползват по евтини продукти. Не харчете за такива неща.

# 310
  • Варна
Благодаря, Жаки.

Чудя се и за нашумялата Karseell.
Ако някой има мнение,  с благодарност ще го посрещна Heart Eyes

Явно си ни зарязала след като не се чудиш за ламиниращата чудесия в кутията на Ради 😀😀.
  Аз лично съм впечатлена макар,че нямам самия изправящ флуид,а само шампоана,маската и серума.
  И не е нужно да си с изправени къдрици. Самата терапия се активира с преса,но съвсем спокойно можеш след това да си намокриш косата и да си я оформиш къдрава.

# 311
  • Някъде там
Всичко това е лъжа. Най-доброто което може да направи е да възстанови нормалния растеж ако е забавен.
Косата е генетична. В ютюб има много видея с момичета с хубави коси, които ползват по евтини продукти. Не харчете за такива неща.
И аз така смятам. Няма как да се надскочи това, което е заложено генетично.

# 312
И аз така смятам. Няма как да се надскочи това, което е заложено генетично.

Иначе продуктите са добри. Спират косопад или възстановяват в корена. Аз имам косопад сега и игнорирам факта... което не е добре...

# 313
Благодаря, Жаки.

Чудя се и за нашумялата Karseell.
Ако някой има мнение,  с благодарност ще го посрещна Heart Eyes

Явно си ни зарязала след като не се чудиш за ламиниращата чудесия в кутията на Ради 😀😀.
  Аз лично съм впечатлена макар,че нямам самия изправящ флуид,а само шампоана,маската и серума.
  И не е нужно да си с изправени къдрици. Самата терапия се активира с преса,но съвсем спокойно можеш след това да си намокриш косата и да си я оформиш къдрава.

Искам още подобни,  иначе да. Чудесна е кутията и предложенията в нея.
Както винаги,  Ради е на висота.

# 314
  • Варна
Абсолютно съм съгласна с последното. Генът не може да се надскочи,но си е факт и това,че повечето по една или друга причина сме много далеч от даденото ни от Господ.....Затова е и цялата тая битка Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт