Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 493
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Аз си взех на Лакме   мицеларен серум , маската за косопад , Алтерна така търсен от мен балсам хидратиращ и шампоан за обем  , на Лореал спрея витамино колор и молекулярния серум  с изплакване

# 406
Дайте идея за продукт, който леко да фиксира, но да не прави косата твърда, като лака. Да го ползвам когато правя букли с машата на Филипс. Имам един крем на Лакме ,но не върши работа
И за сравнение Макадамията в Нотино е на по добра ценаот ЗР
Ще споделите ли мнение за машата на Филипс, че съм си я планувала да си направя коледен подарък? Лесно ли се работи с нея, как се държат къдриците и гори ли косата?

# 407
Може ли вашето мнение , на суха коса понякога през деня прокарвам пръсти в косата си и се чува едно пукане ? Това късане ли е според вас или разплитане ? От какво има нужда косата за да не реагира по този начин ?

# 408
С машата на филипс, ползвам термото на  Чи спрей ,олиосета термо  също ,държи ми много ,но и си гори . Имах и един спрей на лореал техни арт ,ама не съм го подновявала, също беше добре за запазване на ефикта.

# 409
Аз минавам да се похваля, че успях нищо да не си взема от намаленият в ЗР 😅 Това е голямо постижение за мен. Чакам кутията на Ради от Хеърхолик (даже днес трябва да мина да си я взема от Спиди) и реших, да не си вземам друго тази зима, нека поизхабя малко налични продукти.

# 410
И аз Grinning Един шампоан за косопада си взех и приключих. Спестените пари ще си добавя за по-хубави зимни гуми Simple Smile Косата ми като не пада е хубава и с дрогериен хидратиращ балсам и малко обикновено арганово олио.

# 411
  • на последния етаж
Момичета, моля да препоръчате шампоан и балсам за честа употреба, подходящ за младежите у дома (девойка на 15 и младеж на 12). И двамата са с гъсти, чупливи (на господина къдрава) коси и чувствителен скалп. Благодаря! Simple Smile

# 412
  • Варна
Лита ей тия са идеални за целта. https://bestcare.bg/product/komplekt-garden-shampoan-balsam/

# 413
  • Варна
Моля, отчетете се от сегашното намаление какво си взехте ,аз още се чудя ?
Луд фен на Рибката съм CloseClose ..много неща Simple Smile
Някои от продуктите са  подарък за сестра ми ,защото и тя е фен на всичко свързано с коса SmileSmile

Скрит текст:

# 414
  • на последния етаж
Поръчах, благодаря много! Hug

# 415
Момичета, можете ли да дадете съвет за лек, неутежняващ шампоан за тънка коса. изключително си раздразних скалпа.. Всичко което съм пробвала като шампоани ми дразни, че се появи и пърхут. В момента имам някакъв хормонален дисбаланс, който се проявява на косата ми явно. Имам висок естрадиол и сякаш от тогава косата ми се зацапва доста бързо (2-3 дни) и си личи, преди не личеше. Имам тънък косъм. Пробвах да спра с маските, ползвам само балсам за тънка коса на Macadamia, след измиване слагам аll in one, само на краищата (не виждам някакъв ефект). Имам и мъглата на Marocanoil.
Проблема с прояви при шампоан за косопад на Ducrаy, като имам и доста падане на косата при измиване. Имам хипофункция, уж се регулира, но явно още ефектите са налични.
Купих си и от аптеката шампона на urage, нежен балансиращ шампоан, но от него косата ми стои суха, твърда някак си, само от балсама на Macadamia някак става мека. Иначе след измиване изглежда добре, има блясък.. но започва сърбежа на скалпа.
Та продължавам да се лутам при избора на продукти, пробвала съм доста от продуктите, които предлага в Рибката, но сякаш не намирам моите. За сега само на Alaparf имам някаква търпимост и пак си поръчах продукти. Отделно чакам и шампоана за тънка коса на Macadamia поне да съчетая двата продукта.
Но ще трябва временно да ползвам нещо за облекчаване на скалпа ми. Ще съм благодарна на мненията ви Simple Smile

# 416
  • пловдив
Здравейте, от къде в БГ мога да закупя преса GHD?
В интернет ми се появява сайт, в който цените са доста занижени и се съмнявам в достоверността му.

# 417
Момичета, можете ли да дадете съвет за лек, неутежняващ шампоан за тънка коса. изключително си раздразних скалпа.. Всичко което съм пробвала като шампоани ми дразни, че се появи и пърхут. В момента имам някакъв хормонален дисбаланс, който се проявява на косата ми явно. Имам висок естрадиол и сякаш от тогава косата ми се зацапва доста бързо (2-3 дни) и си личи, преди не личеше. Имам тънък косъм. Пробвах да спра с маските, ползвам само балсам за тънка коса на Macadamia, след измиване слагам аll in one, само на краищата (не виждам някакъв ефект). Имам и мъглата на Marocanoil.
Проблема с прояви при шампоан за косопад на Ducrаy, като имам и доста падане на косата при измиване. Имам хипофункция, уж се регулира, но явно още ефектите са налични.
Купих си и от аптеката шампона на urage, нежен балансиращ шампоан, но от него косата ми стои суха, твърда някак си, само от балсама на Macadamia някак става мека. Иначе след измиване изглежда добре, има блясък.. но започва сърбежа на скалпа.
Та продължавам да се лутам при избора на продукти, пробвала съм доста от продуктите, които предлага в Рибката, но сякаш не намирам моите. За сега само на Alaparf имам някаква търпимост и пак си поръчах продукти. Отделно чакам и шампоана за тънка коса на Macadamia поне да съчетая двата продукта.
Но ще трябва временно да ползвам нещо за облекчаване на скалпа ми. Ще съм благодарна на мненията ви Simple Smile
Здравей и аз съм с хипо,миех се с един шампоан постонно,от форума взех един прехвален на балея и скалпа ми от мазен стана на сух,получи ми се сух пърхут взех да се лутав за шампоани този онзи нищо не става , и сега взех на виши за суха коса,последния път когато се мих с виши беше за всеки тип коса с пърхут и чувствителен скалп имаше ефект ,но на 3 та та седмица  от него косата ми се утежни,спрях то пробвах с парусан тоя парусан нищо не чисти,който е за пърхут онзи ден взех ,както казах виши за суха коса днес ще го ползвам за втори път пък да видим.Пробвай с виши.

# 418
Здравейте, от къде в БГ мога да закупя преса GHD?
В интернет ми се появява сайт, в който цените са доста занижени и се съмнявам в достоверността му.
Питайте в тази тема https://m.bg-mamma.com/?topic=1639253
Следях я по едно време и мисля, че е обсъждана и споменатата от Вас.

# 419
  • Варна
Здравейте, сдобих се с флуида на Напура, но мислех че е спрей. Така ли изглежда по принцип ? Не знам как точно да го ползвам.

Не е спрей ,като олио е .
Много е хубав този  флуид  един от любимите ми!
Махнете (отвийте )капачката и изстискайте няколко капки.

Общи условия

Активация на акаунт