Лотария "Зелена карта" 2026

• 41 176
  • 544
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Исках да Ве попитам за Удостоверението за семейно положение за документа за Интервюто...Тъй като аз не съм омъжена и не съм имала предишен брак...Трябва ли да представя някакъв документ за това?

# 541
Да, трябва. Това му е целта - да покаже, че нямате брак или че имате брак.

# 542
Преди години имаше значение какво удостоверение се вади, имаше два вида.
Трябваше да се извади по-разширеното, което показва дали имаш/си имал или не деца.
Не знам сега как е, но си проверете, да не се окажете с грешния документ.
Успех!

# 543
  • Pernik
Ще има ли пак форум за 2026-2027г ? Rolling EyesGrinning

# 544
Преди години имаше значение какво удостоверение се вади, имаше два вида.
Трябваше да се извади по-разширеното, което показва дали имаш/си имал или не деца.
Не знам сега как е, но си проверете, да не се окажете с грешния документ.
Успех!
Точно така, вади се това, което включва имена на съпруг/а и имена на деца, а не това което просто казва женен/неженен.
Ето този вариант : Издаване на удостоверение за семейно положение, съпруг/а и деца
Аз и мъжа ми извадихме почти всички документи през egov + evrotrust app - без да сме плащали нищо за електронния подпис - с регистрация, годишно имате право на 2-3 безплатни подписа - Веднъж като се логнеш с техния подпис в egov - Може да си заявиш всички документи само с един подпис.
Едиственото, което не можахме да извадим онлайн е Свидетелството за Съдимост на детето, понеже е на 16 г, нито може да си направи регистрация за онлайн вадене (трябва да е на 18 г за evrotrust акаунт), нито родител може да го извади онлайн през своя акаунт в egov.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 10:07 от zk_avram

Общи условия

Активация на акаунт