Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 865
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Коментарите са "супер" - пасна точно на майка ми, която е 160см......

Поръчах си на редовна цена огнено червената жилетка, където я загледах вчера, и така свършва

Катерицата май ще върна, забравила съм, че чакам пуловер още, вчера сутринта беше 16лв  https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1251368002.html имам чувството, че сложиха по някоя бройка + супер намаление на търсени модели за да разчистват и други в неразумни покупки

# 631
Сега май са си все видими коментарите, затова няма как да покажа за бъга, който доскоро имаше в приложението, но излизат по цветове и размери, може би не за всеки продукт, но ето един пример, че ги има и така (ако за конкретна жилетка коментирате - нея не съм гледала, но имам предвид, че не е махната опцията да се виждат по цветове и размери, защото по случаен избор на артикул погледах и все още ги има:)

# 632
Жилетката е хубава, но аз ще я пропусна.
Успях да хвана S размер от елека https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0972317013.html. Надявам се да не ми е прекалено огромен.
Коментарите при мен все още не излизат излизат с цветове и размери.

# 633
При мен цветове и размери излизат само на приложението. На десктоп версията - не.

# 634
При мен цветове и размери излизат само на приложението. На десктоп версията - не.
А, ясно. На мен ми е по-удобно да ползвам приложението и затова не съм забелязала как е на сайта, в такъв случай ако имате там затруднения напълно ви разбирам.

# 635
Момичета, ако вече съм върнала продукт от поръчка, но след това реша да върна още един от същата поръчка, но нямам товарителница/стикер, как мога да го направя? Знам, че е писано, но не намирам в коя тема и къде. В профила си не виждам да е упоменато или да мога да сваля етикета за връщане… Благодаря предварително.

# 636
Разпечатай си бланка за връщане. Товарителница от Еконт, или някоя налична от друга поръчка.

# 637
Благодаря, Дева.

# 638
Момичета, нз какво ще правя с тази oversize мода. Нито съм от най-слабите нито нищо, ама всичко ми е като подарено, не е готино като на снимките на манекенките 😂

Бялата рокля е много хубава и мека, но s ми е голям.
Червения пуловер ми е като подарен, размер 158/164
Бялата жилетка е сладка, щях да си я задържа макар и къса, но си личи че е напъвана.
Шапката е много голяма за моя вкус.
Сирия пуловер наистина е страхотен, добре че заложих на XS, въпреки че ръкавите са ми до кокалчетата, но не стои широк. Обаче на врата много ми стяга, ви е как носите полото, навивате ли го?

# 639
За това поло не знам дали е приложимо, но на блуза с много високо поло съм го навивала, защото не мога да търпя да ми стига до брадичката.
Роклята - овърсайз, с колан дали би стояла по-добре? Имам едни уголемени (не плажни, но там ги нося предимно), които не ми харесват широки и отделно съм им добавила колан (с подходящ дългът и тесен шал също може да се направи интересно).

# 640
Аз съм от глиганите в анцузи, но пуловерите ми от тук са все с....

# 641
То въпроса е че горната част ръкавите са балон и деколтето е лодка, надолу тясно и съм като робот по-скоро 😂

За това поло не знам дали е приложимо, но на блуза с много високо поло съм го навивала, защото не мога да търпя да ми стига до брадичката.
Роклята - овърсайз, с колан дали би стояла по-добре? Имам едни уголемени (не плажни, но там ги нося предимно), които не ми харесват широки и отделно съм им добавила колан (с подходящ дългът и тесен шал също може да се направи интересно).

# 642
Ами аз и с друго поло го нося този пуловер отдолу, та....)) Наистина малко стяга, ама мен не ми е проблем, малко го подръпнах и се поотпусна. Може и да го подгънеш, щом те дразни, а ако ти е студено и си навън си го оправяш , не стои грозно. Но пак да напиша, аз зимата винаги врата ми е опакован с поло едно-две...колко там сложа, но има хора не търпят на врата нищо.
и тези чорапки сега  са намалени 2бр. за 4 лв., аз поръчах
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1115334004.html
изобщо изкупих чорапи и парфюми, за следващата Нова година  да сме живи и здрави това ще подарявам, че не се знае каква ще е годината...Само не знам къде ще ги складирам

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 11:14 от Анонимен

# 643
Да, в случая това колан няма как да коригира.
Ръкавите да са балон пък е направо ужасно 😟, или поне аз не понасям да нося такива. Много допълнително корекции с това описание са нужни, няма смисъл.

# 644
Тази рокля съм я виждала в доста клипове тип тик ток и на мацките там им стоеше добре.

Общи условия

Активация на акаунт