Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 827
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Не знам какво да отговоря за тежестта на палтото.
Леко палто на минус 2 градуса няма да погледна ... камо ли да облека!
На мен НЕ ми тежи.
И това старото не ми тежи а е тежък плътен хубав плат.

...

Освен да ти го изтегля...не знам как да ти помогна с отговор.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:47 от teta75

# 721
Матеа, ако случайно връщаш С полата, обезателно ми пиши Hands PrayHands PrayHands Pray

# 722
Уморих се от мерене.
Поръчах палтото в 34 размер в сиво и в черно. Сивото е значително по- тежко, но пък ми лепна като кройка, докато черното ми е по- широко и това, което най не харесвам в една връхна дреха- ръкавите са му широки и дълги, лепи боклучки. Материята на сивото е по- стегната, по- добре изглежда, като цяло ми беше фаворит от 4- те налични цвята.
Педя под коляното ми е, стои много елегантно, запазвам си го , като съм убедена , че 4-5 пъти я го сложа, я не. Ама да има .
От другите неща най - много ми допадна един мек бял потник с капсички/ бяха го препоръчали в темата , но черния/, чуден е за под сако, сивата жилетка с плетениците, макар да е идея по- къса  и едно пуловерче в едро райе за 6 лв , пак препоръчано от Фани.
Кожената пола С връщам, огромна ми е, а хс е толкова намачкана, че ще трябва да я гладя.
Потникът с пайети ми е твърде кичозен, коментираният тук доста сив пуловер с цепка на поло яката дори не пробвах- толкова твърд и дебел, безформен и огромен е хс, заминава директно.
Дългата жилетка в тъмносиньо е доста оувърсайз, мека е, но материята бързо ще се заваля, връщам я.
Та така, повече връщам, отколкото оставям, но поне съм спокойна, че е тествано.😀

# 723
Аз си поръчах от на Тета палтото черно 36 и 38.
36 ми е добре, наистина е много вталено, като си го пробваш у дома е тежко, ама като излязох навънка не ми тежеше. Определено не е за температури около 0° освен ако не си много навлечен отдолу, ама наистина да навлечен.
38 ще го връщам.

Много пратки ме чакат, ама кога ще успея да ги взема просто не знам. 😅
Червената жилетка с къс ръкав споделена по назад много ми хареса обаче бях си поръчала бяла от момичешката серия, също дойде така разтеглена в копчетата, даже бях споделила снимка. Сега много се притеснявам, че ако си поръчам червената също ще дойде разтеглена, иначе цвета е убиец.

# 724
Взех си саката и аз. И двете ги връщам - не ми допадат нито като цвят, нито като модел. За майка ми жилетка Л размер - https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0579541178.html - къса е за нея. И тя ще се връща. Лосиона за тяло дори няма да го пробвам - връщам го и него.

Някой помни ли какво става след 70% намаление, понеже изтича днес ?

# 725
Mateah,
Колко си висока? Аз съм 170 см. и поръчах същото палто в кафяво и се надявам да ми е и на мен една педя под коленете.

# 726
Mateah,
Колко си висока? Аз съм 170 см. и поръчах същото палто в кафяво и се надявам да ми е и на мен една педя под коленете.
Днес получих черното. Аз съм 170 висока. На мен също ми е малко под колената - честно казано ми идва една идея по-дълго, но ще си го оставя. Определено черното си отговаря на размера. Добре, че не поръчах по-малкото.
Междудругото, и аз мислех за сивото, но ми се стори много светло като цвят. На Матеа на снимката ми изглежда тъмно-сиво, като че ли...

# 727
  • Mostly in my mind
Днес май всички сме получили пратките си
Да прехвърлим обсъждането им в новата..  69 Blush тема

НОВА ТЕМА!!! https://bg-mam.ma/t/1730240

Общи условия

Активация на акаунт