Пазаруване в НМ - тема 68

• 45 861
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, това: P/N и номера след него артукулен номер на продукта ли е?

Това са дънки, които купих от магазин и  впоследствие много харесах как ми стоят. Сега искам да си купя друг цвят.  Дали са тези:

Дали ще ги намалят?

# 646
  • Пазарджик
Момичета, това: P/N и номера след него артукулен номер на продукта ли е?

Това са дънки, които купих от магазин и  впоследствие много харесах как ми стоят. Сега искам да си купя друг цвят.  Дали са тези:

Дали ще ги намалят?
Да, това е номера.

# 647
Момичета, купих някои неща от ХМ физически, обаче от от бързане в обедната не маркирах картата... сега има ли някакъв начин да си добавя покупката заради точките?

# 648
  • Пловдив
Момичета, купих някои неща от ХМ физически, обаче от от бързане в обедната не маркирах картата... сега има ли някакъв начин да си добавя покупката заради точките?
Eдва ли. Ако ги върнеш и купиш наново и маркираш картата - тогава.

# 649
Разбира се, че има и съм го правила за доста стари покупки на които пазех касовия бон, а не бях маркирала картата /често забравям като пазарувам във физическия магазин/.
Пишете им на имейла и прикачете снимки на касовите бележки. Реагират бързо и ще ви добавят точките.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 14:49 от •mimoza•

# 650
Роклята трябваше да я поръчаш XS, XXS. По принцип стои добре на фигура с тънка талия и хубави крака. Но не знам след пране дали няма да се отпусне и да се развали линията. Иначе я гледам и аз, но ще се въздържа.

# 651
Благодаря ви, момичета Hug
Мимоза, много полезна информация Heart

# 652
Влизам само да помрънкам - две блузи следя от намалените да ги върнат налични - вчера имаше по една бройка, преди малко пак от единия модел - докато натисна добави в количката излиза грешка и не успявам да добавя. Хвана ме яд, явно не само аз съм на позиция за тези модели Simple Smile Дано поне някоя от вас ги взема.
И да допълня - успях да се вредя за този пуловер, някоя от вас го беше препоръчала: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1251409001.html
Благодаря за подкрепата Дева Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 17:06 от Blue`Sky

# 653
Това често се случва, бъг. Уж са налични, а не може да се добавят. Бъди упорита, на мен са ми излизали след дълго време неща, които искам. Kissing Heart

# 654
  • София
Ако някой си е взимал топла шапка скоро нека препоръча. Губя вече 2-ра от тях, а наистина ми топлеше

# 655
Сивия пуловер и на мен ми е стегнат около шията- дърпам го, за да се отпусне. Имам М (леко стяга) и Л, който ми е идеален. Мисля си, дали ако е номера, който си носите, няма точно и на шията и да е стяга. Обаче понеже е обемен, всеки взима номер надолу и се оплакваме от стегнатия ластик около врата.
Относно връщането - тези лепенки за връщането могат ли да се ползват произволно за връщане на друг артикул? Примерно, запазвам си плика с резервната лепенка и я ползвам за да върна артикул от друга поръчка? Аз мислех, че всяка товарителница е обвързана с номера на съответната й поръчка.
Топла шапка с вълна взех за мен от мъжкото:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1244644003.html?utm_campai … rchased_item_link беше 13лв. Взех и за момчетата. Много съм доволна от моята, бързо стана една от любимите ми шапки.

# 656
За шапки в  Peek & Cloppenburg има по 13-15 лв. с карта, 100% кашмир. От ХМ поръчах с кашмир, но нещо все трябва да е донавивам, да я донагласям…Иначе отказах през Еконт дублиращата се по-скъпа поръчка.

# 657
Идва малко отклонение от темата, но понеже споменахте Peek & Cloppenburg, пратили са ми мейл, че имат допълнително намаление на намалените, при покупка на два артикула -15%, при 4 - 25%. Обаче това е до 12.01

# 658
Днес дойдоха няколко поръчки и имах и шапки
ето тази взех за мен да разхождам кучето  , ама е изчерпана, може да се появи
мека е  на вид и  май ще топли ,но не пише да има вълна, от 18 на 7 лв
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1264075002.html

тази я взех за подарък на мъж, но пристигна с етикет с цена, та съм в чуденка
има вълна в нея 50% и  отзивите са добри
не знам стават ли за жени, но..цената  е  супер  от 23 лв на 5 лв,  има я в наличност
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1252608001.html

# 659
Може да заличите цената с лентов коректор например.

Общи условия

Активация на акаунт