Кокичетата се показват над земята, а бебе СЕПТЕМВРИЙЧЕ в коремчето се мята!

• 12 522
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • морето и сините вълни :)
еййй значи писах писах че накрая се итри smile3515 newsm61
сега вече забрайх какво съм писала.така че ще съм доста постна с тоя пост smile3505
мишке-честит ти рожденник newsm59

бебе-направо съм се шашнала с тебе бе мацка.Ти направо ни скри топката на всичките бе newsm18.Ко е туй чистене ко е туй нещо направо ме омагьоса-мен така ме мързи че само гледам къде да си полегна. smile3524
Аз продължавам с каръщината-ей сега си надъних средния пръст finger в бюрото и ми влезе дърво под нокътя и сега немога да пиша.така че ви оставям.Значи кво да ви разправям-изпотроших се отвсякъде.охххх Weary

# 226
Честит празник на всички мами   bouquet  bouquet  bouquet
    честит рожден ден на мишето
    На 29години съм от софия,зодия рак, това ми е първа бременност.Много желана.С мойто мъжленце 3 години го правим това бебче.За сметка на това мисля че, ми е много лека.Освен че, два пъти бях болна но се разминах без сериозни хапчета.

# 227
Привет Julice! Добре дошла! Айде, да ставаме поне стоSimple Smile
За протокола - кажи си датата за термина, за да може нашата Иннка да ти я запише. И аз съм раче Grinning Мъжът ми е роден днес.
Можеш също така да си напишеш рожденната дата, къде сте избрали да раждате и пр. подрбобности.
Леко и щастливо бременеене.
Целувки,мамита, аз отивам да празнувам!

# 228
  • Sofia
Мише честит празник и на милото ти!  bouquet
И приятно изкарване! Hug

# 229
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Привет Julice! Добре дошла! Айде, да ставаме поне сто:)
За протокола - кажи си датата за термина, за да може нашата Иннка да ти я запише. И аз съм раче Grinning Мъжът ми е роден днес.
Можеш също така да си напишеш рожденната дата, къде сте избрали да раждате и пр. подрбобности.
Леко и щастливо бременеене.
Целувки,мамита, аз отивам да празнувам!

Mishoka, наша julice вече се е записала! Сега просто си даде екстра инфо-то. Wink Хубави празници отновооооооо!!! Hug

# 230
# 231
Инна  поздравявам те за страхотните пейзажи - наистина е красиво Simple Smile Днеска вече мога да си отдъхна и да ви кажа - Токсоплазмозата IgМ ми е отрицателна /IgG- то ми е със стойност 50/... Whistling Та доста си изкарах акъла  Thinking Ама сега ми олекна, и на мъжо също - завалийката беше психясал, докато му обясня, че не е толкова страшно Hug И тази вечер вместо на кръчма отиваме на театър Mr. Green Завиждам ви за сбирките в Сф, ама малко ми идва далечко да се присъединя към вас Laughing 
ЧРД и то мен на Мишковия мъж    bigdance2 А на basilisk - прекалено хубава картинка, за да е истинска newsm10 Чао и приятно изкарване, момичета newsm44

# 232
Здравейте пак мамита. Оставете мъжете да ви поглезят днес (а и всеки ден;).
Мишенце весело изкарване, и ти малко да поглезиш мъжа, че все пак и той има празник newsm59
За фолиевата киселина,знам че се пие до 12-14 седмица, но после във витамините, които пием пак се съдържа. Тя не е вредна и това, което не му трябва на организма се изхвърля при пиш.
Ани бани то момченцата обикновенно приличат на мамите, така че...дано на теб прилича Simple Smile
Анири ще те разпитам Wink А събитието ще е на 5 май.
Имах още за писане ама...
Много приятна вечер ви желая!!  1dating  loveuuu

# 233
  • морето и сините вълни :)
ммм basilisk -моя мъж чисти в лилаво hahaha Joy Joy hahaha

катринмойте витамини нямат фолиева киселина,затова се чудя дали да я пия ....И май ще я пия -тя нали не вреди по никакъв начин на бебо????Но понеделник ще питам до кога да я пия като отида на ЖК
Аз днес си бях казала че няма да готвя ама не се стърпях просто  chef  chef-за сега няма кулинарни изненади пък да видим докато си легна дали ще изкочи нещо от куФФнята Joy Joy Joy hahaha hahaha
целувки мамита и весел празник навсички..... Hug Mr. Green

# 234
Момичета забравих да се похваля... какъв страхотен подарък получих от моите "дечица" Simple Smile Не съм споменавала, аз съм учителка и класна на 9 клас и днес като отидох да ги видя те ме изненадаха много приятно. Подариха ми огромен кафяв мечок...ама наистина огромен... едвам се прибрах с него.  Аз много си ги обичам и те много ми липсват и днес много ме изненадаха и зарадваха.

# 235
Честит празник момичета  bouquet Да сте живи и здрави, вие и бебчетата ви!
За фолиевата киселина навсякъде съм чела че е важна само до 3-ия месец включително. За ПАПА-теста, за който се беше споменавало по-горе (също за синдром на Даун), стигнах да извода че е същото за което аз писах. Да се самоцитирам (за кръвното изследване):

Гледат на видеозон нещо за вратлето, и ако там е ок, това дава сигурност 70 или 75 % (забравих Embarassed) че бебето няма синдром на Даун, а в същия ден се дава и кръв за изследване, като това покачва вероятността на между 83 и 90 %. После се изчислява по определена формула заедно с възрастта на майката и казват дали вероятността от синдром на Даун е по-висока от критичното. Дори ако тези тестове показват че рискът е висок, това изобщо не значи че има синдром на Даун.

Така че както виждате въпросният кръвен тест само леко повишава процента на сигурност, най-важното е видеозона. Много се радвам че с бебчетата ви няма проблем!

# 236
  • Sofia
Добро утро бремелинки!  Grinning

Аз да дам още един сайт с филмчета за развитието на бременността по месеци.
Приятно гледане! Simple Smile

Хубав ден на всички! Grinning

# 237
Добро утро на всички! Simple Smile
Аз позачезнах малко след едно прокървяване, заради което си изкарах акъла. Важното обаче е, че мишките са много добре - лекарят каза, че се развиват абсолютно еднакво, което означавало, че еднакво се хранят. Предупредиха ме обаче да почивам повечко. Надявам се, до края на третия месец всички проблеми да отшумят.

Сега специални благодарности на Алис11 за идеята за кръчмата със жива бира. Снощи с Лилеби заведохме там мъжете си. Пихме по една биричка даже, а мъжете......по много. newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Сега изчезвам, че закъснявам за работа.

# 238
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири ще те разпитам Wink А събитието ще е на 5 май.
На моя имен ден, на моя имен ден!  Hands Clap А за изненадата, която са ти заформили учениците - думи нямам - явно много си те обичат, за което шапка ти свалям, като се има предвид учениците в гимназиална възраст как подозрително гледат на всичко и всички. Laughing

basilisk, картичката е велика - вчера ми я изратиха и съм се попикала от смях. Joy

Franky, много да се пазиш!

За финал и аз, като Beni4, да питам за пореден път - последно, как ще се откриваме в неделя, че не знам дали ще сколасам през уикенда да надникна във форума. Wink

# 239
  • София,
Здравейте момичета кокичета!

Анири мила - аз мисля така!
Която отиде пита управителката на коя маса са момичетата "Септемврийки" - нека тя гадае какво означава това, което означава, че първата, която отиде трябва да каже на управителката ,че иска голяма маса и че чака "Септемврийките" и да я помоли всяка от нас, която отиде да бъде напътствана от нея!!!!!

Оле ама това се казва изречение - дали бях ясна?  newsm78

Мамита тук съм - ако има неяснотий питайте - ако има други мнения казвайте!!!!

Целуфффки

Общи условия

Активация на акаунт