Кокичетата се показват над земята, а бебе СЕПТЕМВРИЙЧЕ в коремчето се мята!

• 12 528
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
И друго, реших да пробвам "Дамския каприз" - стискайте ми палци!

Много добър избор за представяне пред свекърва, Инна! И на мен не винаги ми се получават кексовете, но с този сладкиш обирам овациите.

Mishoka  newsm59 на съпруга ти! Да е много здрав, работлив и послушен. Това последното, защото съм сигурна, че през Септември ще го направиш най-щастливия татко на света и заслужаваш да те слуша.

Относно казването на шефовете, ами трябва да се каже и май сега му е моментът. Мойта дейност е такава, че извършвам счетоводно обслужване на фирми. Уж сама съм си шеф, но и не точно. Имам един куп хора, които трябва да предупредя, че намалявам темпото да не очакват, че все така ще тичам нагоре-надолу. Май ще трябва да помисля и за помощник, абе такива разни работи ме тресат мен в момента. Освен това сега съм в един период ден-година храни, а ме е налегнала една умора от пролетта ли от бременоста ли, не знам и аз.

# 211
Zdraveite otnovo,parvij pat ne napisah po4ti ni6to,za tova eto-
az sam ot Ruse,na 29 god.i tova 6te mie parvo ragdane,ve4e sam v 14 semica.no doega ne sam si pravila nikakvi testove,a 4eta 4e sega to4no se pravi ne6to,molj njkoi da mi napi6e po-to4noi kakvo e tova BHS,izvinjvaite za latinicata,ama ina4e stava mnogo bavno pri men,zaza6toto BDS-a ne go polzvam izob6to,drugij pat 6te se postaraj,mersi predvaritelno Simple Smile
4ESTIT PRAZIK NA VSI4KI,MNOGO USMIVKI I MNOGO CVETJ GELAJ NA VSI4KI

# 212
  • Sofia
 ooooh!Иии Инче, забравих да ти препоръчам медно-ябълковия кекс - убийствен е направо, да му мисли свекито.  chef

Джу, ползвай кредора плс, че с тая латиница....

# 213
  • София,
Това е за новата мама и за мамите включващи се по-рядко!!!!

Среща на софийските тумбаци....

На 11.03.2007г. от 16:30 часа в "Дивака" на ул. "Христо Белчев" в отсечката между "Денкоглу" и "Солунска" - почти срещу "Лагуна" 

А това сме тумбачетата записани до сега!

Ваня, Анири, Samira, Liddi, katrin7, thumbеlina, beni4, dona_78, kali, Мишока,trex,bravy,zlo,kalaka

Още някоя няма ли да се запише????

# 214
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Честит празник, мамчета!  bouquet

Желая ви здраве и да бъдете винаги обичани! А през септември да получите най-хубавите подаръци! Hug

Честит Рожден ден на Mari_Pz! Незабравим празник ти желая!
Mishoka, хубав двоен празник и на вас!  bouquet

Добре дошла, brati_2! Имаш да наваксваш с писането за сметка на четенето, да си знаеш! Wink

ani-bani, попикала съм се от смях с твоя емоционален разказ! Joy Честит ти млад мъж на този етап, пък ти сама си го казала - важното е да си гушкаш бебчо през септември, другото не е от значение - както се пееше в една песен, "Мъжко, женско, к'во да е, само хулиган да е!" Mr. Green А относно хипопотама - пускай снимка, ние много ги тачим тези животни!!! Laughing

Честито мъжко попълнение и на thumbelina! Hug

katrin7, бях ти обещала да ти пиша на лични за сватбата, но все не сколасвам.  Outta Joint Embarassed В неделя обаче можеш да ме разпитваш на воля и ще видим дали мога да съм ти полезна с някаква информация! Hug

Lillebi, на шефовете казах миналия месец - за да ми увеличат осигуровките. Даже се позабавих. Ако им бяха казала от януари, щяха да ме осигуряват пълните 6 месеца преди болничния на повечко пари, ама нали се назландисвах, сега ще загубя един месец. Здраве да е, и без това не се престараха с осигуровките... Wink Та, обобщено, наканваш се в един момент и им казваш Sunglasses - не боли. Wink

DJU, bebe_to така ще ти се израдва, че си от Русе! Тя, милата, си търси дружки в този град нов за нея град - та, можете да си правите и вие срещички. Simple Smile

Beni4, мила, а някой правил ли е резервация за неделя? Думайте как ще процедираме - то вече наближи. Laughing Laughing Laughing

# 215
  • морето и сините вълни :)
Бенич--- hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha ще умра с тебе направо....Вие квот да е запълнихте едно заведение newsm20.Бравос на вас-после снимков матерял нали си знаете уроците  Hands Clap

Момичета до кога ще пиете фолиева киселина?????Това е много важен въпрос за мен,защото забравих да си питам доктора.А той ми изписа витамини наречени НЕОКСИД
-някой да знае нещо за тях ????аз имам още 4 хапчета от фолиевата киселина и мисля да я спирам-нали се пиела до 3-тия месец.Поне аз така знам де.......Но все пак искам ПОМОЩ да знам newsm78

# 216
Изпий си 4-те хапа и се посвети на витамините! Wink

# 217
  • София,
Ани Бани, хич не и се притеснявай на ФК!  Hug
Тя е моя доживотна спътница в живота от как разбрах, че съм таласъм с предишната бременност я пия по 6 хапа на ден!
Така че, и да я пиеш - няма страшно - тя не е лоша!!  Rolling Eyes

Анири звъня като някакъв побъркан идиот на телефона на "Дивака" ама никой неще да ми обърне внимание!  newsm78
Ако имам възможност ще си замъкна тумбака до там, ако не направим нищо, ще разчитаме на късмета си да няма никой в неделя в 16:30 часа!!!!   bouquet

Айде мамита престрашете се и елате де!!!

# 218
Анири звъня като някакъв побъркан идиот на телефона на "Дивака" ама никой неще да ми обърне внимание!  newsm78
Ако имам възможност ще си замъкна тумбака до там, ако не направим нищо, ще разчитаме на късмета си да няма никой в неделя в 16:30 часа!!!!   bouquet

А, няма смисъл да ходиш предварително - ако стане по телефона - ок, ако ли не, и аз не вярвам в неделя следобед да се е изсипал там народът, така че няма шанс да си оставим гладни тумбаците! Wink Трябва да се уговорим последно и как да се изпонамерим! Simple Smile

# 219
  • Кърджали, България
Ей, сладурчета, Бенич е толкова настоятелна и последователна за срещата, че ми иде да се кача на колата и да се присъединя към вас!
Ама ще остане за април, тогава най-вероятно ще идвам към София.

И нещо интересно за съзерцание:
http://files.kavefish.com/pictures/collections/pictures_from_the … /_index-list.html

# 220
Мамита smile3503. Честит ви празник. Пожелавам ви да сте все така обичани и обсипвани с внимание.
Леле токова неща си отбелязах да кажа докато четох постовете ви та дано не пропусна нещо ( или да оплета ) Laughing.
Mishoka да нагушаш мъжо ти таз вечер и да го глезиш. Да му е честит рожденния ден и от мен   party041.
Мари Честит рожден ден и на теб мила. Да си здравичка и усмихната и на есен сладко бебече да си гушате  party023. Специално за теб Simple Smile.
Кой щеше да се жени сега Grinning - Катрин това е прекрасен момент пожелавам ви да продължавате да сте щастливи заедно с твоя мъжо и свадбата да се превърне в незабравима приказка за вас.
ani-bani извинявай обаче много весело ми стана от твойте постове, трябва да ти кажа, че днес направо мога да си кажа че ти ме '' зареди '' . Аз да си кажа също винаги съм искала да имам момичета все си мисля че по ще се оправя с отглеждането, а и колкото и тъпо да звучи ще може да си правим прически 4470 babydust7 обаче всички ми казват а то ще е момче. И Авел и той има пристрастия към момиченце щото щяло да прилича на него ( от предишния си брак има дъщеря, която буквално му е смъкнала кожата ) , ама като се заговорим все казва а то нашето ще е момче ще видиш. Та и аз някакво такова усещане имам че момък ще си отглеждаме smile3539 smile3540.
DJU моя скайп е pisi-to да ми пишеш да излезем на кафенце някой път  food010 пък и другите мамита, ако някоя има желание за дъра - бъра и време да ми драсне също atwork.
Пък аз да ви кажа таз сутрин ставам и какво да видя в кухнята закуска и един букет цветя - то това голяма изненада си ми беше щото мъжо не се досеща много много за тез неща smile3525. И аз таман съм заседнала на компа да се събудя хрупайки закуската и пристига нашия ( забравил си телефона ) и ми прасна един Киссс и замина hug. Та ся има инструктаж в 4: 30 най късно да си идва че да ме води на разходка:).
Мамита аз продължавам да се развихрям с всичка сила вече не остана какво да чистя та почвам да си минавам по 2 път  newsm79 1dishes само пуста тераса все не се наканвам да довърша...
За фолиевата киселина аз късно почнах да я пия и до сега съм изпила само 1 скатулка и 2-3 хапа от другата, ама мисля да си я продължавам поне до следващият преглед ( който ще е към 20 между другото ) .
Уххх много се разписах да взема да бягам да наготвя нещо и да си почета малко списаниица. Цунки мами и пак весело изкарване довечера  1dating...

# 221
Бебето! направо не се въздържах да не пиша! Абе, човек, откъде тази енергия бе? Кажи сайта, в който раздават да ходим и ние там да се презаредим! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning  bouquet  bouquet  bouquet

Шапка ти свалям за ентусиазма.

Целувки!

# 222
Хах не знам и аз нали тва ви казвам, че принципно съм адски спокоен човек и малко засрамено си казвам мързелче си падам newsm47, ама тук от няколко дни какво ми става като се събудя сутрин ( между другото винаги съм спала до ким 10 - 11 , а сега в 7-8 съм кукуряк ) та като стана и първото нещо за което си мисля е папане eat. И като му ударя 2 банички ( или каквото мъжо е решил да ми е менюто ( че сутрин той ме храни Laughing ) и бумммм действа ми като ония елексир на гумените мечета и се почва  newsm28 newsm75 newsm71  food002 само с прането нещо не се оправям и таз задача съм я оставила в силните мъжки ръце Laughing.
Inna таман щях да се мятам в леглото и видях поста ти и снимките да знаеш какво вдъхновение ме споходи. Ся страхотни идейки ми дойдоха в главата. Аз нали отложих дипломирането за до година ще си измайсторя някой неща по тез снимки. Сега заминавам да си изровя папката и бойте и почвам да мацам. Лелиии то 3 станало моя мъжо ако спазва инструкциите след малко трябва да си иде а аз още нищо не съм наготвила. Бягам мами пожелайте ми попътен вятър, че да стигна до кухнята и да не се претърколя в леглото   sleepuu Sleeping Laughing....

# 223
  • Кърджали, България
Мишоче, отплеснах се и забравих: ЧРД на твоята половинка! Да се обичате много! Приятна вечер!

Бебе_то, радвам се, че ти е послужил за вдъхновение сайтът   bouquet Ти по какво ще се дипломираш? Да не си художник? Да покажеш някоя творба, като си готова!

Морена, благодаря за предложенията за сладкиши! Разпечатани са и приготвени за носене вкъщи. Тия дни ще пробвам нещо.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 16:00 от Inna

# 224
Ами аз техникум по облекло съм завършила и после художествен текстил във варна. Не само рисуване, ами и печатни техники, текстилни, тъкачни, историите на искуството и облеклото все такива неща. Иначе специализацията ми е педагогика. Обаче тоз бебок малко обърка плановете. Аз все си казвах има време да направя дипломата и като стана бебо и на мен взе да ми е гадно почти постоянно и гледай как времето замина на кино. Та поотложих нещата докато ми мине и сега като съм по добре се залавям да правя дипломната че да е готова за догодина Laughing...

Общи условия

Активация на акаунт