Кокичетата се показват над земята, а бебе СЕПТЕМВРИЙЧЕ в коремчето се мята!

• 12 529
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЧЕСТИТ ПРАНИК и от мен! Да сме много здрави, щасливи, усмихнати и успешни и то не само на този ден!!!  bouquet

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5552&AlbumId=88211 - малко снимки от нашето парти по случай празника на мама в детската градина.

Аз казах на шефката за бременността след като лекар я потвърди, исках да знаят, и заради осигуровките (вдигна ми ги на реалната заплата), а и и тя и колегите ме щадят. Wink

Мари, честит ти двоен празник и от мен!  bouquet

# 196
  • Кърджали, България
Ваня, страхотни снимки, радвам се, че поне вие сте снимали, много мили спомени са това след време! И снимката в рамка-цвете е невероятна!!! Да ти е живо и здраво сладурчето и все така да те радва!

# 197
  • морето и сините вълни :)
честит 8-ми март мили бъдещи и настоящи мамчета

днес бъдете весели засмяни,щастливи и да не се напиете много ей Drunk

оххх радвам се че съм ви разсмяла-то днес като си чета историята чак на мен ми е смешно и се смях hahaha hahaha
Толкоз съм го взела навътре тоя доктор вчера че таз нощ го сънувах чак и ми казва че е момиче Joy Joy и че ме преглежда обстойно  с ехографа и бебо ме бута  от вътре и мърда и разни такива и накрая от кеф се събудих
направо съм хахо не ами голямо хахо-ноооо да ви кажа радвам се че е живо и здраво сега-и септември месец да си го гушам много-а пък няма значение пишка ли има или дуда.. Hug Hug
Абе хамава история ви казвам

Аз да ви кажа от вчера съм много крива и днес продължавам да съм крива-направо не са трая smile3511,незнам вие как сте ама аз съм уникална.Сега ще хгодим да си вземам диска от записа на прегледа-да видим има ли нещо съществено -че аз вчера тоз преглед не го усети въобще smile3518

Днес съм решила никакво готвене-само ще лежа и ще си кръстосвам кълките. newsm53
Момичета на мен доктора ми изписа едни витамини  НЕОКСИД ВИД,изписа ми и магнерод-но аз не мисля да го вземам.Все пак не мисля че имам нужда от него,де да знам,По нататъка ще го пия.
Относно за синдрома на ДАУН какво ми беше изследването-той замери нещо там и ехографа показа някакви проценти там.Мисля че беше 2,5% за синдром на ДАУН.Мойте проценти бяха 1,5% и ми каза че няма никакъв риск  от това и че няма нужда от амниоцентеза и БХС.нали уж му е добра техниката.Инъче да ви кажа видях му нослето ,очичките и устните-другия път каза че щели сме да видим на кого щяло да прилича-"дано да е на мен".И щял да го гледа дали щяло да бъде дюстабанлия cryНаправо ма уби тоз доктор,...Аз това запомних само от скоростния преглед-НООО стига с тоя преглед че ви писна от мен вече smile3507
Отивам да си вземам записа от прегледа

МАРИ-честит празник мила newsm59,пожелавам ти весел  двоен празник  love001
целувки от мен и ви желая много усмихнат ден на всички

# 198
  • София
Честит Празник, майчета!

Желая ви да сте ценени приятелки, обожавани съпруги и щастливи майки  Grinning

Мари, честит рожден ден!

Много любов, здраве, късмет, хубави подаръци и слънчево настроение  Hug

# 199
  • Sofia
Ина, в подписа ми са рецептите ми..... та ето конкретно баницата.

# 200
Здравейте, мамчета, няколко дни не съм ви чела и не кога ще успея- все пишете и пишете, но ще се постарая. изоставих ви, защото грипа така ме тресна, 4е едва ставах. но като се оправя, веднага ще наваксам. а засега честит 8-ми март на вси4ки ви и много здраве, щастие и късмет през цялата година,  Laughing

# 201
на роженичката - специални поздрави и най - добри пожелания.

# 202
  • София
Здравейте, момичета, честит 8-ми март! Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани жени!

Мери,   bdbaloni всичка най-добро ти желая!

welcome на новата мама!

Ани, и мен ме разсмя, но нали най-важното е, че бебчо е добре.

Що се отнася за това кога да се каже в работата, не знам. С първата бременност казах веднага и тогавашната ми шефка ме прецака, не ме назначи на позицията, която се освободи за мен, а назначи друг. Сега малко по-предпазливо, казах наскоро на настоящата ми шефка, тя не се изненада особено, но ме попита кога смятам да се връщам на работа, нещо спомена за 6 месеца  #Crazy, та ще видя кога ще й кажа, че няма да ме има минимум 9 месеца.  Mr. Green
Ама ще видим дотогава, дано всичко да е наред, пък ще му мисля... А колегите още не знаят нищо.

# 203
  • София
Ваня, страхотни снимки, радвам се, че поне вие сте снимали, много мили спомени са това след време! И снимката в рамка-цвете е невероятна!!! Да ти е живо и здраво сладурчето и все така да те радва!
Мерси, да ти се връща и на теб пожеланието! Heart Eyes

# 204
  • Кърджали, България
Мерси, Морена! Аз бях разгледала първата ти тема, а тази не.
Да питам тази баница с кисело или прясно мляко е!? Защото в продуктите пише кисело, а после - "поливам с останалото масло и прясното мляко"....
И друго, реших да пробвам "Дамския каприз" - стискайте ми палци!

# 205
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА!
Нека бъдем винаги щастливи и усмихнати, много обичани и септември всички да се сдобием с прекрасни бебета.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИ!  party023
Приятни емоции и леко бременеене.

Благодаря на всички за милото посрещане. Стахотни сте.

Inna - Много се радвам, че ще ме включеш в списъка. Много точно си го изчислила - 16.09.  Laughing

Lillebi - аз също още не съм казала на работодателите си и се чудя как точно да го направя.

# 206
Честит празник, майчета-септемврийчета!  Simple Smile  Да сме здрави и усмихнати Grinning  и леко бременеене Simple Smile  Късмет и много целувки на всички!

# 207
  • Sofia
Ина в плънката е кис. мл., а за заливката е прясно.

# 208
Здравейте мамчета! И аз да се отбележа в този прекарасен ден!

Честит празник на всички мами!
Специални поздрави за двойния празника на Мари!

И аз днеска си имам втори повод - моя мъж е благоволил да се роди на тази светла дата!

Ани-Бани, ама наистина, смея се на почти всеки твой пост! Много свежо чувство за хумор имаш! Честито ти момченце Grinning

Аз на шефката си казах на втория преглед, когато бях в 9та седмица. Трябваше да реагирам спешно, за да може да ме повиши и да ме осигурява на реалната ми заплата.

Катрин, весели приготовления за сватбата ти пожелавам! Можеш да си запишеш ранен час за гражданското и да се подпишете само в присъствието на родителите и кумувете, а гостите да дойдат в църквата и ресторанта вечерта. Не ти е никакъв проблем. Ние искахме даже да се подпишем на предния ден, но се оказа петък 13-ти и аз категорично отказах, та се наложи да ги съчетаем Simple Smile

Хайде, целувки и от мен. Много хубаво да си прекарате всички днес!

# 209
  • Кърджали, България
Ахаааа, мерси, Морена! Ще се пробва непременно!!!

Общи условия

Активация на акаунт