Кокичетата се показват над земята, а бебе СЕПТЕМВРИЙЧЕ в коремчето се мята!

• 12 548
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Честит Празник мили момичета!Бъдете живи и здрави,много обичани и мечтани!Нека съкровенните ви мечти се превърнат в реалност и с гордост носете името ЖЕНА  bouquet
Честит Рожден Ден,Мари bdbaloniВесел Празник
Хубав ден на всички.И да не се изпонапиете,ей Laughing Laughing Laughing

# 181
  • София,

Това е за новата мама и за мамите включващи се по-рядко!!!!

Среща на софийските тумбаци....

На 11.03.2007г. от 16:30 часа в "Дивака" на ул. "Христо Белчев" в отсечката между "Денкоглу" и "Солунска" - почти срещу "Лагуна" 

А това сме тумбачетата записани до сега!

Ваня, Анири, Samira, Liddi, katrin7, thumbеlina, beni4, dona_78, kali, Мишока,trex,bravy,zlo,kalaka

# 182
Привет Мами:))
4естит 8ми март на всички момичета  bouquet, не зная за вас,но аз тази година го усещам с по-голяма сила като празник,нали ще ставам мама и се 4увствам о6те по-женствена.

Мари и от мен  hbday с пожелание за лека и безпроблемна бременност и годината ти да е изпълнене с най-прекрасните емоции.

Анибани извинявай ама и аз много се смях на твоите преживелици,голяма фога си да знае6:)не се тревожи за глупости.

Момичета на мен доки ми каза 4е за млада, здрава жена не би следвало да имам проблеми за синдром на Даун и ми каза да не го правя,сега ве4е се 4удя и тормозя дали всичко ще е ок.Ама дано да е прав.

Пожелавам на всички Ви най-прекрасният ден,да сте заобиколени с грижи и внимание от всички заобикалящи Ви мъже:)
Весел и усмихнат ден от мен!

# 183
Включвам се и аз набързичко, а след това си продължавам по задачите.

Честит празник! Много здраве и щастие Ви пожелавам!

Честит рожден ден на Мари, много хубав ден и много положителни емоции!

Ани   bouquet, страхотен разказ на преживяното! За пишката не се притеснявай, все пак може да е пъпната връв до следващия преглед не го мисли. Ноооо пък мисля, че с едно момченце ще доставиш голяма радост на татито

# 184
Честит празник на всички! Бъдето женствени, обичани и обичащи. Най- големите подаръци - септември  newsm51

Ани-Бани хем си представях как си се чувствала вчера, хем ми беше толкова смешно. Много забавен разказвач си ти!!! smile3521

Благодаря за отговора, Алис.

Мари Честит двоен празник и от мен  bigdance2 newsm59

# 185
Я, да ви питам нещо. Вие кога казахте на шефовете си, че сте бременни? Аз още не съм и мисля това да стане след края на третия месец... smile3506От друга страна вече говорих със счетоводството да ме осигурават на пълната ми заплата, за да мога да разчитам на прилични обезщетения. То, казването все трябва да стане, защото пък ми се струва кофти да ми проличи и тогава от немай и къде да разберат...както стана с колежката ми, която роди сега февруари smile3555

# 186
Честит 8 март, мили бъдещи майчета!!!!!Много да сте щастливи и обичани!!!!!!!

# 187
bravy,
Лекарят ти е пич!
Lillebi,
С тази бременност не ходя на работа, но при миналата казах на шефа веднага щом знаех със сигурност, тоест веднага след като ходих за пръв път на лекар. Мисля, че работодателят има право да знае възможно най-скоро, освен това исках колегите да знаят, за да уважават състоянието ми и да ме щадят, което и направиха.
А и лично аз никога не съм разбирала това бабешко поверие, че не трябва да се съобщава за бременността до третия месец.
Но естествено зависи и какви са ти като цяло отношенията с работодателя - ако той/тя не е особено коректен и нямаш причина ти да си супер коректна с него, тогава ще си кажеш когато ти скимне.

Момичета, честит празник!
Само да напомня, че това е международен ден на правата на жените, аз поне това празнувам.
А тази година се навършват 70 години откакто българките имат право да гласуват - това си е основното гражданско право на всеки и бабите ни са го получили през 1937, което не е съвсем зле. (По тъпото е, че тази информация няма да я намерите в учебника по история, както е в другите цивилизовани страни, но някой ден може би...)
Да ни е честито!   bouquet

# 188
Честит празник мили мами!   bouquet
Желая ви здраве, любов и много щастие!   Wink    bouquet
Честит рожден ден  Мари!   bouquet

# 189
  • гр.Хасково
Честит 8 март момичета. Пожелавам ви да бъдете най - обичаните жени на света и нека на есен всички да гушкаме здрави бебчета.
Честито и на рожденничката, пожелавам ти здраве , щастие и само хубави емоции днес
.

Lillebi, аз казах на шефа още в началото, защото трябваше да си остана в къщи, когато намериш удобен момент можеш да му кажеш.

Момичета, на мен днес ми е първия работен ден след дълго отсъствие. Отивам да работя и да празнувам естествено.
Целувки на всички и само положителни емоции днес.

# 190
Честит празник мила дами!Бъдете обичани,желани,красиви и харесвани и много много щастливи!
Честит рожден ден на Мари!Много щастие,любов и здраве ти желая!  bouquet

# 191
Благодаря на всички,които ми дадоха отговори на въпроса за кървенето и подкрепа.Много е важно да получаваш разбиране и подкрепа.Още веднъж ви благодаря.
Катрин7 да знеш мила,че този път и аз побързах да взема мерки,като полежах ден-два и не мина с това веднага отидох на преглед,даже за по-сигурно при двама лекари,които ми изписаха едни и същи хапчета и ми казаха едно и също,че трябва само да лежа.Аз също като теб имам вече една неуспешна бременност,като първия път загубих бебето си точно по този начин.Малко ми прокърви и докато се усетя какво да правя вече беше много късно.Много се надявам сега да съм реагирала на време и всичко да има добър край,както за мен,така и за heureuse.
Нeureuse надявам се и при теб всичко да бъде наред и да имаш безпроблемна и спокойна бременност.Аз все още имам кървене,въпреки че пия хапчета и лежа по цял ден,но се надявам скоро да спре,че така е много притеснително.Постоянно се чудя дали бебчо е добре.Миналия ден го видяхме при прегледа и си беше добре мъничето,дано да е така и занапред.

# 192
Честит празник мили момичета, бъдете много здрави, щастливи и обичани!

Благодаря за милите пожелание, много ме трогнахте рано сутринта!

Относно ПАПА теста - вземат кръв от вената, а самото изследване е за по-голяма сигурност за риск от аномалии на плода. Поне това разбрах от доктора Embarassed

# 193
  • Кърджали, България

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МАМИ-СЕПТЕМВРИЙКИ!!! Бъдете винаги обградени с много любов и здрави дечица!!!

ЧРД на Мари!!! Всичко най-най-хубаво!!!

Благодаря за прекрасното стихче на Бенич  Heart Eyes Миличка, горе главата, никакви черни мисли, забранени са! Коя ли съм аз да ти го казвам, дето вчера бях същата... Нормално е, бременна му работа...

ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА - brati_2, включвам те в списъка (16.09., нали?) и ти желая много весели моменти с нас!!!

Катринче, кога ще е голямото събитие? Сватбата де, то после септември е най-най-голямото. Обожавам сватбите, миналага година бая сайтове изръчках, като готвихме сватбата на сестра ми  Hug Ако ти трябва някоя идея, свиркай!

Палечке, миличка, честит ти ЗДРАВ мъж, ще ги ошариш, както се казва  Hug Дано как Ани скоро да се оправи, пък и варицелата е по-добре сега да я изкара. Ти нали си я карала? Пък и да не си, опасното вече мина. Оооох, с какво удоволствие ще ти сложа синята количка  Heart Eyes

Ани-Бани, сорри за каръшкия ден, но съм сигурна, че днес ще ти бъде 100 пъти по-добър   bouquet Важното е, че бебчо е здравичък, пък нищо, че няма да връзваш панделки, ще карате до момиче  Laughing Ама да знаеш от мен, момченцата са по-гальовни и привързани към майките си  Heart Eyes А за баницата, вземи я събери от плота и си я изяжте със затворени очи  Mr. Green (сигурно вече сте го наприли де)

Морена, я кажи каква е твоята баница? И дайте, моля ви, лесна рецепта за хубав кекс, който няма как да сбъркам  Rolling Eyes Нещо сладките работи не ми се удават (освен украсите на тортите  Wink) - кексът или бухва и после спада, или става "теклив" отвъртре... Може би, защото свекърва ми е майсторица на сладкишите и аз все се притеснявам да не се изложа  Embarassed

# 194
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! ПОЖЕЛАВА ВИ ВИНАГИ ДА СТЕ КРАСИВИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАщИ! И НЕКА ВСЕКИ ДЕН ЗА ВАС ДА Е ПРАЗНИК!

Честит Рожден Ден, Мари!   newsm59 newsm67  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт