🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 354
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 300
Бистра си е злобна, ще ми хареса Рената да я бие. Според Бистра слабите играчи трябвало да си ходях, ами тогава Мая да си хваща парцалките.
Тя пък Бистра много силна . На една игра й решиха пъзела , на друга късмет , на трета мяташе топки . И тоя Миро в моите очи все повече черни точки -два дена изкара с Йочко вече му липсвал да спят заедно , говори за себе си в трето лице ,  на ранен етап  очеваден  съюз със егоистките.
А това с  онче бонче е такава тъпотия  на която малко биха му се вързали.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 21:04 от gerido

# 301
Порязан крак не е нещо сериозно. Аз съм имал порязан крак от глезена до колянато и не усещам нищо друго освен неприятен сърбеж. Разбира се зависи от степента на порязавнето, но щом не го забелязваме е егати порязването. В най-лошия случай ще има леко изтръпване.

# 302
Явно ще помага на Бистра да стане първа, а той да ходи на втората битка. Както редиха на Ванеса на таблото двечките, сега ще редят на Бистра двамата с Миро.

# 303
СУПЕР! Само така!

# 304
  • София
Ох, той не разбрал условието за реда... 🙄

# 305
  • София
Не мога да харесам нищо в Рената. Поредния мрънкалник с двоен морал.
На някой назад му харесваха физиономиите, които прави. Сериозно ли?

Миро от много хитреене да не загуби накрая.

# 306
Хм, Миро и Бистра си редят отделно. Защо тогава Сано спря Миро?

# 307
Рената би.
Стратегията да помагат на Бистра беше грешна, тя изостана с много. По-разузмно беше на Миро да помагат.
Айде сега и Бистра коментира поведението на Рената. Няма морал тука. Щом е била - заслужила е.

# 308
# 309
На мустака ѝ помагат 362829 човека за*би

# 310
Хм, Миро и Бистра си редят отделно. Защо тогава Сано спря Миро?
Искаше да реди на нейното табло, ама няма как, докато тя не финишира, а беше мега бавна и той си нареди неговото, само дето не е разбрал условието на задачата 😂

# 311
  • София
Добре се получи така, защото и Миро, и Бистра няма да играят за златната гривна и ще спечелят храна

# 312
  • София
Бистра има по-голям брат и може да се каже, че той има някаква визуална прилика с Влади овал на лицето, челото, също е с брада.

# 313
Хаха, Бистра падна от Рената. Време беше да  падне от високо.

# 314
Ееее, супер! А картинното судоку ми е един от любимите пъзели Heart

Бистра трябваше да падне отвисоко и се усети, че много се е разхвърчала, та да се усети за Нина.

Общи условия

Активация на акаунт