🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 361
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 315
Ееее, супер! А картинното судоку ми е един от любимите пъзели Heart

Бистра трябваше да падне отвисоко и се усети, че много се е разхвърчала, та да се усети за Нина.

Какво да се усети за Нина?!
Нина не знае какво прави там изобщо

# 316
От "много си подла", "аз съм контузена", сега жената си вика камерите и Бистра, за да ѝ чете морал снисходително. Ебати и пародията 😂.

# 317
Думите на Рената след като стана богата… Наистина супер умиротворена и спокойна изглежда. Явно парите променят хората наистина.

# 318
  • София
Сори, ама Рената и феърплей не се връзват заедно. Слагам я в графата лицемери.

# 319
  • Другата България
Аз гледам назад.
И попадам на какво - на Бистра /която наистина прилича на индиански вожд/, и която вече толкова си е повярвала, че иска “да коли, да беси, да командори, да разпределя порциите“ . УаУ! И с такъв кеф ви прочетох, че същата Бистра пада, да не говорим колко ме разочарова моя човек Миро, който пък им “клекна“ на Мая и Бистра, и я избра, защото ...тя иска да “коли и беси“. Искал да я “изпита“....оффф, Миро, не виждаш ли, че и теб те “работят“.....
А пък изборът на Рената е супер /не/ стратегически за мен, точно този негов избор си беше грешен от-до. Правят Рената още по-богата, накрая тя вероятно ще се откаже да играе за златната гривна, и какво са направили - едно голямо нищо.
Рената продължава да ми е антипатична.
А Влади ми става симпатичен.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 21:21 от Merri_An

# 320
За пръв път ми се случва на този етап от предаване да си мисля само за това кой ми е най-противен. За фаворит и дума да не става. Ужас!

# 321
  • София
Някой беше споменал...
Да, парите променят човека. Правят го (по-обичайно в нашата територия) алчен, злобен, егоцентричен, егоист и му изпиват всякаква възможност за реална преценка върху онова, дето му е наоколо.

# 322
  • София
Добър урок беше това за Миро и Бистра и ще са още по-силни. Харесвам ги като играчи. Рената е страшно лицемерна

# 323
Шерифката крещи "Браво, Миро. Машина сиии". Бавната коалиция в действие отново 😅.

# 324
Добре тоя Секулички  защо никакъв хъс не влага  на терена . Все един замотан   при други обстоятелства ще помисля че напушен.
PS Ето , че и шерифа го похвали за това му поведение Simple Smile

# 325
  • България
Ауек го ползват за коментатор. Наблюдател - аутсайдер.

# 326
Бистра се осъзна, харесва ми това момиче. Призна си слабостите, надявам се да поработи върху тях.
Миро и той си видя грешката.

Предизвиканата среща на Рената с Бистра си беше чиста постановка от страна на мустакатата да си поизчисти имиджа.

# 327
  • Другата България
Ехааа, на Рената целия кемп ѝ решава судоку.....нямам думи.
А Миро какво направи - хитрата сврака с двата крака.

# 328
Леле, дано се разпадне лагер 3.
Хъм Сашо и Миро може да изградят добра комабинация.

# 329
Какви са правилата на играта за провизии, че явно съм ги пропуснала?

Общи условия

Активация на акаунт