🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 373
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 330
Ако говорим за симпатии най-много ми харесват Миро и Влади.
Ако говорим за това кой е най-полезен за шоуто– според мен това са  Бистра, Мая и Рената

# 331
  • София
Дойде й катарзисът на Бистра. А Мътна никаква я няма в досегашните тазвечершни сцени.

# 332
Еми то не може всяка серия Мая да показват. Сега Рената и Бистра са по-интересни.
Ох, много искам лагер 3 да се разпадне.
Малеййй тъкво си бях помислил, че ще минем без тази любов.

# 333
Ако беше спечелила Бистра Мая щеше да се прояви ма сега няма за какво.

# 334
Спорта дава много и взима много.
Но в житейски план си е богатство, предаването ще мине и замине, предпочитам сама да си нося победите и загубите като Бистра, а не с целокупния народ като мустака.

# 335
  • София
Не, сори, ще ме прощава Бистра, ама на такива катарзиси не вярвам аз.
Но в социален аспект, правилен ход да ск говори с тоя и оня.

# 336
Не го разбрах аз много този половинчасов трибют за Бистра, но долових едно "Не можах да се видя с родителите си преди да вляза в ИГРИТЕ" 😁. Подозирам, къде всъщност е искала да участва, ама не се е получило 😉.

# 337
Аз по-скоро го видях като някаква преломна точка за Бистра. Сега разбирам защо бяха досегашните й едити на безмилостна мелачка.

# 338
  • София
И ако на когото му се падне - избере 3 мъже и 1 жена... Лаг.Мимо ще са тримата с Мимо барабар. И не ги виждам. А шансът за такава ситуация е разпадащо голям.

# 339
Моля оценете епизод 14 вторник

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 340
Само на мен ли Секулички ми прилича на Джокович? 😂

# 341
Анализ на вечерта:
Бистра и Рената – направиха серията
Бистра злобее. Супер. Много се кефя как обяснявала как ще сваля глави. Ама не ги свали.
Рената злобее още повече и дава квалификации – два пъти супер. И на нея ѝ се кефя.
Рената е доста лицемерна. Вчера нямаше проблем да използва нечестни методи срещу Марина, днес има проблем да използват нечестни методи срещу нея.
Рената доста я подценяват – дано им дойде умът в главата.
Надценява се значението на това богатство. Дори да имаш 99,99 процента от гривните може диска да не те посочи.
Иначе идеята да нападат точно човек с най-много гривни е тъпа.Поне на този етап . Повече от две гривни не може да вземат на един човек, т.е. Рената не би останала с една тоест от стратегическа гледна точка нямаше смисъл упражнението.
Влади засега най-много ми харесва. И той е популист като Шериф, но през повечето време се държи нормално. Сложи Рената на място – всеки има контузия, дай само да лежим. Ще ми хареса ако стане шампион.
Бистра много си беше повярвала. Явно не се бе поучила нито  първото падане от Рената (преди две седмици), нито от падането преди седмица от Влади, нито сега от второто падане от Рената (днес). Досега имаше леки съперници. Имаше нужда от второ падане, че и от трето.
Кефя му се много на Миро, не е егоист. Съобрази се с Бистра, а не беше длъжен. После в играта на богатаите отиде да ѝ помага, но видя че трябва първо да гледа себе си. И в играта на предизвиканите действаше прагматично
Ако говорим за симпатии най-много ми харесват Миро и Влади.
Ако говорим за това кой е най-полезен за шоуто– според мен това са  Бистра и Рената.

Хъм това за съотношението с половете което ще бъде определено е досат хитро. Съвсем спокойно може да се наложи лагер 3 да включат Нина.
Ако не играеш за златната гривна може да играеш за провизии.
Интересно как Марина разбра че Петя е изключителен стратег, като почти не е играла?
П.С. И пак просрочиха времето. с 12 минути
П.П.С. нямам нищо против рапа, но песен от два реда?

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 22:25 от Лорд Сняг

# 342
Добре се получи така, защото и Миро, и Бистра няма да играят за златната гривна и ще спечелят храна

Да, получи се точно както Миро искаше, сега големият въпрос е - СЛУЧАЙНО ли се получи?
Миро объркал правилата на пъзела ... Grinning Flowers Jack O Lantern

Малко ще обмисля епизода преди да коментирам, че пак имаше изненади Simple Smile

# 343
Кой според вас ще отпадне? Тази татуирана ръка до Рената беше на Гогов, ама той си имаше гривни? Може ли нещо да го е ухапало?

За златната гривна става сложно - утре ако им наредят един мъж и три жени да играят в лагер 3 Сашо ще трябва да се откаже, а да включат Нина.
Лагер 3 е пред разпадане, което много ме кефи-.

# 344
Явно вече е ред на бълхоохапания. Може би затова днес толкова говореха за животинския свят.

Общи условия

Активация на акаунт