🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 352
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 495
Ами поне да бяха дали ,че не се чувства добре,а не така хоп,като гръм от ясно небе.

# 496
Да видим дали кражбите ще спрат.
Това илеус означава преплитане на червата. Това е много опасно.

# 497
  • София
Ами тъпо е да ги държат толкова жестоко гладни. Разваля играта.

# 498
С преплитане на червата никой няма да те пусне да излезеш от болницата гарантирам ти го!

# 499
това за 'дименцията' на Секулички не го разбрах? Или беше друга дума която употреби когато говореше за отпадането на Грозденка

# 500
Това водещите НЯМАТ право да го издават. Кой с кого се е срещал в джунглата. Всичко може да бъде стратегическо и просто е абсурдно да съобщават пред всички участници кои хора са се срещали. Може примерно някой от двамата замесени чисто стратегически да имитира любов.

Дано продуцентите да четат и да си вземат бележки за втори сезон. Просто това е порочна практика, която трябва да спре.

Абсолютно нищо не трябва да издават.

# 501
  • Другата България
Няма как да виним “битовите условия“.
Те знаят къде отиват, та това е дива природа, джунгла, има всякакви несекоми, буболечки, гадинки, птички, пчелички и т.н.
Няма как да ги предпазят от всичко, и в “Сървайвър“ сме гледали такива отпадания, по такива причини, това са условията, участниците са запознати, поемат риска - дори се молят, за да останат още, и още.

Сапун мисля имат, както и паста за зъби.
А съм сигурна, че и са ги медикирали достатъчно, както и задължителните ваксини са им поставени /това мисля и Ники Николов го каза/, просто късата клечка, това е.

Оффф, току що Киро взе, та спечели, за мое съжаление.

# 502
аз също се ядосах, че Сано клюкари Ина и Венци.

# 503
Ами тъпо е да ги държат толкова жестоко гладни. Разваля играта.
Абсолютно. Това са тежки здравословни проблеми. И аз мисля, че преплитането на черва е спешно състояние и се оперира, но просто това значи илеус.

# 504
  • Другата България
Ама и Грозденка не е с бълхата!!!!
Значи си е Еляса. Както си мислех.

Специално Грозденка е в лагера, който има най-много храна, не случайно наблягат на това. Изредиха колко имат - достатъчно е. За стомашните си проблеми да вини четворната коалиция. Продукцията няма нищо общо.

Както и очаквах, в кемп едно “колективните решения“ ги взима....Влади. Това е алфа мъжкаря на лагер Нумеролози, със секретарка Рената, която си е повярвала вече толкова много, че я чакам с нетърпение да си намери “майстора“.
“Ние да не сме Червен кръст“....really?

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 22:22 от Merri_An

# 505
покажи на тия хора как се мята тюлена Мимо Joy

# 506
С бълхата може да е понататък.

# 507
Ето я врътката за Лагер 3 Grinning

# 508
Браво на Миро!
Най-после някой се "светна"

# 509