🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 341
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 510
Ха сега да го видим как ще се измъкне от кашата, която забърка.

# 511
Александър май ще си вкара автогол, като се предложи. Ще е интересно да се види коя страна ще заеме

# 512
е той Алекс ако се съгласи да носи храна на лагер 1 утре ще е най-големия тъпанар

# 513
Александър май ще си вкара автогол, като се предложи. Ще е интересно да се види коя страна ще заеме
И как ще обясни на другите защо му предлагат това. Трябва да си признае, че е ходил сам да си спасява кожата.

# 514
Анализ на вечерта:
В лагер 1 Влади се опита да диктаторства, да казва на Петя кого да пуска, кого да слуша, егоизъм било да иска тя да играе?! Защото можело да падне? Ми то всеки може да падне. Пак с тоя глупав „колективен“ дух. Влади опитва да пробутва идеята, че жените са по-слаби. Цифрите говорят друго – равни са на мъжете. Бистра и Рената им скриха топката. Браво на Петя, че не се предаде, пое си сама отговорноста. Хареса ми, че това момиче "има топки"
В лагер 2 има бунт. Кирил, Марина, Лора, Грозденка и още една от жените. Кирил иска да стане водач на бунта. В този смисъл играта днес бе от голямо значение, ако бе загубил и бе останал с 1 гривна бунта щеше да се разпадне, но сега е с 4 книги. Принципно Шериф и компания са прави, но е трудно когато са така разделени. Според мен трябва да си разделят храната, и после като им остане храна на Шериф и другите да не пускат другите.
Другите жени се усетиха, че Биляна играе с четворката.   Дали не е късно?
Дзами и Гогов са прави – Сашо досега не дойде  4 седмици, сега решил точно преди битката. Венци постави правилно въпроса – какво става ако се разпаднат и никой не иска да ги вземе?
Ина опита да даде подкуп – малко романтика, малко банани…Няма да ѝ се отвори парашута. Лагер 1 могат да приемат най-много един човек…и това е Сашо. Впрочем Сашо като дойде  в Лагер 1 ще станат големи скандали. Много ми е любопитно какво ще правят другите 6-има като се разпадне лагер 3? В лагер 1 няма да ги приемат. В лагер 2 и сега хората са много, а храната – малко. Ако останат без храна в своя лагер ще изпокапят като круши за 3-4 дни. Ето сега вече и златна гривна даже нямат.
Лагер 3 и Лагер 2 дават твърде много информация на Лагер 1 срещу… нищо?
Лагер 1 разбраха че и лагер 3 и лагер 2 са в разпад (при лагер 3 е по-ясно изразен)
Грозденка отпадна поради медицински причини. Очаквах да е Кирил, Гогов, Рената…то Грозденка. Любопитно е, че сега „опозиционерите“ в лагер 2 ще отслабнат. Впрочем не се знае - Кирил набра инерция
Миро все повече ми допада. Опитва да го играе "обединителя". Разумен с никой не се кара. В добри отношения със Сашо, с Бистра и Мая, с лагер 2...Да де ама това което го говориха със Сашо - да се разделят след разпада - бе едно. А това да прецакат лагера си е друго. Ако вземат решение да играят с лагер 2, ще е кофти Сашо да играе за себе си.
Сашо – от два стола на земята. Сега ще трябав да избира да изпълни волята на лагера си или да играе за себе си. Ще стане много забавно ако той играе за лагер 1, другите от лагер 3 за лагер 2 и накрая лагер 3 го изхвърлят.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 22:42 от Лорд Сняг

# 515
От промото изглежда, че ще бъде интересно утре

# 516
Голям плазмодий е този Алекс, абсолютно мекотело. С който е на власт и той е с него... мишок. Ти искаш, ама какво даваш насреща?

# 517
Ама и Грозденка не е с бълхата!!!!
Значи си е Еляса. Както си мислех.

Еляса е направил рабдомиолиза.

Тая бълха не е задължително да изкара някого.

# 518
Бълхата се подразбра, че е изкарала участник, защото в болницата във Филипините супер много гной са изкарали, след това и в болница в България

# 519
  • България
Така не съм се вълнувала за епизод от много време.

# 520
  • Варна
Да видим дали кражбите ще спрат.
Това илеус означава преплитане на червата. Това е много опасно.

Толкова опасно, че изгубих мъжа си от това.

# 521
  • Другата България
Бълхата се подразбра, че е изкарала участник, защото в болницата във Филипините супер много гной са изкарали, след това и в болница в България
Именно.

Аз не знаех, че Еляса е споделил и диагнозата си, вероятно е излязъл подкаста с него и там е казано нещо.

# 522
С интерес чакам да разбера какви ще ги надроби Сашко утре Grin

Браво на Дзами, че се сети да го изпита по този начин. Браво и на Миро, че се сети за обединението.
Но от Глория така и така щяха да го предложат.
Прогнози: лагер 3 ще се разпадне, Алекс ще играе за Лагер 1

И според мен бълхата е по-нататък. Жалко за Грозденка, но поне я изпратиха подобаващо.

Много ми е забавна Рената - олицетворението на духовността - колко милосърдна се оказа Joy
Забавни са ми препирните между Дзами и Гогов и Влади се възползва от тях да си затвърди власта.

Браво и на Петя, че не се поддаде на натиск, но според мен си създаде враг в лицето на тартора.

Готин епизод, а утре се очертава да е още по-яко!

# 523
Кой беше накрая, който извика ядосано-  Берке или Венци?
Дзами наистина има хубава идея. Практична. Ще всее раздор в лагер 3. Ще стане забавно, ако Бистра, Миро, Мая, Нина, Мимо помагат на лагер 2, а Алекс на лагер 1. Ще стане още по-интересно ако Лагер 2 бие...ще иде ли Алекс със своята храна при лагер 1? Нека видим колко струва мъжката дума.

# 524
Голям плазмодий е този Алекс, абсолютно мекотело. С който е на власт и той е с него... мишок. Ти искаш, ама какво даваш насреща?

Мая, ти ли си?
Алекс, каза доста ясно, че иска да е скритата лимонка в лагер 1, но да играе с Миро Simple Smile
Ще обсъди с Миро, каквото и да е предложението на лагер 1, залагам, каквото кажете!

Бълхата е изкарала човек от продукцията, иначе НН нямаше да го каже. Да не чакаме бълхата.

Ииии продължава да ме яд за Вера, пак я прескачат.

Как пък един не предложи да помислят върху идеята някой от тях да отиде в Лагер 3 и това какви плюсове може да има за който се осмели да го направи.
даа, лагер 3, сега може да си привлече някой на който му се играе, пък не го пускат в играта за провизии.

Общи условия

Активация на акаунт