🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 37 282
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 525
Какво има за обсъждане? Дзами и Гогов ясно казаха че повече от един човек не приемат. При това те казаха че Миро вече ги е питал дали може да се присъедини и те са отказали.
Според мен колкото и да е готин Миро няма да му хареса, че Сашо се цепи от колективно решение. И че напуска лагера преди той официално да е прекратир съществуването сис.

# 526
Доста е интересно товa, че в игрите няма почти никакви правила и буквално могат да се правят всякакви коалиции. Това прави шоуто специално в този аспект по-необятно и от Сървайвър като стратегия. Ще е интересно пазаренето в следващия епизод.

# 527
ladonnae
споделям твоето мнение.

Утре Миро, Бистра, Мая, Мимо, Нина и Ина ще играят за лагер 2, а о Сашо- за лагер 1. Впрочем Ина не е сигурна.

# 528
защо няма реакция хахаха ?
(само полезно има ... Sad )

# 529
Какво става с анкетата след всеки епизод?
Нали трябваше да споделяме непосредствени впечатления имало ли е феърплей и други такива.

# 530
  • София
Какво става с анкетата след всеки епизод?
Нали трябваше да споделяме непосредствени впечатления имало ли е феърплей и други такива.
Ами ти от много писане си я пропуснал Joy
Върни се няколко страници назад и ще я намериш

# 531
  • Другата България
Не мисля, че бълхата е изкарала човек от продукцията.
Аз продължавам да си чакам бълхата, след като се оказва, че не е Еляса /ако някой е гледал или слушал какво друго е казал, и му се споделя, да разкаже/.

Ето затова харесвам Миро /и не само/  - сече му пипето, вижда с какъв “материал“ разполага, и мисли как да излезе от ситуацията. Докато Мимо е готов да падне в боя и да си чака целувката от Диляна /имам чувството, че този човек е на фотосинтеза/, то Миро започва да “щрака“ как да се справят със ситуацията. Изобщо не се наемам да прогнозирам какво ще направи Сандо, мега неприятен ми е от самото начало, силно се надявам да си намери “майстора“, в чието и лице да се случи това.
Все повече започвам да харесвам и Гогов, той се превръща във фаворита ми при нумеролозите, Венци е скрития такъв. Петя е женския ми такъв - както вече казах - евала, че има “топки“ да се опълчи на Влади, но това автоматично я поставя в неговата анти френдли листа. /Влади вече си е явния тартор на нумеролозите, и прогнозирам, че все повече ще се изявява като такъв, още повече, че се очертава следващата седмица да е отново златногривен, не виждам как Шериф може да го победи/.
Дано само Марина наистина не се предложи да играе с Биляна, и Петя да е там, в същата игра, защото има голям шанс точно Марина да си тръгне, по закона за всеобщата гадост.
Иначе нямам против да е Секулички, безинтересен ми е.

# 532
Да, пропуснал съм я. Мерси, намерих я.

# 533
ladonnae
споделям твоето мнение.

Утре Миро, Бистра, Мая, Мимо, Нина и Ина ще играят за лагер 2, а о Сашо- за лагер 1. Впрочем Ина не е сигурна.
Утре за храна ще играят 3 мъже и 1 жена, тоест Миро, Алекс, Мимо и Бистра. Мая, Нина и Ина няма да участват в играта.

# 534
ladonnae
споделям твоето мнение.

Утре за храна ще играят 3 мъже и 1 жена, тоест Миро, Алекс, Мимо и Бистра. Мая, Нина и Ина няма да участват в играта.

Да, искал съм да кажа, че всички без Алекс ще са за лагер 2, а само той - за лагер 1.
За мен интересното е следното: печелят да речем лагер 2... и после?
Сашо трябва за задели своята част и да иде в лагер 1 - такава бе уговорката.
Ама чакайте каква част ще заделя, след като той е играл за противниковия отбор, от къде накъде ще му дават храна получена от лагер 2 по смисъла на пакт с тях?

# 535
  • Другата България
Каня се да питам от вчера - според вас Рената има ли силикон?
За гърдите питам.

# 536
  • България
Каня се да питам от вчера - според вас Рената има ли силикон?
За гърдите питам.

Да. Абсолютен силикон е!

# 537
  • Другата България
Абе, и на мен така ми се струва, за Мая бях сигурна, но за Рената се колебаех.

# 538
Няма място за колебание, той силиконът ѝ стърчи даже като е в гръб.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 00:35 от Анонимен

# 539
  • Варна
И Мая, и Рената, и Марина.

Общи условия

Активация на акаунт