Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 073
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
И Мартинез го имат, 286.

# 571
Фрау С би ли споделила спрямо класическия Jadore как е този L'or?

# 572
  • Deutschland
Не помня вече класическия Жадор, честно казано. В l'or усещам момина сълза, портокалови цветчета, силно флорален е. Въпреки, че не си падам по флоралните парфюми, този ми хареса много, все пак е на Франсис Куркджиан 😂 или както там се пише. Жадор оригинал доколкото се мъча да си спомня ми беше по-елегантен, по прибран. Този е цветна бомба.

# 573
Не помня вече класическия Жадор, честно казано. В l'or усещам момина сълза, портокалови цветчета, силно флорален е. Въпреки, че не си падам по флоралните парфюми, този ми хареса много, все пак е на Франсис Куркджиан 😂 или както там се пише. Жадор оригинал доколкото се мъча да си спомня ми беше по-елегантен, по прибран. Този е цветна бомба.
На същото мнение съм. Класическият Жадор е женствен, елегантен, нежен, по-обран и да се окъпя с него, никога няма да прекаля. Докато с l'or (поне според мен) повече фъс-фъс и става страшно, много е траен. Флорална бомба, както го е описала Фрау С, все едни си попаднал в градина с пролетни цветя.

# 574
  • София
Актуализирах и списъка на Рефан. Ако има още някакви корекции, казвайте Grinning

# 575
My burberry black на Рефан доближава ли се до оригинала?

# 576
На някого случвало ли му се е да има проблем с парфен? Поръчах три различни парфюма но при напръскване ме сърбеше. Неприятно усещане, което не отминава.

# 577
Да,аз съм така с Парфен..,

# 578
  • обл. Шумен
Хм 🤔 Добре е, че ги споменавате тези неща. Явно сте по-нежни и чувствителни.
Един техен парфюм беше много задушаващ - CARTIER - LA PANTHERE.

# 579
Да,аз съм така с Парфен..,
имаш ли подобен проблем с други фирми? За първи път поръчвам имитационни парфюми. Не са скъпи но и не ми се рискува.

# 580
На мен ми се случи с 1 парфюм на Jenny Glow Pomegranate. Имам други 3 вида на марката, с които нямам проблеми, но само от този получавам зачервяване и сърбеж, затова си стои пълен в шкафа. Rolling Eyes Всички са взимани от Нотино.

# 581
В parfimo има доста на JG на цена от 12,60. Кажете нещо уау на марката

# 582
  • Sofia
Момичета, здравейте. Дали знаете за имитация на Ganymede (Marc-Antoine Barrois)? Чудя се и търся, но никъде не съм чела, че има бюджетен вариант.

https://elinor.bg/product/lattafa-pride-masa
Това намерих като имитация на Ganymede от арабелките.

Monadirs, може ли да споделиш впечатления от варианта на Дивайн на Ganymede?

# 583
Други....,🤔,не знам....Аз имам предимно арабски,оригинали и Гиза ..Рефан и Заг май не ми го причиняват .

# 584
  • София
Hariela Тук съм писала за Ganymede на Дивайн.

Общи условия

Активация на акаунт