Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 47 242
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Пристигна ми комплектът парфюмче и лосион за тяло Macaron Amande:

Парфюмът наистина е нетраен, няма шлейф, ненатрапчив и лек аромат. Мирише на шамфъстък и мед. Стъкленият флакон е много симпатичен. Лосионът е много добър, съдържа кокосово масло и мирише страхотно като парфюма, но не се задържа и неговият аромат по кожата. Приятна комбинация за след баня и за сън.

# 736
  • Варна

На цени 36лв за 50мл........честно, не им хващам логиката на новите попълнения. И не само сегашните.
А вече няколко пъти правиха запитване към клиенти, към какви аромати биха проявили интерес.

# 737
  • Sofia
Здравейте, сигурно сте коментирали, но аз да попитам Simple Smile :
За колко време идват поръчките от Divain? За първи път поръчвам от тях. Поръчката е от 25-ти ноември, но според тракинга още не е напуснала Испания.
За около седмица идват, но и моята последна поръчка се бави. С тези промоции и черни петъци е лудница навсякъде и всичко се бави

# 738
От седмица разносвам L'interdit от Мартинез.Не познавам оригинала.При мен е траен,а върху дреха с дни се запазва аромата.

Pupitka, получих днес  Lattafa Her Confession.
Трайността му ,на мята кожа е 2часа ,осезаемо.След това не го усещам.
Очаквах повече  трайност,но на всяка  кожа е различен.

# 739
  • Варна
Аз да похваля PDM Herod от СанСиро. Миналата зима си го взех и беше някак вял. Но сега, след повече от година, вече стана солидно кехлибарен на цвят и бих дал оценка 8/10 за представяне.
А вчера бях с Unique Luxury Crush on Me от Дегаже, чууууудо, много присъствен.
Ако случайно им се двоумите,......ами недейте, купувайте смело. А и цената е смешна.

# 740
  • Sunshine state
От седмица разносвам L'interdit от Мартинез.Не познавам оригинала.При мен е траен,а върху дреха с дни се запазва аромата.

Pupitka, получих днес  Lattafa Her Confession.
Трайността му ,на мята кожа е 2часа ,осезаемо.След това не го усещам.
Очаквах повече  трайност,но на всяка  кожа е различен.
Благодаря ти за отзива. Ами значи ще отлежава и дотогава ще подновявам на 3ч. Дано да е близък поне до Бланш Бет. Ще кажа като дойде другата седмица вероятно. 🙏

# 741
  • София

На цени 36лв за 50мл........честно, не им хващам логиката на новите попълнения. И не само сегашните.
А вече няколко пъти правиха запитване към клиенти, към какви аромати биха проявили интерес.

Аз там отдавна не виждам логика в нищо ... Затова и ги отписах...

# 742
Ще ми е интересно  мнението,дали е близък до оригинала.
Взех го на риск,но ми харесва  аромата.
Дано и на Вас допадне.

# 743
Да препоръчате някой арабски парфюм за млад мъж на 15, който май не обича много сладникави парфюми, но иска да мирише отдалеч и да го усещат.Simple Smile))

# 744
Здравейте, може ли някой да ме ориентира къде мога да видя номера на парюфмите Рефан на кой оригинал отговаря?
Преди години имах имитация на Черути, много добра, но не помня номера. Имаха щанд в Кауфланд от там го взех.
А също и Нина Ричи L'Air du Temps добра имитация къде може да се намери?

# 745
  • Sunshine state
Да препоръчате някой арабски парфюм за млад мъж на 15, който май не обича много сладникави парфюми, но иска да мирише отдалеч и да го усещат.Simple Smile))
Много популярен е Lattafa Asad - реплика е на Dior Sauvage Elixir. Със сигурност ще
го усетят. 😃

# 746

Общи условия

Активация на акаунт