Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 48 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Deutschland
Не съм сигурна, но май бутилките от 55 мл. са с добавени капки.
Аз съм купувала Малката черна рокля от 100 мл готова бутилка и беше зверски траен. Разнасях го много време, защото не беше нужно да пръскам през 30 минути. Нещо нечувано за прахосник на парфюми като мен.

# 691
  • София
Не знам дали някои е давал отзив, но Либре на Парфен е нещо ужасно. Ще видя дали ще има някаква промяна, но едва ли. И не говоря за трайност, а за съвсем друг аромат.
Черна орхидея им е попадение, засега има трайност от 6 часа.

# 692
  • Сливен
добро копие на Mon Paris?Колежка е душила на ДиП и е го е харесала,дали е трайно,моля за отзив.

# 693
Sweet morphine го имам от Shoby

И как се представя? С колко капки е?

Днес го разносих. Не познавам оригиналът.
От сутринта до сега : на кожа вече не го усещам (силно го усещах около 4 часа),като за тест напръсках ръкава на блузата - все още мирише.
Парфюмът е пудрен,флорален ,нежен, каквото е посочено , като пирамида ,това и долавям.
Пролетта му е сезонът , макар че и зимата е добре да разнообразим тежките парфюми.
Напомня ми за en passant - Frederic Malle,  Lilac Love - Aerin, Armani She

# 694
Препоръчайте ми нещо с божури. Да преобладават
Аз отидох за нещо ново в Рефан и пак си тръгнах с тонката. Като ОКР са ми някои неща като цвят нокти, конкретен патфюм и черни дрехи. Няма отърване

# 695
Идвам с мнение за новия на Гиза - Канела Секс. Видях го по препоръка оттук, стори ми се много мой по описание в сайта. Така се и оказа.
Много, много зимен аромат. Уютен, ванилов /в никакъв случай натрапчив/, мирише ми на сладка дъвка в началото, канелата се появява някъде в средата, но много елегантно и деликатно.
Вече към финала според мен уклонът става дървесен. Завършва много меко, същевременно наситено. Не утихва, по-скоро преминава в една успокоеност, утаеност даже бих казала, разбира се, в хубавия смисъл.
Страхотно попадение определено, предполагам, че като отлежи малко ще е още по-хубав, наситен и запомнящ се.
Трайността е около 6-7 часа. Макар и по косите си да го усещам още.

Към него имах и подарък - D327, имитиращ Gaultier Divine. Веднага тествах и него.
Много женствен, цитрусов. Динята, която са споменали в описанието определено се усеща още в началото. Към средата се развива с хубави бели цветя, абе, много елегантен, макар и да не е точно моят.

Доволна съм! Flowers Hibiscus

# 696
От понеделник има парфюмчета в Лидл, някой има ли мнение как са като качество и кое на кой оригинал отговаря?
Всяка година се зареждам с Stylish girl , който е клонинг на Good girl by CH и съм много доволна трайността при мен е цял ден и за тази ценна ..Топа саа 😊 и като цяло са мн по - добри от други имитации , които струват мн повече  ..

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 22:08 от sisinkaa_n95

# 697
Кой от всичките е имитацията? Аз разпознавам само тази на Шанел

# 698
Кой от всичките е имитацията? Аз разпознавам само тази на Шанел

# 699
Това в Бг ли? Аз такъв не съм виждала тук

# 700
Това в Бг ли? Аз такъв не съм виждала тук
От днес ги има в Лидл  пускат ги веднъж в годината

# 701
добро копие на Mon Paris?Колежка е душила на ДиП и е го е харесала,дали е трайно,моля за отзив.
Освен,че е трайно е едно към едно с оригинала.

# 702
На Лидл парфюмите наистина са много добри. Взех си One Fragrance (One million на Пако Рабан), Victory (Invictus, Пако Рабан), Suddenly Lovely (J'adore на Диор) и De Amor (Amor Amor, Cacharel).
One Fragrance е много добър, усещането е за скъп парфюм, само за трайността все още не мога да кажа нищо.
Lovely в началото е доста силен, нужни са му няколко минути, за да стане по-мек и по-близък до оригинала. Но за мен по-добрата имитация на J'adore на Лидл беше Suddenly D'or, който за съжаление е спрян от производство. Ползвах го преди години, беше по-топъл и нежен от сегашния вариант. Любимият ми парфюм обаче беше Suddenly Fleur, повече от прекрасен, лично аз разлика с оригинала на Кензо не намирах. Освен това, и двата парфюма бяха много трайни.
Victory и De Amor също са хубави, предполагам че ще имат и добра трайност.

# 703
  • Deutschland
Хмм, не знаех че имитацията на Жадор е спряна. Много, много рядко ходя в Лидл, веднъж на три месеца може би, ако не и по-рядко, но не помня вече кога последно виждах парфюма. Той беше голям форумски хит. Жалко ще е, ако го няма вече.

# 704
Сега Lovely е доста близък до Жадор, но има разлика с предишния D'оr.
За мен много сполучлива имитация правеха Raphella в началото, когато отвориха магазини тук. След това преминах на Рефан, не беше според мен толкова добра като на Raphella, но й свикнах. От няколко месеца обаче трайността й е по-малка и реших да опитам варианта на Sansiro, но не ми харесва. Много остър, някаква синтетичност се усеща, сякаш Жадора е смесен с някакъв препарат.
На Мартинез го очаквам, надявам се да не ме разочарова. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт