Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 48 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
4 нови аромата от Заг през декември :
441KV - Vanilla 28 KAYALI
443YP - YUM PISTACHIO GELATO 33 KAYALI
444OL - Ombre Leather Tom Ford
594BL - Good Girl Blush Carolina Herrera

# 706
  • Deutschland
Супер. Дано са се справили с ванилия 28, защото на Лорис откъм трайност хич го няма.

# 707
Pistachiо Gelatto отдавна ми е много любопитен и задължително ще пробвам на Заг. Дано Иво зареди от новите. Преди време беше нашумял един евтин парфюм на Jeanne Arthes, който се спрягаше за успешна имитация на Pistachiо Gelatto, но така и не рискувах да го пробвам:

Скрит текст:

# 708
  • Sunshine state
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-khair-pistachio-oriental-coll … 911/pd/DQRSMPYBM/
Това е много добра имитация на Каяли пистачиото. Имам почти всички разновидности включително и Каялито, което не е много трайно по мое мнение. Малко по-свежо е в първите минути, но после е абсолютно неразличимо. На два месеца ми е бутилката и е по-трайно от оригинала.

# 709
Pistachiо Gelatto отдавна ми е много любопитен и задължително ще пробвам на Заг. Дано Иво зареди от новите. Преди време беше нашумял един евтин парфюм на Jeanne Arthes, който се спрягаше за успешна имитация на Pistachiо Gelatto, но така и не рискувах да го пробвам:

Скрит текст:
Имам го този:
много е приятен ,но нетраен.
Но за малкото пари, не му се сърдя Simple Smile

# 710
Поръчах си Jeanne Arthes в крайна сметка. Много подстрекателска тема значи Smile Green Heart
Видях, че в нотино има комплектче лосион за тяло и парфюма за 22 лева с безплатна доставка и се възползвах. Дано с лосиона като база се получи някаква трайност. Гурмета ми се носят тази зима май.

# 711
Какво е парфюм гурме? Имам си своя интерпретация, но реших да попитам кои определяте като такива

# 712
  • София
За мен това са "вкусните" парфюми, ухаещи на сладкарница. Ванилия, лимонов кекс, канела, карамел, брюле, какао...

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 11:22 от Льоня

# 713
  • Deutschland
Сутринта с много мъка в сърцето пръснах последните капки от гурмето Лира. Излизам навън в мъглата и около мен се стеле аромат на лимонов сладкиш с ванилия. В жегите не успях да го оценя, явно при мен "работи" зимата.

# 714
Фрау, в оригинал ли го имаш или е нечие вдъхновение?

# 715
  • Deutschland
На Заг е. Коментирали сме, че е по траен от оригинала.

# 716
  • BG-DE
Лирата на Заг е 1:1 с Devotion на Divine. Те и оригиналите много си приличат, и може би, защото не ги харесвам особено, при мен Лирата в оригинал буквално нямаше измирисване 😀

# 717
А от всички вдъхновения - на Заг ли е най-сполучливото такова?
Разпитвам, защото наскоро разглеждах Лирата, четох...Не стигнах до нашите интерпретации, но ето, явно сте ги коментирали тук, просто аз не съм хванала момента Simple Smile
Попаднах на парфюмите на Теодорос Калотинис (който си е като сладкарница, хаха) и оттам скочих на Лира-та.

# 718
  • Sofia
Влизам да похваля Portrait of a Lady от Divain - страхотен аромат и страхотна трайност, - пръскала съм се в 8 сутринта и досега 10 часа по-късно все още ясно си го усещам. А щом самата аз го усещам след толкова време, ясно, значи е добър.

# 719
Пристигнаха вчера от Мартинез By the Fireplace и Jazz Club.

By the Fireplace e любов от първото помирисване. Толкова уютен аромат, който напълно отговаря на името си. Създава настроение и атмосфера. Веднага ме пренесе в чувството да седя с книга и топъл шоколад край камината, а някъде наблизо да има карамелизирани пуканки.  Попитах няколко души на какво им мирише и всички казаха "на камина".  Влиза в любимите ми аромати. Gift Heart

Jazz Club не е любов от първото помирисване. Напомня ми на нещо много познато и цял ден се мъча да се досетя на какво. Мисля, че на Mojave Ghost, нещо като по-острата версия на Mojave Ghost. Преди време свърших и изхвърлих флакона на Mojavе Ghost и сега не мога да сравня, но по спомен май точно на него ми напомня. Усещам и един аромат на сдъвкан и изплют в пепелник тютюн с обелки от лимонова кора вътре в пепелника. Няма да се разберем с Jazz Club, много клони повече към мъжки аромат. В момента съм с него и леко започва да ми прилошава от него... Има нещо в него, което ми напомня и на Noir на Tom Ford.

Общи условия

Активация на акаунт