Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 102
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Deutschland
Момичета, искам да поръчам нещо от Заг и Гиза (ще ми е за пръв път след дълги години пауза, тогава не ми допаднаха като трайност).
Молбата ми е: ако можете да ми предложите по 3 аромата от всеки, които са много трайни, много впечатляващи и много радващи сетивата. Знам, че е относително, но...радва ме всичко без акватици и силно пудрени аромати. От тях ми става лошо.

От Заг препоръчвам Магнетизъм на Ескада и Poison girl на първо четене като супер трайни и хубави. Номера обаче не помня.
На Рефан Arabians tonka сме доста феновете май. Перфектно направен. Жал ми е да пръскам, защото съм лакома и ще го изхабя бързо. 30 мл имам и си ги пазя, че май щели да го спират 🤔

# 496
А кой номер е този Arabians Tonka на Рефан?

# 497
  • Deutschland
099. Моят е наливен, с двойни капки.

https://refancyprus.com/product/099-inspired-by-arabians-tonka/

# 498
Здравейте,днес в една аптека попаднах на едни парфюмчета -помирисах Jadore  и така ми стана едно топло и слънчево,някой може ли да предложи добра и трайна имитация😊
Рефан 187, Заг, от арабските тези два:
https://perfumesfromdubai.com/product/adorable-de-paris
https://perfumesfromdubai.com/product/jardin-de-paris
При мен имат много добра трайност, вече ще си прецениш кой е твоят.

# 499
Bonbonce, пиша ти на лично😁

# 500
Момичета, има ли сполучлива имитация на La vie est belle intensement?

# 501
Здравейте,

Търся сполучлива имитация на She wood. Търсих по темите, но освен изчезналия аналог на Заг друго не намерих.

Ако някой има ъпдейт по върпоса би ме зарадвал много.

# 502
  • Бургас
Преди години съм взимала този на Парфен и имаше доста различия с оригинала но пък може да са го подобрили 😀
Lancome Midnight rose е прекрасен парфюм, за мен Angel Nova е доста подобен на него.
И за мен имат общо.Виж Midnight rose на Баргело, доближен беше преди години на макс до оригинала, пръснат в коса е жесток.Манифесто на Роксан е едно от многото ми открития преди много години, беше брутален със страхотна трайност, сега не зная вече как е не съм го пробвала лично.

# 503
Някой има ли впечатления от този парфюм? Maison Alhambra Baroque Rouge 540
Ясно е, че е копие на Накара. На добра цена е...

# 504
  • Sunshine state
Каквото съм взела на марката, ми е харесало Сега ми дойде на Скандал имитацията на Maison Alhambra - много дълготраен и със зверска проекция, изключително близък до оригинала. Взимай смело е моето мнение. 👌🏻

# 505
Някой има ли впечатления от този парфюм? Maison Alhambra Baroque Rouge 540
Ясно е, че е копие на Накара. На добра цена е...

Наскоро писах подробно точно за това копие. За това съотношение цена качество си заслужава.
Има много добра трайност- около 6 часа се усеща осезаемо. Ароматът е много близък до оригинала, НО няма добра наситеност, през цялото време седи близо до кожата. И въпреки всичко, това е една от най-добрите реплики на Бакарата, които съм открила.

# 506
Ходих вчера да си пълня Рефан и забелязах ,че има голямо разнообразие и нови за мен аромати.
Дамите в него магазин бяха изключително отзивчиви и винаги препоръчвам на познати да ходят там.
Лошото е ,че сме малък град и няма да бъда много полезна на всички.
Но ако някой минава покрай Сливен ,може да се отбие покрай пазара в магазин Камелия.
Цената на 10 мл. е 1,50 и 50 мл. струват 7,50 лв. ,вътре са с капки ,не наливат допълнително ,доколкото знам.
Парфюмите са много наситени ,трайни и не миришат на едно и също.
Исках да си напълня на Том Форд - Noir de Noir ,но нямаха за съжаление.
Предполагам ,че го имат капсулован ,но не попитах.
Бързах много ,иначе щях да попитам за новите аромати и да си ги напиша.
Все пак взех нов за мен аромат.
310. Goddess/ Burberry  ,мисля че трябва малко да узрее ,но първоначално усещам уютна топла ванилия с лек шоколад ,но на заден план. Приятен ,според мен е точно зимен аромат ,но не бих казала тежък.
Нов аромат за мен е и 314. Divine / Gaultier.
Налях си и вече използвани аромати ,които много харесвам.
164. Gucci Guilty EDT/ Gucci
333. Dolce Garden / D&G
Яд ме е ,че не си налях и един мъжки.
По препоръка на Frag си напълних преди време 252. Invictus Aqua / P. Rabannе ,прекрасен.
Но напоследък заредих шкафа с много парфюми и ще чакам някой да свърши.😌

# 507
Мавина, поръчах наскоро от сайта на Рефан Goddess , но на мен ми е толкова ледена тази ванилия, побиват ме тръпки, все едно ментов летен коктейл ме охлажда вътрешно...Един път го разносих и това беше...От големите капсуловани е, не наливен. Иначе откъм трайност е 6.

# 508
  • Deutschland
В четвъртък бях на тържество в детската градина и бях с Венеция. Почти всички майчета дойдоха да питат какъв е този парфюм. Разкошен е!
Венеция на Рефан имам в предвид. На друга фирма не съм купувала и не знам има ли.

# 509
Оригиналът ми е запечатан в съзнанието от тийн годините ми, като наливен рефански , после се сдобих с него и като оригинал, но ако и сегашната наливна версия е като тогавашната - поръчвам..

Общи условия

Активация на акаунт