Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 109
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, група, включвам се за едно бързо. Трети опит с Виктория Сикрет и трета греда за мен. Този път си взех Bare Vanilla, който има оценка 4.40 във фрагрантика, много, много висока оценка за това нещо. За мен е ванилия със спирт, аромат, който не е точно аромат, ами все едно остатъчна миризма от нещо. Разбира се има вариант и аз да не мога да го хвана, защото ми се е случвало и с други аромати. Или просто да съм купила кофти нещо. Доколко е дюп на Vanilla 28 Kayali не мога да кажа, защото не познавам Kayali, а и гласовете във фрагрантика са доста спорни. Както и да е де, няма да си хабим времето за това. Обаче извадих от долапа Sol de Janeiro 62, евтиният вариант на парфюма Joy, който си бях взела лятото за без пари и нещо не се разбрахме. Е, сега се разбрахме. В него има ядка, която сега усещам много добре. Трайността му не е първо качество, но все пак е мист и не очаквам много. А и го дават за лятото, тогава е по-траен, но на мен сега ми хареса повече.
Миналия месец си взех на сляпо от летището в Краков 30мл Trésor Midnight Rose, беше около 25 евро и изобщо не се замислих. Много се ядосвах защо не го отворих веднага, за да се влюбя в него без да губя време и да си взема и останали 2, които стояха самотни на рафта. Но гледах да го натъпча в раницата и не се замислих много. Е, за мен парфюмът е разкош! Сега имам мисия да намеря най-добрата имитация, както и да открия за себе си другите трезори от серията, защото досега съм ги подминавала.

Имала съм парфюма преди време, и сега ми се приноси пак, но с тези имитационни наличности, които съм събрала, реших че не е ок да купувам оригинали в момента. А аз много обичам и държа да имам богат избор вкъщи. Купих имитация на Евгения Борисова преди няколко дни…..ами много е траен и хубав този клонинг  и доста близък до оригинала, ако мога да се доверя на носа си.
Освен Trésor Midnight Rose взех още няколко. Ето тези са:

-   Дамски парфюм Amarin вдъхновен от Amyris Femme Maison Francis Kurkdjian
-   Дамски парфюм Lilac вдъхновен от Lilac Love Amouage
-   Унисекс парфюм Kissing вдъхновен от Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout? By Kilian
-   Унисекс парфюм Pegas вдъхновен от Pegasus Parfums de Marly

Уточнявам, че единствено Trésor Midnight Rose ми беше познат като аромат. Другите ги взех само по четени описания с надежда да ги харесам. За първи път поръчвам парфюми на Е. Борисова. Ще направя описания на тях, но когато ги поразнося. На първо четене са много трайни всичките. Усещам, че няма да се размина само с тази покупка тук.

# 481
Момичета, искам да поръчам нещо от Заг и Гиза (ще ми е за пръв път след дълги години пауза, тогава не ми допаднаха като трайност).
Молбата ми е: ако можете да ми предложите по 3 аромата от всеки, които са много трайни, много впечатляващи и много радващи сетивата. Знам, че е относително, но...радва ме всичко без акватици и силно пудрени аромати. От тях ми става лошо.

# 482
Bonbonce,може ли но ер на тоя Трезор от Евгения Борисова.. Че не мога да се ориентирам в техния сайт-кое какво е,колко е .

# 483
  • BG-DE
Коя е тази Евгения Борисова, къде се продават нейните парфюми?

# 484
  • Deutschland
Модна дизайнерка, май доста известна в България. Има и линия парфюми, но не съм запозната с тях.

# 485
На Гиза Дарк Ейнджъл, Ухание и Пищна праскова при мен са много трайни, последното ми идва в повече дори. Сигурно защото не го харесвам. Grinning Дарк Ейнджъл е имитация на Ейнджълс шеър, а Ухание е Гайдънс. И двата много ми харесват като от ангелския дял съм изпръскала няколко шишета. Капител също ми е фаворит, но все пак е въпрос на вкус. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:57 от ina-mina

# 486
Според мен най-трайният парфюм на Гиза е Диа фем, следвани от Омайната тубероза и  Ухание.
Италиката също.

# 487
  • София
Има ли добра имитация на Givenchy I’interdit Rouge
Да, на Рефан.  По-добрият Линтерди! Трябва пак да си взема.

# 488
Е как и къде ги поръчвате тези парфюми на Евгения? Само списък с наливните и ни цена,ни нищо повече....Цени имат само уж дизайнерските и парфюми

# 489
Аз за нейните парфюми предимно оплаквания чета по групите.

# 490
# 491
Отворих един произволен парфюм и само от описанието му ме заболя глава, сякаш създадено за конкурс по творческо писане Joy

# 492
  • БУРГАС
Здравейте,днес в една аптека попаднах на едни парфюмчета -помирисах Jadore  и така ми стана едно топло и слънчево,някой може ли да предложи добра и трайна имитация😊

# 493
  • Пловдив
Онзи ден, в пристъп на ентусиазъм си взех 307 на Рефан, Good Fortune Viktor&Rolf. Доста е траен, обаче за мен има вайба на Олимпията и Обувката и не е моят. Сигурно ще отиде в размените. Искам да си взема няколко парфюмчета за проба от Заг и ми се иска нещо, което мирише на плодова дъвка, нещо кукленско и момичешко. ИдеЙ???

# 494
Bonbonce,може ли но ер на тоя Трезор от Евгения Борисова.. Че не мога да се ориентирам в техния сайт-кое какво е,колко е .

the_demon,  това е линк към наливните парфюми на Е. Борисова:

https://evgeniyaborisova.com/%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b2%d0%b … %b8%d1%8f-bojemi/

А това е препратка точно към Tresor Midnight Rose - Lancome

Като сложиш мишката на всеки номер на аромат и цъкнеш на него, излиза повече информация за даденият аромат. Има опция за купуване да избереш 50 или 100 мл. и ти излизат и цените им. (Дано да съм обяснила разбираемо) Hug

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ако някой има желание да пробва поръчаните от мен аромати, мога да предложа отливки за размяна Hug

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:49 от Bonbonche

Общи условия

Активация на акаунт