Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 118
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Включвам се с въпрос как да измия и почистя стъклен флакон от аромата на парфюма, който е бил в него? Имам няколко празни флакона от 30ml, които никога няма да напълня със същите парфюми, но искам да си ги ползвам занапред (особено след като ме отсвириха в един Рефански магазин, че не предлагат флакони от 30ml).
със спирт Simple Smile

# 466
Има ли добра имитация на Givenchy I’interdit Rouge

# 467
Здравейте, група, включвам се за едно бързо. Трети опит с Виктория Сикрет и трета греда за мен. Този път си взех Bare Vanilla, който има оценка 4.40 във фрагрантика, много, много висока оценка за това нещо. За мен е ванилия със спирт, аромат, който не е точно аромат, ами все едно остатъчна миризма от нещо. Разбира се има вариант и аз да не мога да го хвана, защото ми се е случвало и с други аромати. Или просто да съм купила кофти нещо. Доколко е дюп на Vanilla 28 Kayali не мога да кажа, защото не познавам Kayali, а и гласовете във фрагрантика са доста спорни. Както и да е де, няма да си хабим времето за това. Обаче извадих от долапа Sol de Janeiro 62, евтиният вариант на парфюма Joy, който си бях взела лятото за без пари и нещо не се разбрахме. Е, сега се разбрахме. В него има ядка, която сега усещам много добре. Трайността му не е първо качество, но все пак е мист и не очаквам много. А и го дават за лятото, тогава е по-траен, но на мен сега ми хареса повече.
Миналия месец си взех на сляпо от летището в Краков 30мл Trésor Midnight Rose, беше около 25 евро и изобщо не се замислих. Много се ядосвах защо не го отворих веднага, за да се влюбя в него без да губя време и да си взема и останали 2, които стояха самотни на рафта. Но гледах да го натъпча в раницата и не се замислих много. Е, за мен парфюмът е разкош! Сега имам мисия да намеря най-добрата имитация, както и да открия за себе си другите трезори от серията, защото досега съм ги подминавала.

# 468
  • БГ
AsyaR, заинтригува ме с този tresor и видях, че парфен го имат - https://parfen.online/product/868-tresor-midnight-rose-lancome/.  Моля те сподели ако го вземеш Simple Smile

# 469
  • BG-DE
Преди години съм взимала този на Парфен и имаше доста различия с оригинала но пък може да са го подобрили 😀
Lancome Midnight rose е прекрасен парфюм, за мен Angel Nova е доста подобен на него.

# 470
Аз много харесвам Midnight rose на Сан Сиро - номер 233 е.
За втори път си взимам от него, което рядко ми се случва с някой парфюм.

# 471
Момичета, как е Сантал Роял на Камея?

# 472
  • Deutschland
За мен Vanilla 28 Kayali е ванилия с карамел. В състава има кафява захар с меласа, може би тя ми навява карамелена нотка. Моят нос е буквално побъркан 😔. Дъщеря ми толкова ненавижда Ерба пура, че ми казва " Този парфюм е същия, само че са му добавили малко ванилия".

# 473
  • обл. Шумен
Не знам дали няма да повторя някой, но има намаления в Заг. Това е част от имейл им:
"Купи продукти на стойност минимум 30 лв. с 10% отстъпка! или
Купи продукти на стойност минимум 60 лв. с 15% отстъпка!
В промоцията НЕ участват вече намалени продукти!
📦 При поръчка над 120лв. - безплатна доставка до офис на Еконт и Спиди.
⏰ Период на отстъпката - от 14 до 17 ноември 2024г. /включително/
🎁 С всяка поръчка, ПОДАРЪК - фиолка парфюм от друг аромат!"

# 474
  • Deutschland
Фиолка какво значи?

# 475
  • обл. Шумен
И аз сега разучих 😝 - "епруветка с много малък обем".

# 476
  • София
Ето такива имах от Заг заедно с наградата от форумната игра :

Вероятно тях имат предвид. С мини помпичка са горе и са по-удобни от други, които са без, а само с тапичка.

# 477
  • обл. Шумен
И аз имам такива, точно от Заг. Мисля, че Иво продаваше такива мини мострички.

# 478
Martin lion имат Midnight rose, бях го взела от размяна и ми беше адски сладък и силен и мисля че го дадох на някой, не знам колко се доближава до оригинала обаче. Bare vanilla na Victoria's secret изобщо не ми хареса, толкова е прехвален... Мирише по-зле от ароматизатор за кола, синтетична кофти ванилия и спирт.
Дайте препоръка за бял, нежен аромат, кремообразен и без прекалена сладост(без лалето и бланче). Нещо ми омръзнаха гурме ароматите, нищо че им е сезона 😁
Между другото успях да пробвам новия хит на Латафа Her confession, доста приятен млечен кокос, идва ми малко силен, но ще понося една отливка, цяло шише едва ли.

# 479
  • BG-DE
И мен напоследък гурме ароматите ме напрягат и така преоткрих Idole Lancome. Лятото нещо ме дразнеше, а сега е точно каквото ми се носи, нежен, елегантен с фин шлейф, прекрасен баланс между роза и жасмин 🥰

Общи условия

Активация на акаунт