Болка вдясно на корема..

• 917
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте. От месец имам болка вдясно на корема и към гърба. Болката в непостоянна и тъпа. Имах проблеми с корема и обиколих много доктори ,но е виждат нещо притеснително. Боли ме ден два ,а после спира. Имам какви ли не изследвания ,но все още чувствам дискомфорт. Имате ли идея дали може да е нещо хронично?

# 1
  • София
Гастроентеролог преглеждал ли те е с ехограф.. жлъчката ти как е, имаш ли камъни?

За мен може би такъв специалист плюс коремен хирург, биха помогнали, но най-добре е да попиташ личния си лекар и той да те насочи.

Със сигурност щом има болка, не е за подценяване, въпреки че отминава.

# 2
Гледана съм няколко пъти на ехограф, рентген с бариева каша, ПКК няколко пъти + допълнителни други изследвания. Даже фекален секрет и изследване ,което показа че всичко е ок с червата и няма бактерии и прочие. Не знам какво са мисля. Болката не е силна и не е постоянна,но създава дискомфорт....

# 3
Гинекологичен преглед?

# 4
Хроничен или не дивертикулит?

# 5
Нямам гинекологичен проблем. Ходих на преглед за да изключа нещо подобно. Не да ми казали за дивертикулит..Нямам запек или нещо подобно. Нормално ходене до тоалетна.

# 6
Аз също бях пуснала такава тема, там не писа някой със сходен проблем. Аз съм така вече 2ра година, правени са всички изследвания, плюс КТ на корем и малък таз - нищо! Фецес, кръвни, урина, гинекологичен, гастроентереолог, хирург - нищо. И така, няма ми нищо. Забелязах, че след стрес или напрежение, болката се появява. Дано съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт