💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 191
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 825
За трънчето разбрахме, ама няма ли да има по-обширен синхрон на Злольо? Така да разберем, че ако не е било трънчето Кральо можеше да изкара 10-12 часа.
Ааа то това се подразбира, той човека си каза като дойде Мартин, че всичко му е сила. Но на Вас сигурно образованието ви е някое квартално и Ви убягна 😅

Страстите Кралеви е положението 😄😄

Венци има ли как да го целуна през екран?!? Браво бе, момче

# 826
Мартин се бил уредил  социално Simple Smile с “ твърда” подкрепа на “лагиноамериканския контрабандист”  . и с усмивка напомня за саботажа ( голяма гордост )  . Все по-смешно е програмистчето.

# 827
Боже Наталия не спира да бърбори Joy
Само заради това ще я номинирам при всяка възможност

# 828
Кральо сега ще разкаже- имахме тежка битка, загубихме, но аз бях първи в нашия отбор ( и няма да е лъжа)Joy

# 829
Наталия се мъчи многострадално да оплете кошничката ама другите не щат да ѝ я плетат Joy

# 830
  • Варна
Наталия как мисли , че Микяй ще отиде вместо нея.

# 831
На Алекса не можеше да му се отрече, че ходеше на битки . Колкото и да не  го харесвах, но сините шампиони ги е страх- смешковци.

# 832
Ама защо го има това мислене да ходят мъжете да спасяват? Абсурдно е. Отишли жените и чакат мъжете да ги спасяват. Ами бъди ти героя на народа, Наталия, защо да е Мики? Аре, малко по-сериозно.

# 833
Ама разбира се дами, нека направо на финал ви пуснат.  То бива претенции, ама те дори не се усещат колко наглеят Joy

# 834
  • Germany
Маги, голяма сладурана, всеки ден на различен човек вярва 🤣

# 835
Мъжете трябва да си извоюват победата, а на жените тя трябва да бъде предоставена Joy нищо не разбирате от джентълментство! Joy

# 836
  • Варна
Наталия много добре, браво!

# 837
Магито май пак ще се огъне.

# 838
  • София
Не зная за вас, но на мен както Павел ми се издигна в очите, така сега започна да пада. Не за друго, за ехидничкия тон към Наталия. Не коментирам дали трябва или не да я спасяват. За мен в един момент пролича мазното у него.
Кралев, ех Кралев, ако напиша точно какъв си ми в очите, ще ме изхвърлят от всякъде...

# 839
  • София
Браво на Наталия, постигна си целта. Ама иначе Светлин си го праща одма 🤣 Мен да спасим, вика

Общи условия

Активация на акаунт