💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 073
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 290
Топ5 мъже са ми:
Момчил
Фифо
Андрей
Гого
Жорката

Жените топ 5
Елизабет
Ваня
Силвия
Паулина
Мани

# 1 291
Ако продължавате да игнорирате очевиден фаворит като Краля, като нищо форумът скоро да бъде закрит...

Човекът е абсолютно подготвен на всяка една игра за 3 сезона напред, но за вас пак не е достатъчно - кръст в хола има, мини Мад Макс арена в двора, олимпийски басейн в банята, гладувал е в Тибет, Витоша 100х100 е пробягал, не знам какво още ви трябва?

Той никога няма да дойде тук да ви търси сметка, но както гласи народната поговорка - "Тарикат мъже не писка".

# 1 292
Тази година поради липса на забавни участници Кралев ще запълни и тази ниша, освен на лошия герой. Само че е смях за негова сметка.

# 1 293
Идеята с топ5/10 супер, ама като че ли всяка година я правим. Предлагам Дяволче да поведеш хорото някоя неделя за топ 5/топ 10 на най- странните образи участвали в ИВ, че и там доста "звезди" се наредиха. Типажи като Ана- Мария и Мани " Миглата" които изобщо не са за този формат. Или наистина странни като " Добро утро млади хора " или Ботев с2... Дори и Ники Майонезата мога да вкарам в тази класация.😉😁

Или пък за най - неприятен образ от всички сезони . Моят номер 1 категорично е Мартин Елвиса, всички други ми бледнеят.🙃
А Катя като странност къде я забрави Joy
То, такава кукувица рядко се среща....че и към неприятните мога да я сложа с тези скандали дето заформяше.
Оф сега се сещам и за една, където игра две игри и се блъсна в някакъв дънер, линейка, сътресение май беше направила. После се появи с яка и си тръгна, но никак не я слушаше главата помня.

# 1 294
Е то тази година има забавен ( поне според мен де ) Борисенко, ама са го натирили на блатото и чат- пат го дават. Аз лично на всеки негов синхрон се смея.

Да тя и Катето може в тази класация да влезе и Касимча " Бога на пъзелите" и Цецо Великана, Братоев и т.н. Аз не съм ги подреждала още само предложих.😉😁

# 1 295
Дяволо, искрено ме разсмя, като си сложил футбол, сред спортовете....за ИВ. За мен това са най-неможещите нищо хора+ липса на всякаква мисъл. За кросфита+ калистеника+ плувец=  киборг, съм съгласна напълно.
Професионалните спортисти обаче имат един много голям минус, липсата на мисъл и адаптивност на терен. Типичен пример е Зори, казват й копай тук- копае, казват й скачай- скача, гласувай сега за мен- гласува. Ето ти пъзел- м кой туй! Разбира се имаше и изключения от това правило- Алекса, ама той пък имаше други дефицити.
Според мен професионалния спорт, малко пречи в ИВ и смятам, че най добър успех би могло да има човек със "сериозна" професия и влечение към спорта, визирам киборгската комбинация (кросфит, калистеника, плуване), но не само. Иначе най-неподходящия за ИВ е културизъм, че големи контузии правят такива участници.
Моята класация за мъже: Фифо, Андрей, Момчи, Рълев. Все още смятам, че Момчил подари победата на Рълев, заради контузия ли незнам, но на финала не беше същия Момчи. За сегашния сезон също имам фаворити, но тях ще ги добавя по късно, като видя още от тях.
За жени, категорично слагам Силвия на първо място, после Анджи, Деси, Зорница (въпреки липсата на мисъл), Деница

# 1 296

Общи условия

Активация на акаунт