💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 161
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 870
Това е може би най-големия проблем на повечето хора - смятат, че някой им е длъжен в живота, да им осигурява комфорт, да ги обгрижва, да се жертва за тях, а те ще стоят отстрани и даже няма благодарност. Дежурното мислене  "Какво пък толкова си направил!"
За Павел и иронията му към Наталия - каквото повикало, такова се обадило.

# 871
Много ми хареса изказването накрая на Павел, това е игра и всички са там да спечелят, влезли са сами и ще излязат сами, защо са тези драми за номинация. Фифо мин.година беше железен, жените обаче само мрънкат, това не е състезание за джентълменство. Много ме дразни тази линия на предаването да унижава мъжете и да ги обявява за сексисти.

# 872
Наталия такава пледоария дръпна, чак ми спечели уважението, тая жена може да се защитава сама в съда и да спечели😂

# 873
ами по принцип Наталия е права за това, че ако искаш да ходиш на финал не трябва да те е страх от елиминационните битки - но реално тя не е ли там за същото нещо? За да стигне по-напред и/или до финал? - тогава не важи ли и за нея същото нещо... или другите да ходят вместо нея на битки за да се доказват, че са мъже и имат място там, а тя да си крета отстрани. Ми достатъчно я пазиха. Точно тя е тази която минава(ше) между капките.

# 874
  • София
Два съвета за един епизод по принцип са много, но когато са толкова дълги както днешните направо не се гледат. Днес беше може ми най-тъпия епизод на всички сезони.
Първо половин час ни занимаваха със зеления кокошкарник, после най-скучната битка (забележете тук, че когато на втора номинационна са Сини срещу Жълти винаги е статична играта, докато на зелени срещу силни им дават силови битки едно на едно: никак не е случайно това). А тази битка със кръстовете разбира се ще я гледаме още веднъж скоро (няма как да ни се размине повторното "удоволствие").
И за капак накрая 40 минутен монолог на Наталия преди, по време на съвета и добре че не дадоха какво е станало след съвета, направо не ми се мисли как са я издържали сините толкова седмици. Дано да си ходи още утре, че после подкаста й при Ванчето сигурно ще бъде със времетраене поне до полуфинала Joy
Да не броим и рояците комари, буболечки и всякакви други гадинки на тези два съвета, направо изтръпвам като ги гледам и почва да ме сърби дори на места които не знам че имам Joy

# 875
Номинирам те коалиционно! Laughing

# 876
  • София
На мен ми харесва, че си казват ясно, че номинират коалиционно. Отнемат възможността на Ралица да подпитва за коалиции. Затова и забива в анализи за противопоставянето на мъже срещу жени.

# 877
Много ми хареса изказването накрая на Павел, това е игра и всички са там да спечелят, влезли са сами и ще излязат сами, защо са тези драми за номинация. Фифо мин.година беше железен, жените обаче само мрънкат, това не е състезание за джентълменство. Много ме дразни тази линия на предаването да унижава мъжете и да ги обявява за сексисти.
Така, така, ама вече шести пореден сезон гледаме как мъжете се обединяват и жертват жените на номинациите. Имаше и такива дето се добраха до финал без или само с една битка. Ще кажете добра социална игра, ама не е честно това.
И наистина когато останат петима сини ще номинират жена, няма да е Павел или Гешев...... щото нали са ядро, пфуууу

# 878
Това е може би най-големия проблем на повечето хора - смятат, че някой им е длъжен в живота, да им осигурява комфорт, да ги обгрижва, да се жертва за тях, а те ще стоят отстрани и даже няма благодарност. Дежурното мислене  "Какво пък толкова си направил!"
За Павел и иронията му към Наталия - каквото повикало, такова се обадило.
Е той основно беше голям майтапчия на гърба на Светлин.
Наталия е ясно , че е неприятна на всички , но и Павел за голям играч се взе. Всичките му заявки само схемаджийски , а на терен е кръгла нула.

# 879
Нали са игри на ВОЛЯТА. Всеки е влязъл доброволно, всички са равнопоставени в племената ( това се писа преди време във връзка с Раду, че командвал), всеки трябва да покаже физическа подготовка и стабилна психика. А на практика жените (с малки изключения) то не е рев, то не е жалване, то не е оплакване, то са едни претенции все едно са завършили льо розе 😀. Визирам всички сезони.
Като споменах за "командването " - защо 20-тина годишните веднага скачат като им се каже нещо и винаги го приемат като командване!? Като се имат за умни, защо сами не се сещат, а трябва някой да ги подсеща. Напр. "Измии си чинията" и веднага скачат на напреки. Ами нали всички са равни,  никой не ти е длъжен да върви след теб и да ти слугува!

# 880
Така, така, ама вече шести пореден сезон гледаме как мъжете се обединяват и жертват жените на номинациите. Имаше и такива дето се добраха до финал без или само с една битка. Ще кажете добра социална игра, ама не е честно това.
И наистина когато останат петима сини ще номинират жена, няма да е Павел или Гешев...... щото нали са ядро, пфуууу
Че кой спира жените и те да правят така. Вкарани са по равен брой

# 881
  • София
От епизода почти нищо не запомних, протяжни и скучни съвети, изкривени от болка лица в "битката", но се успокоих, че единствено това проклето трънче попречи на Кральо да избие рибата и да виси там с часове! Той тая игра я е тренирал и го бива!!

# 882
Наталия такава пледоария дръпна, чак ми спечели уважението, тая жена може да се защитава сама в съда и да спечели😂
Само защото , противниците и ще си тръгнат доброволно, защитата спи , а съдията не помни за какво е делото
 За жените - прави сте , като не могат да си направят една свястна коалиция, да си гърмят една след друга , кой им е виновен

# 883
Щеше да е много по-интересно ако номинираните получаваха имунитет (ако оцелеят) за следващата седмица. Така няма как да пращаш все едни и същи, защото са от другата коалиция. Съответно и няма да има толкова фиксирани коалиции.
Сигурно пак ще ги поразместят с хора от блатото, за да разместят коалициите.

# 884
  • Germany
Че кой спира жените и те да правят така. Вкарани са по равен брой

Е как кой ги спира? Те се опитват, ама гледай само в коментарите какво става. Джеферович пробва в преден сезон, ауу вой голям, горкичкия Фифо… несправедливост голяма. Сега и Силвия опитва…мани я тая лелка с пижама. Една мацка тук се обяви за антифеминистка (даже не съм сигурна знае ли какво е феминизъм и какво е означавало в историята на жените) … Та така, женска коалиция на кукуво лято ще видим 😉

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 00:10 от PeaPink

Общи условия

Активация на акаунт