💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 181
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Много ми е смешна Наталия с тия приказки “ти не искаш ли да си си извоювал финала, да ходиш на битки, а не да се криеш зад жените” 😂 А тя не иска ли да отиде на финала и да си го е заслужила? Защото ако я спасят и стигне до финал, по нейните размишления няма да го е заслужила 😂
Ама и Гешев, и Павел са ходили на битки. Павел даже два пъти. Не знам къде искали да ходят директно.

# 856
  • София
Наталия и Павел бяха супер тандем, но всяка любов е до време...

# 857
Божеее аз на моноспектакли съм ходила с по-кратки монолози от този на Наталия 😵💫

# 858
Миряна с радост бих я подстригала 0 номер.

# 859
Е не Маги е малко като бавноразвиваща Simple Smile , ужас  , а Павел е все по-неприятен . Голям шегаджия , но за сметка на Светлин. Бил на мястото на Нати , ходил на игри , ама Гешев му пусна играта и му дадоха удобно змейка .

# 860
  • На Изток от Рая
Тия хора ги изядох мухите и комарите, а при Ралица даже не кацат... 😀

# 861
Ами прав е Павел според мен. Светлин направи грешката да влезе в коалиция, от която вече са отпаднали двама. Лош късмет или грешна преценка, това е резултатът.

# 862
Разбира се, че коалицията ще се пази. Тезата на Наталия е лицемерна и издиша. Защо някой трябва да я спасява и защо някой трябва да рискува себе си? В крайна сметка победителят в играта е само един и всеки гледа да стигне възможно по-напред.

Нямаше как да се спаси от номинация и просто трябваше да я приеме с достойноство. Не беше приятна за гледане на този съвет.

# 863
  • София
Тия хора ги изядох мухите и комарите, а при Ралица даже не кацат... 😀
И Ралица нарочно удължава съветите, да може максимално количество гадинки да влязат в кадър Joy

# 864
Винаги голямо сърдене и голяма драма, когато си от губещата страна. Но, когато си в силната коалиция и другите са на пангара- всичко е точно. Не само в този случай, а по принцип винаги така се получава. Ами да, Павел беше на пангара. Тогава не им пречеха коалициите. Нещата се обръщат, такъв е живота. Няма място за сърдене😉

Дано това, което каза Ралица: "единия от вас ще вземе скалпа на другия", означава, че ще имаме мъжка финална битка😉

# 865
Аз пък си помислих, че ще е точно женска финалната утре, но не знам, ще видим.
Тия разговори на съвета като цяло са излишни, но монологът на Наталия беше епично ненужен Grinning

# 866
На Митко му беше много болно, че го изритаха по този начин, но тръгна към блатото с гордо вдигната глава без да мрънка, да негодува и да се прави на жертва.
Наталия 40 Мин се жалва, напада, вменява вина...направо е жалка!

# 867
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Рейне , тя (Ралица) е там за да ги излага и изобличава. Как да се намеси , когато Кральо няма нужда от помощ , и сам прекрасно се справи с излагането.
Силвия прекрасно вижда, че женската коалиция е заминала, за това и беше мъчно. Но няма полезен ход. Ти представяш ли си първа да гласува срещу член. Ще я изринат под земята, ще е най-гаден предател Юда и прочие. По добре стратегически грешен ход, където все пак има шанс срещу Калоян, отколкото на кладата за предателство . Поздравления, за мен социално го изигра правилно, игрово разбира се Виктория щеше да е идеална
Ралица биваше да защити обижданите от Кральольо, защото беше много грозно, а имаше и жени сред тях. Иначе за излагането си напълно права - никой не може да го изложи повече, отколкото той сам се излага.
А Силвия така или иначе им е черна на всички за какво ли не, една причина повече нямаше да промени кой знае колко нещата. Ситуацията спасява единствено това, че Наталия е номинирана и най-логично е тя да си тръгне измежду четиримата, защото е най-слаба.

Между другото, страшно нагло парче е тази Наталия. Можела да изостави губещата коалиция на Светлин. Ама чакай, той не си я е донесъл от вкъщи тази коалиция, нали и ти участваш в нея. Като беше по-голямата, по-силната и не беше губеща, ти беше добре и не мрънкаше, всичко беше шест.
Мъжете трябвало да стигнат до финал като бойци и като герои. А тя като какво иска да стигне там, като плазмодий? Защо е този двоен аршин? Защо същото не важи за нея? Защо някой /и то непознат, който не й дължи нищо/ трябва да рискува собственото си участие заради нея, за да стигне тя по-напред? Защо смята, че мъжете могат да се преборят за оставане на елиминационна битка, а тя не може? И щом не може, дали мястото й е там изобщо?
Направо е обезумяла от страх. За нея "как да спасим положението" е всъщност "как да спасим мен".
Радвам се, че Маги и Деси гласуваха така, както се бяха разбрали с момчетата и се надявам Наталия да си тръгне.

# 868
  • Be realistic - plan for a miracle.
И при мен е така.
Той се наду след като би Благой и си показа рогцата след това.
Преди това ми харесваше смирението му и начинът, по който хем показваше уважение към всички, хем се забавляваше в игрите.

Не зная за вас, но на мен както Павел ми се издигна в очите, така сега започна да пада. Не за друго, за ехидничкия тон към Наталия. Не коментирам дали трябва или не да я спасяват. За мен в един момент пролича мазното у него.
Кралев, ех Кралев, ако напиша точно какъв си ми в очите, ще ме изхвърлят от всякъде...

# 869
Не съм съгласна за оценките ви за Павел. Поне засега. Наталия драпа със зъби и нокти, но това не могат да са аргументи в тази игра. А МАги май си превежда какво говорят, после тече процес на обратен превод. Най-вероятно никога не е участвала в подобни схеми и не може да разбере какво става. В залата думата на татко е закон и е лесно да се приспособиш. Тук Маги е пример за човек от коренно различна от нашата култура, в която толерантността трябва да е норма и тя не може да разбере надиграването... Много ясен пример в какво се превръщат децата на емигрантите. Остават малко белези. Стан е в сходно положение...

Общи условия

Активация на акаунт