💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 193
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 810
Голяма душичка е Маги.

# 811
  • Germany
Абе сините, по-скоро Павел и Микяй, като че ли не се напънаха кой знае колко… Те си знаят Светлин и Наталия за номинация … Пък може и така да ми се е сторило. Като си спомня лудото Кате как си висеше, като пич😆

# 812
Анджела е точно копие на майка си. Не знам дали е коментирано, че е дъщеря на моделиерката Виргиния Здравкова.
Изабела, която отпадна ѝ е дъщеря.

# 813
Еми браво на гордите, гък не се чува от Малвина и момчетата, Миряна що рева за 3 мин. Браво и на Наталия, тя реално за себе си се бори, но показва хъс

# 814
Определено сините  не си дадоха зор да спасяват Нати и Светлин . Микяй  много си го бута продукцията -две забележки , но той продължава със стария хват без санкции. А Павел продължава да е най-слабо звено , Нати поне някаква груба сила има.

# 815
  • Някъде в Матрицата
За трънчето разбрахме, ама няма ли да има по-обширен синхрон на Злольо? Така да разберем, че ако не е било трънчето Кральо можеше да изкара 10-12 часа.

# 816
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Отвратителна игра. Мъчение да се играе, мъчение и да се гледа. Павката падна по страшно тъп начин, трябваше да е по-внимателен, тази летвичка е сигурно 2 см широка. Иначе имаше шанс да успее да стои повечко, както е останал кожа и кости.
Много грешни предположения имах за представянето. Мислех, че Светлин и Десислава ще се справят най-добре, а те окапаха сравнително рано. От друга страна не очаквах точно Наталия и Гешев да издържат най-дълго.
Браво на жълтите, че се справят толкова добре! Малшанс /така известният от миналия сезон малък шанс Joy/ за Кралев, че му се забила тресчица, иначе щеше да им покаже той откъде изгрява слънцето. Joy

# 817
  • София
Страстите Христови е тази игра. Излишни мъчения, наистина е трудно да се гледа...

# 818
Отново изключително активна защита на Ралица с привкус на ирония и начукване на канчета към мъжете. Чудно защо Кралев като обиждаше наред, мълчеше като затисната.
Много глупав и нелогичен вот на Силвия, как не вижда, че женската коалиция вече се разпада. Виктория страшно ме дразни - най-слабата в племето, обаче се опитва да седи на два стола. Реално играе с мъжете, но няма смелостта да даде гласа си за Силвия. Остави другите да свършат мръсната работа, а тя само се възползва от протекцията и на двете коалиции, защото си знае, че иначе щеше да е номинирана по заслуги и от двете страни.
Рейне , тя (Ралица) е там за да ги излага и изобличава. Как да се намеси , когато Кральо няма нужда от помощ , и сам прекрасно се справи с излагането.
Силвия прекрасно вижда, че женската коалиция е заминала, за това и беше мъчно. Но няма полезен ход. Ти представяш ли си първа да гласува срещу член. Ще я изринат под земята, ще е най-гаден предател Юда и прочие. По добре стратегически грешен ход, където все пак има шанс срещу Калоян, отколкото на кладата за предателство . Поздравления, за мен социално го изигра правилно, игрово разбира се Виктория щеше да е идеална

# 819
Нещо много дълги реклами днес. И много мъчителна игра. Ако може жълтите като загубят кастинга утре Льольо да  получи околосветско пътешествие с лодка без завръщане.

# 820
Наталия колко бедра има? Дясно предно вика Joy

# 821
Ралица май очакваше Наталия да сравни болката с тази от раждането Joy

# 822
Липсва ми Гого на тази игра.

# 823
  • Варна
Офф, чак досадно става с тия номинации.
И Наталия и Светлин искам още да ги гледам.

# 824
  • На Изток от Рая
Наталия колко бедра има? Дясно предно вика Joy
Ами има и задно бедро, тя нали с фитнес се занимава, то има много видове рамена например

Общи условия

Активация на акаунт