на кръстопът

• 6 910
  • 156
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и у нас
На 40 с дете била... патко - знаеш ли колко хора си мечтаят да са на 40 и то с дете! Всички дето са на 40 без дете + още няколко поколения.

# 106
  • Paris, France
Много точно казано 👍. Добавям, че е с отгледано, здраво дете, не 3 или 5 годишно и закачено за полата и.

Даже и 40+ годишните без дете не се напъват да ходят по срещи с мъже, които не им харесват.

# 107

Даже и 40+ годишните без дете не се напъват да ходят по срещи с мъже, които не им харесват.

Естествено. За какво да се напъват?
Ако една жена не харесва един мъж, за какво да си причинява това? Избира си си човек, който я привлича.

# 108
Никъде не съм казала, че не го харесвам. Просто от харесване до сексуално привличане има разлика.

Само не разбрах защо съм патка, но карай да върви.

Да уточня, че аз не съм тръгнала да се оплаквам, зададох въпрос и ми е любопитно какво мислят повече хора, а за да конкретизирам въпроса описах и моята ситуация. Тук оплакване няма, просто въпрос.

# 109
  • София
А той канил ли те е?

# 110

Кой и къде да ме е канил? Не разбрах въпроса.

# 111
Имаше подобна тема. Единият багерист ли беше, или тракторист, чаровен и секси, женкар и пияница. Другият професор, сериозен, сухар и непривлекателен.
И ние трябваше да избираме.
Simple Smile
В твоя случай не е толкова драматична разликата, така че опознай този, който изглежда свестен, пък животът ще покаже.
Дали проблемът не е, че той те е поканил на вечеря, разбирай на секс у тях? Ако ти се вижда прибързано, не отивай, първо се виждайте някакво време на неутрално място. А до секс я се стигне, я не, ако не се появи привличане.

# 112
Е, вие още не сте си легнали, ти искаш сексуално привличане да има. Ама иначе го харесаш. Ми изчакай първо, пробвай го как е, привличането може в последствие да се появи. А може и не. Рибата в морето, тигана на огъня 😁
И остави тези съвети, че мъж не ти трябва, че е много хубаво да живееш сам и как трябва да си бъдеш самодостатъчна, и как принца те чака зад ъгъла. Обикновено са от жени, които са в дългогодишни връзки.

# 113
Е, вие още не сте си легнали, ти искаш сексуално привличане да има. Ама иначе го харесаш. Ми изчакай първо, пробвай го как е, привличането може в последствие да се появи. А може и не. Рибата в морето, тигана на огъня 😁
И остави тези съвети, че мъж не ти трябва, че е много хубаво да живееш сам и как трябва да си бъдеш самодостатъчна, и как принца те чака зад ъгъла. Обикновено са от жени, които са в дългогодишни връзки.
То май май няма никакво привличане. То това е проблема.
Тя ако си го харесва няма да има теми.

# 114
Авторке, дали сте имали някакви моменти на близост и интимност, докато сте излизали двамата - хващане за ръце, прегръдки, целувки? Ако отговорът е не - по-добре не си губете времето взаимно.

# 115
  • Out of the Mix
Е, някои си мислят, че първо трябва да го има физическото (сексуално) привличане преди да си легнеш с някого, или не? Rolling Eyes
Нали сексът бил първо в главата? Smile
Други "предварително" си фантазират какво би било, после реват, защото реалностите са други.
Да не се прескачат етапи - първо ръчичките, целувки, докосвания. Те си водят към другото, или не. Relieved

# 116
  • София

Кой и къде да ме е канил? Не разбрах въпроса.

Вторият. На среща, която изглежда да има продължение.

# 117
  • Paris, France
Никъде не съм казала, че не го харесвам. Просто от харесване до сексуално привличане има разлика.

За сексуална връзка, каквато е партньорската си трябва полово привличане, а не просто харесване. Ясно е, че го харесваш като човек, но като няма привличане може да ти стане дружка без повече. 

Много мъже харесвам, но никак не ме привличат и не се виждам да се пъна да излизам с тях знаейки, че търсят връзка.  Още по-малко ме привличат ако в момента се плющтя с мъж, който си ме привлича и ми е тръпка.

Според мене с никого няма да ти се получи докато тръпнеш и се срещаш със сегашния. Трябва тази връзка да изветрее, което е почти невъзможно. Вие не живеете заедно и не се срещате всеки ден и затова нямате поле за конфликт.

# 118
Подкрепям мненията, че трябва да се разделиш с мъжа, с когото правиш секс. Не е невъзможно. Всеки навик знаеш за колко време се изкоренява.
На вторият мъж дай шанс, тук ще цитирам Ривоукър:
..
Да не се прескачат етапи - първо ръчичките, целувки, докосвания.
На някой етап ще ти стане ясно заражда ли се сексуално привличане или не.

# 119
  • По света и у нас
Аз изобщо не мисля че трябва да се разделяш с този дето ти е неангажиращ. Тъй като втория може да не ти хареса. Просто с неангажирания си дай пауза 3-4 седмици да му залипсваш, да се сети, че той не е единствен. Не му вдигай телефона.
Излез с втория пробвай го ако нещо го харесаш продължи с него.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 19:04 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт