на кръстопът

• 6 896
  • 156
  •   1
Отговори
# 120
Аз изобщо не мисля че трябва да се разделяш с този дето ти е неангажиращ. Тъй като втория може да не ти хареса. Просто с неангажирания си дай пауза 3-4 седмици да му залипсваш, да се сети, че той не е единствен. Не му вдигай телефона.
Ха-ха, ще му накриви гегата. Защо си мислиш, че тя му е единствена?!

# 121
  • Out of the Mix
Същото си мислих.
Това с не вдигането на телефона най-много да развали евентуалните неща и да й тегли майна.

# 122
Аз изобщо не мисля че трябва да се разделяш с този дето ти е неангажиращ. Тъй като втория може да не ти хареса. Просто с неангажирания си дай пауза 3-4 седмици да му залипсваш, да се сети, че той не е единствен. Не му вдигай телефона.
Излез с втория пробвай го ако нещо го харесаш продължи с него.

Блокирала съм го вече не знам колко пъти, с идеята да се откаже. Последният път ме чакаше пред дома ми не знам колко време докато се прибера от работа. То при него, ако му досаждам той се отдръпва. Ако се отдръпна се побърква. В невдигането няма смисъл.

# 123

Кой и къде да ме е канил? Не разбрах въпроса.

Вторият. На среща, която изглежда да има продължение.

Покани ме у тях, но аз ясно показах, че съм свободна час и половина само за вечеря и нямаше продължение.

# 124
  • Out of the Mix
Като куче ли те е чакал? Animal Dog2
Имаше един филм "Хачико". Трагигично-романтично.
На такъв столкър следващият път "ограничителна заповед". Smile

# 125
  • По света и у нас
Еми ето, потвърждение - той нея я има за негова си, но и е казал че той ще си ходи и с други, и вече се държи собственически.

Този е от психопатите и е най-добре да го разкараш веднага, желателно е да започнеш да се показваш с нов мъж, ако не ти е гадже поне се прави че сте двойка докато кукуто се махне.

# 126
Направо хващай  втория, пък каквото стане. Тоя първия верно много нагъл. Ама ти май си падаш по лоши момчета, заради това нямаш тръпка към втория.
Късмет!

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 06:00 от Прекрасная Василиса

# 127
Блокирала съм го вече не знам колко пъти, с идеята да се откаже. Последният път ме чакаше пред дома ми не знам колко време докато се прибера от работа. То при него, ако му досаждам той се отдръпва. Ако се отдръпна се побърква. В невдигането няма смисъл.
Едната страна на сагата с този мъж е, че той проявява интерес точно когато се отдръпнеш и става много настоятелен. Другата страна е, че ти всеки път поддаваш. Той вижда, знае, че пак ще се огънеш и затова те обработва така.
Ако ти не поддадеш, няма да му се получи. Това нали го разбираш? Предполагам, че ти е приятно да си мислиш, че той толкова държи на теб. Това е илюзия, но приятна.

# 128
Едната страна на сагата с този мъж е, че той проявява интерес точно когато се отдръпнеш и става много настоятелен. Другата страна е, че ти всеки път поддаваш. Той вижда, знае, че пак ще се огънеш и затова те обработва така.
Ако ти не поддадеш, няма да му се получи. Това нали го разбираш? Предполагам, че ти е приятно да си мислиш, че той толкова държи на теб. Това е илюзия, но приятна.
Постави му ултиматум за живеене заедно и ще се изпари.

# 129
  • София

Покани ме у тях, но аз ясно показах, че съм свободна час и половина само за вечеря и нямаше продължение.

У тях на първа среща ли? То е ясно какво ще е продължението и за какво си мисли и колко струва.
Ах, колко свестен бил и какви планове...
Тоя е само за секса. Ако не ти е секси, недей!

# 130
Ааа, може и да е стиснат и да не му се дават пари за ресторант.

# 131
  • София
Толкова по-зле.

# 132

У тях на първа среща ли? То е ясно какво ще е продължението и за какво си мисли и колко струва.
Ах, колко свестен бил и какви планове...
Тоя е само за секса. Ако не ти е секси, недей!

Това е петата ни среща.

Постави му ултиматум за живеене заедно и ще се изпари.

Аз не искам да живея с него.

# 133
И той не иска, споко. Просто ще се разкара теайно, като започнеш да му говориш за семейство, общо дете и общ дом. Вторият, като гледам, хич не си дава зор, направо у тях да те кани, та не си на кръстопът, а на едно място, където за момента няма път за никъде.

# 134
  • София
Ами отивай де, като е пета среща и все пак го харесваш.

Общи условия

Активация на акаунт