Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 2

• 9 464
  • 739
  •   1
Отговори

Арас Булут Ийнемли е роден на 25 август 1990 г. Смятан е за един от най-талантливите и най-добре платени турски актьори. Най-известен с ролите си в Времето лети (2010–2013), Великолепният век (2013–2014) , Вътрешен човек (2016–2017) , Ямата (2017–2021) и Чудото в клетка №7 (2019).

След като участва в 2-3 реклами, той получава роля в драматичния сериал Времето лети през 2010 г. Тази драма печели международен успех и Ийнемли също получава награда.
Преди това той участва в драмата Back Street, но напуска след първата част, тъй като трябва да завърши образованието си по авиоинженерство. Продължава обучението си в катедрата по аеронавигационно инженерство в Истанбулския технически университет.  През 2011 г., когато е на 21 години, той получава наградата в Анталия за най-добър поддържащ актьор.

През 2013 г. се появява в азербайджанско-турския филм „Махмут и Мерием”, базиран на романа на Елчин Ефендиев, където играе момче с увреждания. Същата година участва в историческия сериал „Великолепният век” в ролята на принц Баязид.

През 2015 г. Ийнемли е избран да изиграе главната мъжка роля в сериала Maral: En Güzel Hikayem заедно с актрисата Хазал Кая. През 2016–17 г. той играе ролята на Умут Йълмаз/Мерт Карадаа в сериала „Вътрешен човек”.
През 2017 г. той пресъздава ролята на Ямач Кочавалъ в  сериала „Ямата”.

Арас Ийнемли участва в много реклами и е лице на множество марки.

Награди:

Скрит текст:

Носител на наградата Altın Portakal за постижения/успехи   - филмов фестивал Antalya 2024 г.

Реклами:

Сериали и филми:

Mahmut ile Meryem/Махмут и Мерием (2013)

Игрален филм
Режисьор - Mehmet Ada Öztekin
Продуцент - Ali Kaygısız, Sevda Kaygısız
Сценарист - Yerkan Kahraman, Eşref Dinçer

В главните роли - Aras Bulut İynemli и Eva Dedova

7. Koğuştaki Mucize/Чудото в килия 7 (2019)

Игрален филм
Продуцент - Hakan Karamahmutoğlu, Saner Ayar, Sinan Turan
Сценарист -    Kubilay Tat
Продуцентска компания - O3 Medya

В главните роли -  Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur
Това е най-гледаният филм в Турция през 2019 г.  
Това е четвъртият най-касов филм в Турция.

Atatürk/Ататюрк (2023)

Игрален филм
Продуцент - Saner Ayar и Cengiz Çağatay
Сценарист - Necati Şahin
Продуцент - Lanistar Media, O3 Medya

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Songül Öden

Öyle Bir Geçer Zaman ki/Времето лети (2010 - 2013)

Телевизионен сериал
Драма - Kanal D
Режисьор - Zeynep Günay
Продуцент - D Productions
Сценарист - Coşkun Irmak

В главните роли - Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl

Muhteşem Yüzyıl/Великолепният век  (2011 - 2014)

Телевизионен сериал
Историческа драма - Show TV - Star TV
Режисьор -    Taylan Brothers (1-103), Yağız Alp Akaydın (104-139), Mert Baykal (104-139)
Продуцент - Tims Productions
Сценарист - Meral Okay (1-56), Yılmaz Şahin (57-139)

В главните роли - Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Perçin, Nur Fettahoğlu, Aras Bulut İynemli

Maral: En Güzel Hikayem/Марал: Моята най-красива история (2015)

Телевизионен сериал
Драма и любов - TV8
Режисьор - Bahadar İnce
Продуцент - Arzu Eğmir
Сценарист - Gökhan Horzum, Korean Derinsu, Caner Yalçın, Hazar Kozice, Serpe Yener
Продуцентска компания - Medyapım

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Hazal Kaya

İçerde/Вътрешен човек (2016 - 2017)

Телевизионен сериал
Екшън, детективски и драматичен телевизионен сериал - Show TV
Режисьор - Uluç Bayraktar
Продуцент - Ay Yapım
Сценарист - Ertan Kurtulan,Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül

В главните роли - Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli

Çukur/Ямата (2017 - 2021)

Телевизионен сериал
Екшън и драма - Show TV
Режисьор - Sinan Öztürk
Продуцент - Kerem Çatay
Сценарист -    Gökhan Horzum, Damla Serim
Продуцентска компания - Ay Yapım

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz

Deha/Гений (2024)

"Deha" - всяка неделя от 20:00ч. само на Show tv             "Deha" - всяка неделя от 20:00ч. само на Show tv             "Deha" - всяка неделя от 20:00ч. само на Show tv

Телевизионен сериал
Екшън и драма - Show tv
Режисьор - Umut Aral
Продуцент - Kerem Çatay
Сценарист - Damla Serim
Продуцентска компания - Ay Yapım

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez, Uğur Polat, Ahsen Eroğlu, Melis Sezen и Onur Saylak.

"Deha"
Резюме

Девран, удивителен млад математик, се справя с предизвикателствата и триумфира в подхранването на изключителния си талант от детството.
Новият сериал на Show TV, Deha, ще представи на екраните дълбока история, в която всички ще се срещнат с баща и син, единият от които е гений в доброто, а другият в злото. История за отмъщението, която започва с конфронтация години по-късно.

Всеки на тази маса има сметка за уреждане 🔥
Готови ли сте да се изправите пред тях? 💥

Архив:

Приятни минути в темата!

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 00:17 от YoanaIv.

# 1
Ехааа , вече сме в новата тема. Колко бързо се изписа първата. 👏

Ани , 🌷 благодаря много хубава и спретната темичка. 👌

# 2
Благодаря за новата темичка! Heart

# 3
Благодаря, момичета🌺
Благодаря и на всички, които помогнаха❤️

Надявам се и тази тема да я изпишем с уважение и любов към таланта на Арас и неговите проекти. Не само актуалния в момента Деха/Гений, а всичко, в което Арас  демонстрира огромния си талант🎖💫⭐️
Пожелавам ви само позитивни емоции в темата, защото вярвам, че идеята на форума е именно това - позитивни, забавни и разтоварващи моменти в свободното време на всяка от нас, споделяйки възхищението си към нашите любимци и мнението си за техните проекти🌹

# 4
Прекрасния ни двор да го украсим с един сладък Ямач.Да изпишем темата със скоростта на светлината и коментирайки това хубаво слънце.

A това за слънчевата ни домакиня. Heart

# 5

Бързам да се запиша и аз, че да не ме забравите.
Ани благодаря ти за новата къщичка!
Убедена съм, че ще я изпишем в мир и разбирателство, с много любов.
Арас е всеобщ любимец - няма да го оставим и ще продължим да се наслаждаваме на всичките му проекти.
Но "Deha" в момента е с приоритет.
Грабна ме този сериал още с епизод 1 и с нетърпение очаквам всеки следващ.

# 6
  • Дубай
Ида в новата къща, Арасова. Да принеса на Ани поста с линка за гласуване, който може и има желание, да даде гласът си за нашия гений.
Присигам макар и късно... Писах в старата  тема вместо новата добре, че Ани ме подсети.
Благодаря за темата, да си я изпишем с много новини и любов към патрона.

# 7
❤️

#ДамлаСьонмез:
 "Настръхвам. Трябва да се върнем към „Истанбулската конвенция“ възможно най-скоро."

https://x.com/TvDunyasii/status/1843706659694334064?t=KjWSt4dstLuLoxskoGg71g&s=19

Ръза/Аличо

Баръш vs Арас
Арък Бьоке Ерденет vs Ямач Кочовалъ

# 8
Цитат
Първият епизод от сериала #Deha достигна 15 милиона гледания. Стана и най-гледаният сериал сред новоизлезлите сериали. Поздравления 👏 @dehatvdizisi

# 9
# 10
Цитат
„Джейлан, не прави това! Недей!
...

Лебедът е най-красивият, най-невинният, който защитава своя герой..."

💔💔💔

# 11
Лека нощ! Heart

# 12
Здравейте, момичета!

Нов ден, нова тема и прекрасно настроение в компанията на усмихнатия Арас и интригуващия сериал "Deha".
Най-после успях да изгледам и епизод 3 с бг. субтитри. Изпитах същото вълнение като при онлайн гледането.
Динамика, напрежение, много мисъл и  никакъв пълнеж. Перфектна игра и пълнокръвни образи.
Доволна съм, но подробно ще анализирам по-късно, че трябва да излизам.
Очаквам и вашите мнения, момичета!
Цитат
Какво удоволствие е да видя моя скъп Арас отново на екрана.
Страхотен, турски скъпоценен камък, в сериал, който ви дава романтика, екшън, драма. Перфектна комбинация.
Придружен от отлични актьри.
Благодаря ви @ayyapim 🥹 #Deha #ArasBulutİynemli

Цитат
ПАРТНЬОРИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО 🫠
🍊#ESDEV🍊

Цитат
🆕 Най-рядката актуализация от Ugur Yildiran! 🥰 (със семейството)

Усмихнат и ползотворен ден ви пожелавам!

# 13
Привет, момичета🌺  

Днес малко късно се включвам, но чак сега се поосвободих и аз, но няма как, трябва и да се работи😀

CENK KANGÖZ, "ХАКИМ" НА "DEHA",
               ГОВОРИ ЗА СЕРИАЛА

Сериала Деха остави своя отпечатък на екравите с първите си 2 епизода, които бяха излъчени много успешно. Той е един от лошите момчета в сериала, брат на Карга- Хаким.
Cenk Kangöz, който успешно се превъплати в ролята на Хаким, говори за сериала. Започвайки от невероятното начало:

"Започнахме страхотно. Чакахме от миналата година. Разбира се, имахме добър подготвителен период преди да започнем. И започнахме добре, станахме първи. Разбира се, удоволствие е, но най-важното екипът е много добър."

Cenk Kangöz обича да играе лошите момчета.

"Винаги съм обичал да играя лошите момчета. Жена ми, приятелите ми и публиката винаги ме питат, като ме срещнат: "Защо не играеш различни роли?". Правя това в 13 тв сериала от началото на кариерата си. 13 сериала и 4 филма. Дори и вкъщи, казват "ти си ужасен, чичо", мразят ме. Братовчедите ми също ми се ядосват, ядосана са ми, защото убихме приятеля в края на епизода."

Талантът на Арас, който играе главна роля в Деха, беше оценен от всички.

"Още веднъж, той е невероятен талант. Той е красиво момче с добро сърце, като лъв. Много е успешен в работата си. Публиката също го харесва. Той знае това."

Интервюто с Cenk Kangöz започва от 1:15мин. на видеото по-нагоре.

Още малко зад кадър с момчетата на Деха💪

До после, Араски❤️‍🔥

# 14
Привет!

Сериала вече тръгва за продажба в чужбина с това заглавие

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 13:52 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт