👁Big Brother👁 2024

• 52 436
  • 975
  •   1
Отговори
# 210
Влизайки и виждайки Къщата, изглеждаха като да са живели в колиби в гората. Уау, оу, мале, оле, ах, ох, направо оргазмено звучаха. А, то смях, та дрънка, Къщата обзаведена и декорирана като за по евтин детски рожден ден в който аниматора е отказал да участва и да компенсират са добавили още детска шаренийка барем децата не се усетят, че клоуна липсва. Жалка история. Да не говорим за игрите спуснати от аниматора ББ, ептен детски рожден ден с елементи на адска скука и предвидимост имайки предвид, че днешните дечурлиги се раждат пораснали и са доста по "окумуш". Wink

# 211
  • somewhere over the rainbow
Чак пък да "съдим". Хич не ми дреме кой с кого, стига да не ми е в къщата и не го виждат децата ми. Тогава ще ми задреме.
Тя темата за толерантността е стара, колкото света, ама не ѝ е мястото тук, където обсъждаме един от друг по-"различни".

# 212
Съжалявам, че не влезе Бо. Красиво момче и интелигентно изглежда. Щеше да е интересен.

# 213
Днес в колко часа започва ?

# 214
Съдейки по коментарите - когато и да започне - все ще е рано. Joy
Прелитайки из мненията, често пъти ме цапваха разни gz-ове. Gz глава затрива в осъвременен вариант? Joy

# 215
  • София
Днес в колко часа започва ?

Днес е от 22:00.

# 216
По принцип такива хора влизат за да си правят реклама или да привлекат вниманието към определ въпрос. Дали ще е транс, дали дебел, ром и т.н.
Но тези може би нямат потенциал да са интересни изобщо

# 217
Абе, че са събрани от кол и вЪже е факт неоспорим, но толкова ми липсват старите сезони и изпитвам носталгия,  че ще гледам.  Сеир ще има. Също факт.
Противно на интелектуалните зрители на ББ на мен ми се гледат Стойка, Нед, Гроши, тризначки, Пацо, всички култови олигофтени, които се сетите.
ВИП сезоните в началото ми бяха любими. Софи, Преслава,  Милко, Ицо Хазарта, Фънки, Луна. Страшни изцепки и там. Няма да забравя Софка. Душица.

# 218
Той сеира е предизвестен.
Публична "смърт" с предизвестен край "много шум за нищо и после дълбоко забвение".
Ако се развихрят подобаващо, тогава може да имаме и публично "харакири" в ефир.
Не, че не се е случвало, но тия имат мая да надградят.

# 219
Луна...вярно...Боже...

# 220
Публична "смърт" с предизвестен край
Е, не така негативно, де Stuck Out Tongue Winking Eye
Случва се, все пак двайсетина тъпанари да успеят да създадат атракция

# 221
Съжалявам, че не влезе Бо. Красиво момче и интелигентно изглежда. Щеше да е интересен.

И аз мисля, че той щеше да е много интересен. Изглежда ми доста интелигентен за годините си и извън всякакви стереотипи. Но май не им се вкарват интелигентни участници.

# 222
100% са ги инструктирали да кажат нещо позитивно за къщата на влизане обаче. Няма как толкова евтин интериор да предизвика такъв възторг. Всеки път, като влезе някой, аз съм "Ъ, баси и умрялата къща", а участници все едно влизат във Версай 😂. Тва зелено тепихче върви по 4лв метъра в Практикер, къв лукс, кви 5 лева...
Рядко някой ми чете мислите до последната запетая! 😁 Даже си мислех, ако мен ме накрат да ахкам по нещо толкова ужасно, мога да изкарам максимум: ехааааа, доста извратено! И да добавя, че е в хубавия смисъл на думата, за да не не глобят. 😁

Еднопластов каст. Исках да видя нормални хора в този експеримент, каквато е била първоначалната идея, но сте прави, че няма как до Беба Янева и Хатидже да застане професор по… абе по каквото и да било.
Все пак в първия сезон имахме модел (Зара), но другите си бяха обикновени хора без напомпани визитки. И нямахме инфлуенсъри, имахме обикновени безработни.

# 223
  • Враца
Повече от половината са хора, които се напъват да са интересни. НЕ им идва отвътре. Налага им се да обясняват с какво са интересни и да демонстрират чрез външия си вид.
Хареса ми момичето, което е татуист, а няма нито една татуировка Wink
Момичето, което и бивша гимнастичка, ми беше 1 към 1 с едно клипче във фейса, което се върти. То е пародийно и описва момичетата преди време и сега.
Жените преди са казвали: "Търся си добър мъж, да се обичаме и да си направим семейство, да имаме деца".
Сега жените казват: "Аз имам силикон, ботокс, хиалурон, микроблейдинг, имам салон за красота, изкарвам си парите сама и си търся мъж, който... абе, за какво ми е на мене мъж?!!?"
Та тая мадама с патешки джуки и 1 пръст фон дьо тен се изказа точно като в това клипче.

# 224
Ох, бе, хора, тия са някакви AI рисунки, но без I - то. Т.е. изкуствени, но без интелект.
Брадъра прилича на експеримент с индивиди в които се надяват да открият наченки на интелект посредством елементарни игри. И шоуто автоматично минава в жанр филмография. Филма е  "Мисия невъзможна" пореден номер. Joy

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:35 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт