👁Big Brother👁 2024

• 52 453
  • 975
  •   1
Отговори
# 270
Тушев ли беше предишния Брадър?
Тушарка, трябваше да дадеш уроци на новият брат!

# 271
Честно, това с - тайни мисии, ама само тоя с тайната мисия мисли, че е тайна - ме дразни.
Какъв е смисъла?

# 272
  • USA
В Тикток се говори, че русата от Монако е джендър. Вижда ми се вярно, май-май...

# 273
  • Буркина Фасо
В Тикток се говори, че русата от Монако е джендър. Вижда ми се вярно, май-май...
и в бг-мамма снощи се писа за това.Smiley

# 274
ИвонЧе ми напомня по говор на Емили Тротинетката. Ако затворя очи не мога да ги различа.

# 275

Не само там. 😏
Да видим дали ще търсят сблъсъка с хомофоба…

# 276
  • Planet Earth 🌏
То този с тайната мисия направо да си постели в изповедалнята. За няма два часа десет пъти го викаха и никой друг Joy

# 277
  • София
На Лепа Брена от Алиекспрес от къде са й доходите,,след като не била инфлуенсър, нито актриса...Била дама от обществото??? Моля за тълковен речник...

# 278
Ивонче почна да налазва Марио.

# 279
Спекулира се навсякъде, че Ивонне май си е чист Иван.

# 280
Категорично вдигам ръце от брадъра. Зарадвах се, когато видях, че ще се излъчва 4 дни х 1 час и 1 ден х 2 часа в седмицата, което е неангажиращо откъм време.
Не работя по стандартен график и почивам утре, така че от тази гледна точка за мен не е проблем часовият диапазон или закъснението, но това неспазване на програмата е неуважително.
Приятно гледане на всички!

# 281
  • Сф
И аз си залагам главата. Даже мм вика , с тия чупки в ръцете не е жена това,а пендел.
И гърба широк и дланите , сега като го дадоха отблизо в разговор си личи.

# 282
Айдеее, почна се с "мразим гейовете" Joy

# 283
Ивонче почна да налазва Марио.
Тя още снощи рязко се развълнува от неговото влизане. Може да иска и тя да пее в хора на църквата.

# 284
Косара е открила топлата вода - има геЮви откакто свят светува. Joy

Общи условия

Активация на акаунт