👁Big Brother👁 2024

• 52 109
  • 975
  •   1
Отговори
# 45
  • Viena
Колко теми има вече?

# 46
Една е. Само тази. 😁

# 47
Това беше. Лека нощ от мен с един въпрос - ще има ли предаване всяка вечер, както беше в предишните сезони?
Ще има, погледнах програмата.

# 48
  • SF
Този Радостин ми е много познат и не мога да се сетя от къде. В някакво предаване съм го гледала.

# 49
https://news24sofia.eu/zapochna-big-brother-2024-g-koi-sa-novite … -snimki-obnovena/
От тук можем да вземем инфо за участниците и предаването. Wink

# 50
Този Радостин ми е много познат и не мога да се сетя от къде. В някакво предаване съм го гледала.
В "София-ден и нощ" играеше бащата на Кети.

# 51
# 52
На мен този нов брадър ми изглежда много ниско качество и малко между другото. Струва ми се, че ще се опитат да направят от нищо - почти нищо за някои и друг лев, без много разходи и шум.

"Актьорите" са покъртителни. От дъно до дъно. Това ми беше на мен първи и последен епизод.

# 53
  • SF
Същите ги има и на сайта на Нова тв.
На мене ми хареса, че някак стегнато представиха участниците, но като цяло не съм свикнала с подхода на новия продуцентски екип. Приложиха разни стари изпитани номера, които всяват раздор сред участниците и сега се очакват да се породят разправиите.

Ама от къде му знам и името? Там с истинското си име ли е бил? Кети не се сещам коя е.

# 54
Загледах го от любопитство, за да видя какви ще вкарат този път. Радвам се, че са заложили на различни типажи и има присъствие на нормални хора с ценности (поне с това впечатление останах от визитките им). Ще ми е интересно много в каква светлина ще се представят Радостин, адвокатката, Косара, и Георги милионера. Като от тях най- голямо впечатление ми направи Радостин. Брех, значи все още имало нормални мъже!! Онези пошлите, с джуките, силиконите, пластиките и т.н.си ги знаем и е много жалко, че това се лансира най-много в България. Но както някой писа - да видим какво ще излезе от този социален експеримент.

# 55
  • SF
Абе на мене си ми е странен кастът, но да видим....

# 56
Сякаш не са имали кой знае какъв избор. Някак в ИнВ и ОнСГ има по-интересни участници. Или поне с по-интересни автобиографии. Тези са ниво Ергенът. По-скоро с цел сеир избирани.

# 57
Игрите са оттук-оттам щипнати, припомниха ни тийнейджърските години и ранните брадърски, тенкю. Надявам се и на шише и целувки да не забравят.😁
Личният състав е с огромен потенциал за комедийно шоу, като добавим и темата, веселба предстои.
Аз не съм готова нито да отхвърля  "пошлите, с джуките, силиконите, пластиките и т.н", нито да открия кои са хората с ценности на прима виста. Ще погледаме, ще видим. Най-кофти впечатлена бях от тоалета на бодинезнамсикакво дамата. Няма лошо да се харесва каквато е, но хайде да не се лъжем, че демонстрираното има шанс да се хареса и другиму. Голотата е за съвършените тела, останалите е добре да поприкриваме несъвършенствата си с дрехи.

# 58
  • SF
Аз си мисля, че предаването се е сдобило с лош имидж. Неправилно е разбрано заради предишни изцепки. Хората го свързват масово с Панайот, Пеньо, Радо с прашките, една, която получаваше факсове, баба Вили, която правеше фелацио на морковите, Луна, Джорджано и други куку индивиди и наистина особен сорт непукисти, жадни да станат известни, се явяват на кастинг. Всъщност те са избрани сред това, което се е явило.
На Островът на стоте гривни на другия край на планетата отиват предимно хора с приключенски дух, а в Игри на волята - спортисти. Различни са профилите на участниците в трите предавания.
Тези на Биг Брадър ще висят между 4 стени и няма да правя нищо. Само ще се карат, ще спорят, ще спят и ще си търсят нещо, което не знаят къде са оставили. Те показват, че луксът и луксозната обстановка не създават луксозни отношения.
Островът на 100-те гривни е повече стратегия, но и спорт. Игри на волята е повече спорт, но и стратегия. Биг Брадър са мързеливците.

# 59
Ама от къде му знам и името? Там с истинското си име ли е бил? Кети не се сещам коя е.
Скрит текст:
В сериала се казваше Христо, дъщеря му (Кети) беше някаква лигава пуберка. Той беше приятел на Боби, хазяина и после стопанисваше дома, след като Боби замина, стана хазяин и държеше всеки да си плаща наема (вкл. и Коко).  През 90-те години спасява живота на Боби след катастрофа, в която загива съпругата му и майка на Кети. Лежал в испански арест, след като намират наркотици в камиона му, впоследствие оневинен. Таксиметров шофьор; пицар. Мечтае да открие собствена пекарна.

Помня, че ми изглеждаше на максимум 30 годишен, а тази, дето играе дъщеря му.. на 20.  Но сега, щом казват, че е на 49... разбирам, че тогава е бил на около 40, доста младолик.

Общи условия

Активация на акаунт